Gebeliğe Hazırlık Tahlilimde rubella ve toxo neden böyle?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

experla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
572
299
18
Geçen mayısta düşük yapmıştım o sırada yapılan tetkik sonucunda rubella ve toxo değer aralığı dışında çıkmış. Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? Yeniden gebelik düşünüyoruz da yine düşük yapmaktan korkuyorum o yüzden merak ediyorum

Eklentiler

• 3FFF6BC0-E0EE-41BF-B88C-841A7D309459.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 46
Yorum yapiyorum sadece, daha once toxoplazma geçirmiş olsaniz vücudunuzda antikor bulunurdu. Ve bu deger referans araligi icinde cikardi diye düşündüm. Sanirim ikisini gecirmemissiniz. Sorun degil. Toxo icin kedi dışkısı insan dışkısı iyi yikanmamis sebze meyvelerden uzak durun. Disarida yemek yeme mecburiyetiniz varsa yaninizda götürün yemeginizi. Rubellayi bilmiyorum.

Kedim var uzak duramam ki ondan geçirmiş ve antikor kazanmış olmayı diliyorum. Uzun yıllardır haşır neşirim kedilerle. Doktora gidip tekrar test vereyim en iyisi. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Benim de kedim var aynı şekilde.
Kumunu değiştirmeniz zorunlu ise maske ve eldiven kullanın, hemen ardından ellerinizi güzelce yıkayın.
Hem veterinere hem kendi doktoruma sordum ve kedimle oynamanın, ya da onunla ilgilenmenin bir zararı olmayacağını söylediler.
Benim kedimin aşıları tam ve doğduğundan beri dışarıya hiçbir şekilde çıkmadı, kuru mamadan başka birşey de yedirmemiştim.

Kedim var uzak duramam ki ondan geçirmiş ve antikor kazanmış olmayı diliyorum. Uzun yıllardır haşır neşirim kedilerle. Doktora gidip tekrar test vereyim en iyisi. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için
Aşılı ev kedisiyse sorun yok hamileyken ondanbir zarar gelmez. Benim de kedim var ben de negatif ciktim. Kum temizleme işini eşime pasladım.

Aşılı ev kedisiyse sorun yok hamileyken ondanbir zarar gelmez. Benim de kedim var ben de negatif ciktim. Kum temizleme işini eşime pasladım.
Aşılı ev kedisi. Ama kum temizleme bende. Eşim yapamaz maalesef;( eldiven ve maskeyle devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…