- 16 Kasım 2022
- 172
- 15
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chatcpt ye atin hepsini analiz ederYok galiba![]()
Siz neden tüp bebek yaptırdınız 1.36 güzel ki. Benim 0,719Amh değeriniz kötü değil. Ben tüp bebek tedavisiyle 1.36 amh ile 9 yumurta toplatmistim
Eşimden kaynaklı olmuyor çocuğumuz esasen, ama benim de o dönem çikolata kıstım vardı, çift faktörlü olup 2 sene gebelik elde edemeyince tedavi olmuştukSiz neden tüp bebek yaptırdınız 1.36 güzel ki. Benim 0,719
Kötü yorumladıChatcpt ye atin hepsini analiz eder
peki benim ki iyi mi doktor tüp bebek derse çok üzülürümEşimden kaynaklı olmuyor çocuğumuz esasen, ama benim de o dönem çikolata kıstım vardı, çift faktörlü olup 2 sene gebelik elde edemeyince tedavi olmuştuk
Doktorlar amh 1 in altında olduğu zaman tüp bebeğe yönlendiriyor genellikle. Ama tabi ne zamandır denediğiniz önemli. 35 yaş altı 1 sene, 35 yaş üstü 6 ay deneyip olmamışsa ve amh dusukse direkt tüp bebek diyorlar. Ama ben burada 0.02 filan değerlerle doğal kalanları gördüm :)Kötü yorumladı
peki benim ki iyi mi doktor tüp bebek derse çok üzülürüm
Niye korkutuyolar o haldeDoktorlar amh 1 in altında olduğu zaman tüp bebeğe yönlendiriyor genellikle. Ama tabi ne zamandır denediğiniz önemli. 35 yaş altı 1 sene, 35 yaş üstü 6 ay deneyip olmamışsa ve amh dusukse direkt tüp bebek diyorlar. Ama ben burada 0.02 filan değerlerle doğal kalanları gördüm :)
Boşverin daha acele edersiniz herzaman vakit kaybetmek boş ben 25 yaşından beri tedavi görüyorum 4 sene sonra tüp bebeğe yönlendirdi ler olan geçen zamanima olduNiye korkutuyolar o halde34 yaşım ay bi üzzüldüm niyese
İnşallah oldu mu bebekBoşverin daha acele edersiniz herzaman vakit kaybetmek boş ben 25 yaşından beri tedavi görüyorum 4 sene sonra tüp bebeğe yönlendirdi ler olan geçen zamanima oldu
Korkutma değil de zaman geçiyor bazen işte denerken. 28 yaşımın sonlarından beri evlat sahibi olmaya çalışıyorum ben, 32 oldu yaşım.Niye korkutuyolar o halde34 yaşım ay bi üzzüldüm niyese
Bir gebenin günlüpğnde takviye ve jel var çok övülüyorKorkutma değil de zaman geçiyor bazen işte denerken. 28 yaşımın sonlarından beri evlat sahibi olmaya çalışıyorum ben, 32 oldu yaşım.
Benimker düşük oluyor tüp bebek ilk defa denicemİnşallah oldu mu bebek
Rahim şekliniz ı seklinde mi acaba bir arkadsım ın kide sürekli düşük le sonuçlanıyor ve cogu dr atlamıstı ı seklımdeydi rahmi .tedavi oldu cocugu var şimdiBenimker düşük oluyor tüp bebek ilk defa denicem
Deneyebilirsiniz o tarz takviyeleri eşli olarak, fayda gören çok. Amh artmaz rezervi gösterir, ama yumurta kalitenizi artırırBir gebenin günlüpğnde takviye ve jel var çok övülüyor
Amh değerinizde çok korkulacak bir durum yok sanırım benden 0.34 amh ile 16 yumurta topladılarAmh değerim , 0,719
Kızlar atıyorum tahlilleri anlayan yardım edebilir mi ?
Ama ben doğal yolla kalmak için soruyorum doktor ultrasonla bakarken de sayısı az dediAmh değerinizde çok korkulacak bir durum yok sanırım benden 0.34 amh ile 16 yumurta topladılar
Benim eşimde var sorun sıkıntı olmasaydı bu değerle hamile kalabilirmişimAma ben doğal yolla kalmak için soruyorum doktor ultrasonla bakarken de sayısı az dedi
Bana beş filan yumurta gözüküyo dediBenim eşimde var sorun sıkıntı olmasaydı bu değerle hamile kalabilirmişim