- 7 Aralık 2020
- 41
- 27
- 38
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayisteyenaday
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yok göremedım dersenız daha iyi olur ve genelde 5 6 haftalıkken tahmın edılıyor ya ondan attım kese yoksa neden atayım yada demiKese bile yok bunda. Neyin cinsiyeti tahmin edilecek?![]()
Demi ne demek?Nasıl yok göremedım dersenız daha iyi olur ve genelde 5 6 haftalıkken tahmın edılıyor ya ondan attım kese yoksa neden atayım yada demi![]()
Bu çok çok çok yeni bir gebelik. Kese bile muhtemelen 12-13 mm. Embriyo varsa bile vajinal ultrason ile ancak görünür. Arkadaşınız biraz daha sabırlı olursa bir iki ay sonra belki cinsiyet belli olur.Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım sordurtmak ıstedı de sizce cinsiyeti tahmın edebılır mıyız
Aynen ancak işte ilk gebelık heyecan maksat öyle merak yanı çok soran oluyor ya beraberce oturuyorduk dur yazalım bı dedıkBu çok çok çok yeni bir gebelik. Kese bile muhtemelen 12-13 mm. Embriyo varsa bile vajinal ultrason ile ancak görünür. Arkadaşınız biraz daha sabırlı olursa bir iki ay sonra belki cinsiyet belli olur.
Aynen ancak işte ilk gebelık heyecan maksat öyle merak yanı çok soran oluyor ya beraberce oturuyorduk dur yazalım bı dedık![]()
Amin inşallah saolunAnlıyorum insan hemen zaman geçsin birşeyler belli olsun istiyor o durumda:) inşallah sağlıkla kucağına alır![]()
Merhaba bakabilir misiniz acabaKese bile yok bunda. Neyin cinsiyeti tahmin edilecek?![]()
Merhaba bakamam.Merhaba bakabilir misiniz acaba
Kiz bnceBana da bakabilir misinz 13 haftalık Eki Görüntüle 3309160
Erkge bnzio
Kız benceBana da bakabilir misinz 13 haftalık Eki Görüntüle 3309160
Tahmini yorum mu yoksa anliyormusunz bu arada çok teşekkür ederimKız bence
Teşekkür ederim anliyormusunz tahminimiKiz bnce
Yaa bir yerde ojumuştum genital bölgedeki o beyaz çizgi dikse erkek,yataysa kız diyorlar. Çok konuda gördüm hep doğru da çıkmış o yüzdenTeşekkür ederim anliyormusunz tahminimi![]()