- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
HuhuuuuuKimse Yok mu lütfen
Agnuacaston ne için kullanıyorsunuzŞu anda 4. Günümdeyim klomen ve Agnuscaston kullanıyorum
Kür olarak da incir havuç kürünü denicem bide günde 1 kere çörekotu bal tarçın karışımı çiğniyorum dünden beri
Agnus caston hayıt hapı canımAgnuacaston ne için kullanıyorsunuz
Değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu yedikleriniz iyi birşey klomen ve agnuacaston günde kaç adet nasıl kullanıyorsunuz bende gebe kalmak istiyorum. Tecrübeniz varsa yazar mısınızŞu anda 4. Günümdeyim klomen ve Agnuscaston kullanıyorum
Kür olarak da incir havuç kürünü denicem bide günde 1 kere çörekotu bal tarçın karışımı çiğniyorum dünden beri
AA bunu bilseydim adet döngümun bozulduğu sıralar kullanırdım günde bı tane miAgnus caston hayıt hapı canım
Hayat içtiğim zaman az ya da çok demleyebiliyorum, tam şeyine dengesini ayarlayamayabiliyorum ve hayıtın tadı çok çok çok çok acı ama haptan bir tane içince yeterli miktarı almış oluyorum
Canım açıkçası ben klomen hakkında çok fazla araştırma yaptım vesaire yani bunlar benim toplamda 8 yılım bitiyor evliliğimde yani 8 yıllık deneyimim desem yeridir artık bazı şeyleri kendim ayarlıyorum yani dozları falanDeğerler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu yedikleriniz iyi birşey klomen ve agnuacaston günde kaç adet nasıl kullanıyorsunuz bende gebe kalmak istiyorum. Tecrübeniz varsa yazar mısınız
Canım hayıtapını ben burada gördüm yani çok da iyi gördüm artık çünkü boğazım yanıyordu midem bulanıyordu hiç içemiyordum yani mecburen içiyordum da içmek istemiyordumDeğerler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu yedikleriniz iyi birşey klomen ve agnuacaston günde kaç adet nasıl kullanıyorsunuz bende gebe kalmak istiyorum. Tecrübeniz varsa yazar mısınız
Rica ederimAnladım. Teşekkür ederim
Emzirdiğimi düşünürsek normal kabul edebilir miyiz acabaProlaktin bi tik yuksek cikmis
Incir ve bal tarcin kurunu kullanmani onermem
Onlar daha da yukseltir prolaktini
Sadece hayiti kullan derim
Zaten klomen de kullaniyormussun birden bu kadar yuklenme kist yapabilir birden fazla yontem
Fsh degeri iyi benim anladigimEmzirdiğimi düşünürsek normal kabul edebilir miyiz acaba
hani daha önce emzirirken hamile klmaya çalışmamıştım... Ama çok az emzirme öyle doyumluk değil....
T3 ve T4 den anlıyormusunuz
FSH mesela hani FSH da istenilen herzaman bi tık düşük çıkması istenir yumurta kalitesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?