tahmini doğum tarihi

zuhalnihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
69
0
46
Mardin
mrb canlarım şuan 31+4 haftamdayım dr tahminine göre 11 şubatta yavruma kavuşacağım sizce dr tahmini doğrumudur yada erken geç olma durumu olabilirmi teşekkürler

valla erken de geç de olablir diye biliyorum ben.erkek bebeklerin gununu tam doldurduğu hatta geçtiği söylenir halk arasında,kız bebeklerin de bıraz daha erken geldiği...
eğer sezeryan olucaksa 38'de alıyorlar bebeği onu bılıyorum.sabırsızlanmaya başladın değil mi:)

Bebeğin şimdiden hayırlı olsun canım.
Bana sorarsan Ocağın sonunda veya ilk haftasında bebeğin kucağında. :emir_bebek:
Bu günki bebekleri çok sabırsızlar, canım. :1:
Şaka bir yana, bu günden sonra sen herşeye hazırlıklı ol canım, her an birşey olabilir.
Erken de gelebilir, geç de gelebilir. Bunu Allahtan başka kimse bilemez.

Tekrar hayırlı olsun. Kolay bir doğum dilerim.

bende şubat sonunda doğurucam cnm...29 haftaya girdik..benim bebeğim kız..
ama erkek bebeklerin 10 gün geç geldiğini duymuştum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

25 şubat ta doğması beklenen kızım 37+4 de 8 şubatta doğdu...
demem o ki bu iş hiç belli olmaz. erken de olabilir,geç te...
umarım zamanında gelir.

benim oğlum 12 şubatta gelecek diye beklerken 38+4 te 31 ocakta, yani 12gün önce geliverdi:)) sözde 10 gün geçer derler biz bozduk o tezi:))

SAT'a göre 18 şubat tahmini doğum tarihim, tabii doğum şekline veya bebişinn isteğine göre değişebilir :9:

çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiginiz için hem sabırsızlanıyorum hemde memlekete gidicem dogum için öyüzden çok kararsız kaldım gitmek için artık bekleyip görücem bakalım nezaman gelicek prensesim

Back
X