- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba şöyle mı deseniz böyle şeyler yaparsan beni hapse atarlar seni de evimizden alıp çocuk esirgemeye verirler , acaba faydası olur mu. Karşınıza alıp konussaniz güzelce
Pedagoga götürdünüz mü hiç ?
ay bu çocuk ben yahu
küçükken babam işe giderken vs hep ağlardım. hastalanıp hastaneye gittiğimde bile "babammmm nnnerrddeeeaaa canım babbaaaağğğmmm" diye yeri göğü inletirdim babamla aynı hastanedeyim duyar gelir sanıp.
bir kere okulda huysuzlandım kendimi servisten atmıştım babam gelsin diye. babam geldi aldı beni eve giderken de kızdı baya. arabadan indik eve çıkıcaz ağlıyorum ben. camdan biri çıktı "sen bu çocuğun üvey babası mısın? bu çocuk niye ağlıyor? seni polise şikayet edicem" dedi. o derece ağlıyordum. 2.sınıftaydım sanırım.
eve gittik sakinleştim. babam bana "bak yassy seni çok seviyorum ama beni üzdüğün zaman çok üzülüyorum. kendini de bizi de komik duruma düşürüyorsun. ben seni bırakmıyorum herkesin işi var vs vs" bir konuşma yaptı. bir daha ağlasam da öyle çılgınlarca ağlamadım sanırım.
kızınız yaşça büyükmüş. konuşarak anlar. bu durumda ikinizin de rezil olduğunu söyleyin.
Kulaga kötü gelecek ama birdaha numaradan kendini yerlere atarsa güzel bir canini acit, ve deki "simdi aglayabilirsin". Bak birdaha cesaret ediyormu sonra. Siddeti tabiki desteklemiyorum ama bazi durumlar icin (cocugun iyiligi icin) bana göre canini hafiften acitabilirizki anlasin yanlis yaptigini. Eger laftan anlamiyorsa tabi.
11 yaşında bunlari yapan bir kızla başa çıkmanız zor. 11 yaşında kimse kimseye dağınık deyip kusmez, o sebeple küsmek kavramı olmaz onlarda. Demek ki kızınız dağınıklık olayını sınıfta epey ciddi boyuta getiriyor. Hocalarıyla görüştünüz mü?
Bu noktada geç kalmadan destek almanızı öneririm kızınız için...
Kızınızın sevgiye ihtiyacı var ben burdan acıdım yavruya .. herşey her istediğini yapmak ve doğruyu konuşmak değil sevgi ilgi .. ben burdan şunu dile getirirken bile ruhsuz ve donuk olduğunuz hissini aldım yani .. şimdiki anneleri anlamak zor ..
Peki hatırladıgınıza göre bunu yapma sebebiniz neydi tam olarak.
Ben bunu anlamak istiyorum.
Defalarca babası da ben de konuştuk hemde gençkız gibi büyüdün diyerek.
Kızım bizi de düşün bak biz kötü insanlar mıyız neden yapıyorsun diyorum.
Sırf istediğini yaptırsın da nasıl olursa olsun umurunda değil.
Sizin durumunuz farklıymış biz ayrı değiliz şükür ki eşimle de iyi anlaşırız.ben genelde dikkat çekmek için yapardım. annemle babam ayrıldığı için yani ağlayınca ikisi de gelir diye. genelde babama yapardım ağladığım zaman her şeyi yapardı. ama o kadının sözü beni çok utandırmıştı.