Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı gün bakıldı ?merhabalar bugun progesteron ve diger degerlerime baktirdim. daha doktora gostermedim. yumurtlama olmus mu olmamis mi anlayamaim. deger dusuk galibaen alta bakin)
21. gun bakildi. dusuk degil mi degerim?kaçıncı gün bakıldı ?
5 üzeri yumurtlama var diyor çoğu doktor ,21. gun bakildi. dusuk degil mi degerim?
insallah yaa. peki progesteron dusukse ilac mi veriyorlar. ? bir de sol yumurtaligindaki yumurtalar kucuk ama sag taraf iyi dedi. sol tarafimda dermoit kist vardi cok buyumustu ve kist laparoskopi ile alindi 2018 de. yumurtaligi kotu etkilemis olabilir mi ki?5 üzeri yumurtlama var diyor çoğu doktor ,
benim 21. gün 32 çıktı dr yüzde 90 gebelik dedi ama olmadı.
yani çok da takılmayın buna .
sanmıyorum kist ameliyatı olup rezervi sapasağlam duranlar var. benim her iki overim de pko görünümlü multikistik yapı diyorlar. adetin 3. günü diğer hormon twstlerinizi yaptırabilirsiniz ve amh testi de.insallah yaa. peki progesteron dusukse ilac mi veriyorlar. ? bir de sol yumurtaligindaki yumurtalar kucuk ama sag taraf iyi dedi. sol tarafimda dermoit kist vardi cok buyumustu ve kist laparoskopi ile alindi 2018 de. yumurtaligi kotu etkilemis olabilir mi ki?
onu da yaptirdim normal degerler cikti. bu arada gecenlerde bi konu acmistim. esimin spermiogram sonucu diye. siz de gross anomali icin yuzde 70 olmamali demistiniz. ben de kadin dogum doktoruna sordum e sonucu gosterdim. o da yuzde 70 olmamli dedi. universite hastanesine gidip tekrar test yaptirsin dedisanmıyorum kist ameliyatı olup rezervi sapasağlam duranlar var. benim her iki overim de pko görünümlü multikistik yapı diyorlar. adetin 3. günü diğer hormon twstlerinizi yaptırabilirsiniz ve amh testi de.
bence bağımsız bir laboratuvara gidip yaptrın. biz tüp bebek merkezi laboratuvarında yaptırmştıkonu da yaptirdim normal degerler cikti. bu arada gecenlerde bi konu acmistim. esimin spermiogram sonucu diye. siz de gross anomali icin yuzde 70 olmamali demistiniz. ben de kadin dogum doktoruna sordum e sonucu gosterdim. o da yuzde 70 olmamli dedi. universite hastanesine gidip tekrar test yaptirsin dedi
ben ovulasyon testleri yaptim bu ay hep. 18. gun en keskin gundu ama yine tam bir kirmizilik yoktu. ben de suphelendim yumurtlama olmuyor diye. acaba ben de mi gec gitseydim kiBen 21.gün gittiğimde 2,7 çıktı doktor yumurtlamıyorsun dedi. Pcos var gecikmeli oluyor bazen. 25.gün tekrar gittim 15,6 çıktı muhtemelen 26 ve 27de gitsem daha da çok çıkardı.
Yumurtlamadan 1 hafta sonra pik yapıyor progesteron keşke belirtseydin doktoruna geç yumurtlama olduğunu. Haftaya gittiğinde yüksek çıkacak muhtemelen.ben ovulasyon testleri yaptim bu ay hep. 18. gun en keskin gundu ama yine tam bir kirmizilik yoktu. ben de suphelendim yumurtlama olmuyor diye. acaba ben de mi gec gitseydim ki
ay hic bilmiyordum ben bunu ya. o zaman mayis ayinda baktirayim ben.Yumurtlamadan 1 hafta sonra pik yapıyor progesteron keşke belirtseydin doktoruna geç yumurtlama olduğunu. Haftaya gittiğinde yüksek çıkacak muhtemelen.