Tahlil sonuçlarım* Hamileliğe engel durum varmı bakar mısınız

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.867
770
123
Aslında önceden çok iyi anlardım ama unuttum...

2 hususu belirtmek isterim~

1. Cisi kızım 16 aylık azda olsa emziriyorum ona göre değerlendirseniz sevinirim

2. Cisi adet kanaması başlamadan 1 saat önceki alınan kandan

Doktor pekte farklı olmaz dedi...

Eklentiler

• IMG_20231120_133317.webp
    IMG_20231120_133317.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 93
Şu anda 4. Günümdeyim klomen ve Agnuscaston kullanıyorum

Kür olarak da incir havuç kürünü denicem bide günde 1 kere çörekotu bal tarçın karışımı çiğniyorum dünden beri

Şu anda 4. Günümdeyim klomen ve Agnuscaston kullanıyorum

Kür olarak da incir havuç kürünü denicem bide günde 1 kere çörekotu bal tarçın karışımı çiğniyorum dünden beri
Değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu yedikleriniz iyi birşey klomen ve agnuacaston günde kaç adet nasıl kullanıyorsunuz bende gebe kalmak istiyorum. Tecrübeniz varsa yazar mısınız

Agnus caston hayıt hapı canım
Hayat içtiğim zaman az ya da çok demleyebiliyorum, tam şeyine dengesini ayarlayamayabiliyorum ve hayıtın tadı çok çok çok çok acı ama haptan bir tane içince yeterli miktarı almış oluyorum
AA bunu bilseydim adet döngümun bozulduğu sıralar kullanırdım günde bı tane mi

Değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bu yedikleriniz iyi birşey klomen ve agnuacaston günde kaç adet nasıl kullanıyorsunuz bende gebe kalmak istiyorum. Tecrübeniz varsa yazar mısınız
Canım açıkçası ben klomen hakkında çok fazla araştırma yaptım vesaire yani bunlar benim toplamda 8 yılım bitiyor evliliğimde yani 8 yıllık deneyimim desem yeridir artık bazı şeyleri kendim ayarlıyorum yani dozları falan

Mesela klomene geçen ay normalde hani 5 gün ya içiliyor kliman sabah akşam birer tane ben klomene geçtiğimiz ay 2,5 günde bitirdim sabah akşam çifter boz 2 doz 2 dozu içtim ama zamanında adet oldum bu ay da ilk gün birer tane içtim şu anda sabah 2 tane içtim akşam bir tane devam edeceğim bu şekilde devam edeceğim agnuscaston'tan günde bir tane

Canım hayıtapını ben burada gördüm yani çok da iyi gördüm artık çünkü boğazım yanıyordu midem bulanıyordu hiç içemiyordum yani mecburen içiyordum da içmek istemiyordum

Ben döngümü düzene sokmak için değil ha o işe de yarıyor tabii değerlerim işte dengede kalsın diye içiyorum

Prolaktin bi tik yuksek cikmis
Incir ve bal tarcin kurunu kullanmani onermem
Onlar daha da yukseltir prolaktini
Sadece hayiti kullan derim
Zaten klomen de kullaniyormussun birden bu kadar yuklenme kist yapabilir birden fazla yontem

Prolaktin bi tik yuksek cikmis
Incir ve bal tarcin kurunu kullanmani onermem
Onlar daha da yukseltir prolaktini
Sadece hayiti kullan derim
Zaten klomen de kullaniyormussun birden bu kadar yuklenme kist yapabilir birden fazla yontem
Emzirdiğimi düşünürsek normal kabul edebilir miyiz acaba
hani daha önce emzirirken hamile klmaya çalışmamıştım... Ama çok az emzirme öyle doyumluk değil....

T3 ve T4 den anlıyormusunuz
FSH mesela hani FSH da istenilen herzaman bi tık düşük çıkması istenir yumurta kalitesi için

Emzirdiğimi düşünürsek normal kabul edebilir miyiz acaba
hani daha önce emzirirken hamile klmaya çalışmamıştım... Ama çok az emzirme öyle doyumluk değil....

T3 ve T4 den anlıyormusunuz
FSH mesela hani FSH da istenilen herzaman bi tık düşük çıkması istenir yumurta kalitesi için
Fsh degeri iyi benim anladigim
T3t4 hakkinda bilgim yok malesef
Klomenle incir bal fazla olabilir ters tepebilir ama

Back
X