13yıldır bir şirkette çalışıyorum . Eskiden çok iyiydik aile gibi ama şu önümüzde 8yıl sonra sözleşmeleri koydular ben imzalamak istemedim eski çalışanlar imzalamak zorunda değil bende imzalamadm çıkmam için ellerinden gelen her psikolojik mobingi uyguladılr haksızlığa ugradım o kadr yılım var tazminatım var diye sustum. Neyse kızlar işin özü son yaşadığım haksızlığı anlatmak istiyorum ben 3ay önce evlendim. Bu pandemi döneminde şirket işyerinde ki butun kadınları izne yolladı dolayısıyla benm 2020 yıllık izinler bitti. (İznim bitmeden yöneticime nikahım olacagını izne ihtiyacım olacağını söylemiştim)Son haziran ayında nikahım olacak bende iznimn bittiğini söyledim ve bana izin verdiler sen git hallederiz dediler . İzinden döndüğümde ortaklardan biri ile konuşuldu (4ortak) haziran idari izin sayılacak dendi eyw teşekkür ettik fln . Diğer ortak bu durumu komple değiştirdi ve -16 gun fazla kullanmışm 2021 den kesilecek dedi eee böyle böyle dendi ama konustuğumda maalesef dendi . Acayip sinir oldum bu zamana kdr her şeylerine eyw dedim her dediklerine fln ne sözler verildyse tutulmadı. Diğer kızlar yönetici konumunda gidip söylesem patronlardan yana olurlr sinsiler çünkü. Bende kaç gunden beri surat asıp duruyorum onlara karşı işimi yapıyorum ama çok belli zoraki yaptıgım diğer arkadaşlarla gülüp eğleniyorum ama patronlardan biri geldiği zaman sus pus duymazlıktan geliyorum
eşim sakin ol az sabret borçlarımız bitsin basarsn evlilik için istifa mektubunu giderisin dedi ne keseceklerse kessinler dedi yeminle hakkımı helal etmiyorum...