- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Ben kiracı değilim son revize edilen kanun metnine tam vakıf olmamakla birlikte sadece yakın zamanda bir tanıdık bu tür sorunla karşılanmıştı ispat edemediği için mahkemelik oldular o nedenle bilgi vermek istedim umarım sorun çıkmadan çözersinizAdliyede çalişiyorum.arabulucuk sisteminden bahsetti arkadaşlar.ben çok deşmedim konuyu.sorun olmaz demişlerdi
Cisem sanırım evet açıklama hakkı bile olmadıbilmiyorum kı. Yardımcı olması ıcın kızı arqdım ama bulamadım sarışın bir ınfluencerdı. İzlemiş olan varsa belkı adın yazar. Ama o kızda böyle elden veriyor sonra başına gelmeyen kalmadı. Apar topar memurlarla kapıya atılmıstı
Bu videoyu bende izlemiştim dilan ay ismibilmiyorum kı. Yardımcı olması ıcın kızı arqdım ama bulamadım sarışın bir ınfluencerdı. İzlemiş olan varsa belkı adın yazar. Ama o kızda böyle elden veriyor sonra başına gelmeyen kalmadı. Apar topar memurlarla kapıya atılmıstı
3000 tlev bulduğunuz an çıkın bence
hem ev sahibi derdi nereye kadar çekilir?
hem de 10 sene olmuş artık o başkasının mülkü yani sizin değil
10 senelik kiracılık çok uzun geliyor bana
kiranız ne kadar?
Geçen sene kontrati yeniledik.3 bin yaptik kirayi her yerde 4 5 bindi kiralar.bu sene böyle tavan yapti her yerde10 yıl olmuş hala 3 bine oturmak ayıp değil mi?
Zaten istese yakında dava açıp çıkarabilir sizi. Bi an önce iyi kötü bi ev bulup çıkın bence
Benim aidat o kadar. Bedavaya oturuyorsunuz kadın ağzıyla istemiyorum diyor çıkın diye yapmadigi kalmamış hala arabulucu falan diyorsunuz orası sizin tapulu eviniz değil biliyorsunuz dimi?Geçen sene kontrati yeniledik.3 bin yaptik kirayi her yerde 4 5 bindi kiralar.bu sene böyle tavan yapti her yerde
3-4 senelik kiracı olsanız yada yeni girmiş olsanız emsaller sizi bağlamaz derdim deGeçen sene kontrati yeniledik.3 bin yaptik kirayi her yerde 4 5 bindi kiralar.bu sene böyle tavan yapti her yerde
ee ucuza oturmak varken neden çıksınEv bulamadım lafı da gerçekten inandırıcı değil.
Ev var ama siz istemiyorsunuz.
10 yıl olmuş artık
Hatta dolmuş.
Hala arabulucu felan diyorsunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?