- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Komsunun biri kızımın aglayıp özür dilerim annecigim dediğini duymuş, onu söyledi kızımın yanında, sanki eziyet ediyormuşuz gibi bir duruma soktu bizi.
Ben de kendisine sorabilirsiniz dedim
Yol kenarı evler dip dibe tv sesi bile duyuluyor bizim.
Kızım her konusmamızda aynı seyi tekrarlar, defalarca, hemde çok dağınık küçük oglum var silgileri açacakları yerlerde, ben de uyarırım
Misal odanı toplamadan dışarı çıkmana izin vermiyorum diyorum ,özür diliyor kendini paralıyor ,aglıyor kendini çekyatlara atıyor, vs.
Görende bir şey oluyor sanar.
O günden sonra evde şunu yap desem kendini direk balkona atıyor aglıyor, bagırıyor direk.
Tahmulum kalmadı artık ,yapma yanlış anlayacaklar dedikçe bilerek yapıyor.
Az önce anneme gitmem gerekti kendisinin uyku saati geldi,babanla kal kızım belki gecikirim dedim.
Aşşagıya indim bu balkona çıkmış anne beni de götür , bende geleceğimm diyor ama öyle böyle değil feryat figan yerlere atıyor kendini.
Aşagıdan yukarı baktım gerçekten kendi evim olmasa zannedersiniz kızımı kemerle felan dövüyorlar.
Babası da sinirlendi git dedi baktım aşşagıya inmiş, arkamda sesi kesildi tık yok gülüyor,egleniyor az önce ağlayan kendisi değildi sanki.
Bana bile bagırmaya babasının agzına ökenmeye felan başladı.
Özellikle birileri varsa illa ki bir şey çıkarıyor ya küser ya darılır trip atar.
Konuşuyorum olmuyor iylikle anlatıyorum tamam diyor yine aynı.
Akranları genç kız gibi oldu bizimki saçını bile taramaz
Küçükken dagınık değildi, büyünce dağnıklaştı umurunda degil gibi hiçbir şey çok istediği şeyi alırız ertesi gün pert eder.
Sınıftada dagınık diye bazı arkadaşları konuşmuyormuş.
Hadi evde topluyorum da sınıfına nasıl gideyim.
Saçlarını toplar tarım gönderirim eve geldiğinde savaştan çıkmış gibi gelir.
Ben özbakımını kendisi yapması taraftarıyım napacam bilemedim.
Ben de kendisine sorabilirsiniz dedim
Yol kenarı evler dip dibe tv sesi bile duyuluyor bizim.
Kızım her konusmamızda aynı seyi tekrarlar, defalarca, hemde çok dağınık küçük oglum var silgileri açacakları yerlerde, ben de uyarırım
Misal odanı toplamadan dışarı çıkmana izin vermiyorum diyorum ,özür diliyor kendini paralıyor ,aglıyor kendini çekyatlara atıyor, vs.
Görende bir şey oluyor sanar.
O günden sonra evde şunu yap desem kendini direk balkona atıyor aglıyor, bagırıyor direk.
Tahmulum kalmadı artık ,yapma yanlış anlayacaklar dedikçe bilerek yapıyor.
Az önce anneme gitmem gerekti kendisinin uyku saati geldi,babanla kal kızım belki gecikirim dedim.
Aşşagıya indim bu balkona çıkmış anne beni de götür , bende geleceğimm diyor ama öyle böyle değil feryat figan yerlere atıyor kendini.
Aşagıdan yukarı baktım gerçekten kendi evim olmasa zannedersiniz kızımı kemerle felan dövüyorlar.
Babası da sinirlendi git dedi baktım aşşagıya inmiş, arkamda sesi kesildi tık yok gülüyor,egleniyor az önce ağlayan kendisi değildi sanki.
Bana bile bagırmaya babasının agzına ökenmeye felan başladı.
Özellikle birileri varsa illa ki bir şey çıkarıyor ya küser ya darılır trip atar.
Konuşuyorum olmuyor iylikle anlatıyorum tamam diyor yine aynı.
Akranları genç kız gibi oldu bizimki saçını bile taramaz
Küçükken dagınık değildi, büyünce dağnıklaştı umurunda degil gibi hiçbir şey çok istediği şeyi alırız ertesi gün pert eder.
Sınıftada dagınık diye bazı arkadaşları konuşmuyormuş.
Hadi evde topluyorum da sınıfına nasıl gideyim.
Saçlarını toplar tarım gönderirim eve geldiğinde savaştan çıkmış gibi gelir.
Ben özbakımını kendisi yapması taraftarıyım napacam bilemedim.