Tahlil değerlerim lütfen bakar mısınız

ipekcigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
237
135
103
30
Merhaba hanımlar size bu sabah yaptırdığım tahlil sonuçlarımı göstermek istiyorum hepsi normal yazıyor e nabızda o yüzden içim rahatladı anlayanlar bir bakıp yorumlayabilir mi? Tabii ki doktora göstereceğim ama takibimi yapan doktor özelde ve şu an normal bir sonuç İçin muayene parasını vermek istemiyorum sıkıntı yok gibi algıladım. Devlette bir doktora göstereceğim en kısa zamanda. Ama tabii bu işlerin sürekli içinde olup değerleri değerlendirebilecek arkadaşların olduğunu da biliyorum anlayanlar yorum yazarsa çok sevinirim doktora gidene kadar da aklımda kalmamış olur çok heyecanlandım çünkü

Eklentiler

• 9092E666-A84C-4C17-88B3-CAB6CD4F17F7.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba eğer gebelik planlıyorsanız tsh 2,5 altında olması gerekiyor

Merhaba, TSH ve prolaktin sorunlu görünüyor. Doktorunuza gidin mutlaka. Devlet hastanesindeki doktorlarda ilgilenir gayet

Merhaba, TSH ve prolaktin sorunlu görünüyor. Doktorunuza gidin mutlaka. Devlet hastanesindeki doktorlarda ilgilenir gayet
Hepsi normal yazıyor o yüzden sorunlu diye düşünmemiştim en iyisi kendi doktoruma en kısa zamanda göstereyim ben çünkü kayıplarım var düzenli tedavi görmem gerekiyor of çok üzüldüm ya inşallah düzelebilir

Merhaba eğer gebelik planlıyorsanız tsh 2,5 altında olması gerekiyor
Teşekkür edeirm bu düzelir di mi çocuk sahibi olmayı çok istiyorum düzenli tedavi mi görmem gerekiyor kafam çok karıştı biraz panikledim ve üzüldüm şu an

Otomatik sistem normal diye atıyor hormon testlerinde. Yüksek ama aşırı değil kontrol altına alınamayacak bir durum değil endişe etme

Teşekkür edeirm bu düzelir di mi çocuk sahibi olmayı çok istiyorum düzenli tedavi mi görmem gerekiyor kafam çok karıştı biraz panikledim ve üzüldüm şu an
Çok yüksek değil değeriniz ilaçla vs düzelir diye düşünüyorum stres yapmayın

Otomatik sistem normal diye atıyor hormon testlerinde. Yüksek ama aşırı değil kontrol altına alınamayacak bir durum değil endişe etme

Çok yüksek değil değeriniz ilaçla vs düzelir diye düşünüyorum stres yapmayın
Teşekkür edeirm hemen randevu alıp gidiyorum inşallah hızlı düzelir sonuçlar doktorun ne diyeceğini çok merak ettim inşallah aylar sürmez. Gece yatarken normal diye çok mutlu olmuştum şimdi biraz üzüldüm ama moral bozmak yok inşallah sonu güzel bitecek bu yolculuğun

Yok yok hiç moralinizi bozmayın hatta bazı ay yüksek çıkarken diğer ay normal çıktığı da oluyor

Çok yüksek değiller ama hamilelik için uygun degerler de değil. Çok kolay iner hiç endişelenmeyin. Değerleriniz öyle çok sorunlu değiller.

Çok yüksek değiller ama hamilelik için uygun degerler de değil. Çok kolay iner hiç endişelenmeyin. Değerleriniz öyle çok sorunlu değiller.
Teşekkür ederim inşallah çok çabuk düzene girer bir süredir çocuk İçin çaba içindeyiz bu ay denemeyi düşünüyorduk ama sanırım ilaç başlamam gerekecek ve bir süre daha erteleyeceğiz. Sizce tahmini kaç ay kadar ertelememiz gerekir? Sabırsızlık yapmak istemiyorum ama anne olmayı çok istiyorum Rabbim hayırla afiyetle nasip etsin inşallah isteyen herkese amin

Tsh gebekelik kayıpları sebeplerinden biri maalesef. Benimde yüksekti Haşimato olduğunu öğrendim ilaçla düşürdük. Hızlı bir şekilde düşüyor zaten kadın doğum doktorum bana bebek planını ertelemene gerek yok demişti canım

Eğer vücudunuz hemen tepki veriyorsa ay sürmez. Benim tsh im bayağı bozulmuştu gebelik sonrası 1 ayda normale döndü. Sizin bozuk değil sınırlar dahilinde sadece gebelik için istenenden yüksek. Prolaktin de üst sınırda az birşey düşmesi gerekiyor en fazla 2 hafta.

TSH yüksek biraz bide prolaktin.
Geri kalan diğer değerler bi arkadaşımla aynı o 7 8 ay içinde hsmiel kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…