- 20 Ağustos 2024
- 685
- 184
- 18
- Konu Sahibi CerkesMaria
- #41
Ankara da yaşamıyorum ama araştırma hastanelerinde yapan var araştırın isterseniz eşiniz de aynı şekil dehiç hacamat yaptırmadım. Ankarada nerede yaptırıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da yaşamıyorum ama araştırma hastanelerinde yapan var araştırın isterseniz eşiniz de aynı şekil dehiç hacamat yaptırmadım. Ankarada nerede yaptırıyorsunuz?
ay eşim zaten 3 doz oldu 4. olmaya giderken kavga ettik hakkımı helal etmem olmayacaksın diye.... Ben aşı karşıtı olarak yaşadım o donemde sinovac da olmazdım da doğuma almadılar aşı olmazsa diye zorunlu bir doz olmuştum.Ankara da yaşamıyorum ama araştırma hastanelerinde yapan var araştırın isterseniz eşiniz de aynı şekil de
Bizim de nikaha denk gelmişti mecbur olduk. sigara kullanmayın sağlıklı beslenin hacamat da düzenli yaptırsın mutlaka etkisini görecektir farkediliyor çünküay eşim zaten 3 doz oldu 4. olmaya giderken kavga ettik hakkımı helal etmem olmayacaksın diye.... Ben aşı karşıtı olarak yaşadım o donemde sinovac da olmazdım da doğuma almadılar aşı olmazsa diye zorunlu bir doz olmuştum.
Eşimde bende alkol sigara kullanmıyoruz. Çok şükür. Şuan diyette Akdeniz beslenme yapıyoruz.Bizim de nikaha denk gelmişti mecbur olduk. sigara kullanmayın sağlıklı beslenin hacamat da düzenli yaptırsın mutlaka etkisini görecektir farkediliyor çünkü
Canım amh kalan yumurta rezervini sayıni veren bişi kaç doktora gittim amh artan bişi değil dediler senin hangi tskviye ile amh degerin arttı ?Benim amh 1.77 den 3.96 oldu takviyeyle
Evet bende bunu sordum artmadı zaten olan yumurta rezervin ortaya çıktı dedi ve aylar sonra tekrar baktırdım yine aynı sonuç 3.96 dan 3.95 olmuş mesela çok bi şey oynamamış bende hala şaşkınım adet olursam tekrar baktrcam aynı hastanedeCanım amh kalan yumurta rezervini sayıni veren bişi kaç doktora gittim amh artan bişi değil dediler senin hangi tskviye ile amh degerin arttı ?
Muhtemelen senin ilk yapılan düşük çıkan değerin yanlıştır lab da sıkıntı olmuştur çünkü mumkin değil son ikisinde de yakın değerler çıktığı için muhtemelen ilkinde hata oldu. Şimdi siz benim amh degerim 1 den 3.90 da yükseldi deyince insanlar umutlaniyor yanlış anlıyor inanın burda bazen okuduğumuz tek bir mesaj bizi boş yere umuda sürükleyebiliyor o yüzden naçizane böyle net şeyler soylememek sizin zaten amh niz muhtemelen yüksekti . İlk sonucunuzda hata oldu.Evet bende bunu sordum artmadı zaten olan yumurta rezervin ortaya çıktı dedi ve aylar sonra tekrar baktırdım yine aynı sonuç 3.96 dan 3.95 olmuş mesela çok bi şey oynamamış bende hala şaşkınım adet olursam tekrar baktrcam aynı hastanede
Mesajlarımı tam net okumamışsınız maalesef. Benim ilk amh 2.77 ameliyat oldum sağ tarafta ki çikolata kist alındı sol bırakıldı tekrar amh bakıldı 1.77 çıktı bunların hepsi aynı hastane de oluyor sonra takviye kullandım iki ay 3.96 çıktı bunların hepsi en nabız da kayıtlı. Sol da ki kistim daha fazla amh düşüklüğü olmasın diye alınmadı yani. İyi günlerMuhtemelen senin ilk yapılan düşük çıkan değerin yanlıştır lab da sıkıntı olmuştur çünkü mumkin değil son ikisinde de yakın değerler çıktığı için muhtemelen ilkinde hata oldu. Şimdi siz benim amh degerim 1 den 3.90 da yükseldi deyince insanlar umutlaniyor yanlış anlıyor inanın burda bazen okuduğumuz tek bir mesaj bizi boş yere umuda sürükleyebiliyor o yüzden naçizane böyle net şeyler soylememek sizin zaten amh niz muhtemelen yüksekti . İlk sonucunuzda hata oldu.![]()
Muhtemelen senin ilk yapılan düşük çıkan değerin yanlıştır lab da sıkıntı olmuştur çünkü mumkin değil son ikisinde de yakın değerler çıktığı için muhtemelen ilkinde hata oldu. Şimdi siz benim amh degerim 1 den 3.90 da yükseldi deyince insanlar umutlaniyor yanlış anlıyor inanın burda bazen okuduğumuz tek bir mesaj bizi boş yere umuda sürükleyebiliyor o yüzden naçizane böyle net şeyler soylememek sizin zaten amh niz muhtemelen yüksekti . İlk sonucunuzda hata oldu.![]()
Ben iki sene önce amh baktırmıştım 2,76 çıkmıştı. Bu süreçte kimyasal gebelikler vs yaşadım. Şu 3 aydır bir vitamin + balık yağı , b12 , d vitamini kullanıyorum yeni tekrar baktırdım benimde 3,25 gelmiş. Bende şaşırdım açıkcası. Amh in yükselen değil zamanla yaş ilerledikçe düştüğünü biliyordum. İlginç bir şey.Mesajlarımı tam net okumamışsınız maalesef. Benim ilk amh 2.77 ameliyat oldum sağ tarafta ki çikolata kist alındı sol bırakıldı tekrar amh bakıldı 1.77 çıktı bunların hepsi aynı hastane de oluyor sonra takviye kullandım iki ay 3.96 çıktı bunların hepsi en nabız da kayıtlı. Sol da ki kistim daha fazla amh düşüklüğü olmasın diye alınmadı yani. İyi günler
Canım benim de amh 2.95 ti ama bir kere bile hamile kalamadım doktorda amh değerinin değil ultrasonda görünen yumurtanın önemli olduğunu ve tek bir yumurtanın bile yeteceğini söyledi. Takviyesi vitamini var bu forumda 0.1 ile hamile kalan bir sürü kadın var sen onun stresinde kendini hiç hırpalama. maddi gücün ölçüsünde devlette de olsa doktoruna git ve takviye önerilerini al yemeni içmeni iyi tut kafanı rahat tut sonuçta imkansız diye bir şey yok Allahın dediği olur öyle değil mi.0.01 ıle mumkun doktorlar tek basına amh bısey ıfade etmedıgını tek bır kalıtelı yumurtanın bıle yeterlı oldugunu soyluyorlar kı ben 6 ay oncede gebeydım 3 ayda degerlerımde bır nebze olsun duzelme oldu Allahın ıznı ıle ben o bebegın bana kendılıgınden gelecegıne de ınanıyorum
Tüp bebekle çok özel ilgili bi klinikte hamile kalabilirsiniz tabiki de. Ama normal da kalabilirsiniz fakat çok zorlamayın o yüzden tüp bebek sürecinde doğal gebe kalan da var.Arkadaşlar söylediğiniz bir cümleye tutunacagım.Lütfen varsa cevrenizde bir umut olsun bana.Cok üzgünüm.
34 yasındayım erken menepoz sürecindeyim fsh 24 ,
e2<10, amh:0.3.Ultrasonda 1 dominant 3 minik yumurtam var.
Tüp bebekle bile hamile kalamazmıyım
Burda bir arkadaşımız kullandığı takviyeler ve beslenmesiyle erken menopoz olmasına rağmen değerlerini düzeltip 2 aydır kendi kendine regl oluyor. Her şeyin mutlaka bi çözümü vardır. Amh arttığını da çok okudum bence umut oldukça yollar açılıyorMuhtemelen senin ilk yapılan düşük çıkan değerin yanlıştır lab da sıkıntı olmuştur çünkü mumkin değil son ikisinde de yakın değerler çıktığı için muhtemelen ilkinde hata oldu. Şimdi siz benim amh degerim 1 den 3.90 da yükseldi deyince insanlar umutlaniyor yanlış anlıyor inanın burda bazen okuduğumuz tek bir mesaj bizi boş yere umuda sürükleyebiliyor o yüzden naçizane böyle net şeyler soylememek sizin zaten amh niz muhtemelen yüksekti . İlk sonucunuzda hata oldu.![]()
Teşekkür ederim umarımTüp bebekle çok özel ilgili bi klinikte hamile kalabilirsiniz tabiki de. Ama normal da kalabilirsiniz fakat çok zorlamayın o yüzden tüp bebek sürecinde doğal gebe kalan da var.
Aynen oyle ınanıyorum kendılıgınden olacagına Rabbım cok buyukCanım benim de amh 2.95 ti ama bir kere bile hamile kalamadım doktorda amh değerinin değil ultrasonda görünen yumurtanın önemli olduğunu ve tek bir yumurtanın bile yeteceğini söyledi. Takviyesi vitamini var bu forumda 0.1 ile hamile kalan bir sürü kadın var sen onun stresinde kendini hiç hırpalama. maddi gücün ölçüsünde devlette de olsa doktoruna git ve takviye önerilerini al yemeni içmeni iyi tut kafanı rahat tut sonuçta imkansız diye bir şey yok Allahın dediği olur öyle değil mi.
Thanccs woman şimdi yanında Folifem mommy de aldımDarmiyan hangi takviyeleri kullandınız rezerv için
hangi takviyeleri aldı acaba biliyormuşsunuzBurda bir arkadaşımız kullandığı takviyeler ve beslenmesiyle erken menopoz olmasına rağmen değerlerini düzeltip 2 aydır kendi kendine regl oluyor. Her şeyin mutlaka bi çözümü vardır. Amh arttığını da çok okudum bence umut oldukça yollar açılıyor