tahmini doğum tarihimden önce ya da sonra doğum yapmam gerekiyor. Lütfen akıl verin??

gulsah43315

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
1
1
1
36
7 haftalk hamileyim. çok heyecanlı ve mutluyum fakat kadın doğum uzmanı tahmini doğum tarihi olarak 22 mayıs dedi tam o sıralar KPSS var ve hayatımın yönünü çizebilir bu sınav,çok da çalışıyorum üstelik. tam 40. hafta 22 mayısa denk geliyor yani. geçen yıl tam 22 mayıs ta olmuş sınav, 2018 için belli değil ama yine böyle bi tarihte olacak ne yapmalıyım?

7 haftalk hamileyim. çok heyecanlı ve mutluyum fakat kadın doğum uzmanı tahmini doğum tarihi olarak 22 mayıs dedi tam o sıralar KPSS var ve hayatımın yönünü çizebilir bu sınav,çok da çalışıyorum üstelik. tam 40. hafta 22 mayısa denk geliyor yani. geçen yıl tam 22 mayıs ta olmuş sınav, 2018 için belli değil ama yine böyle bi tarihte olacak ne yapmalıyım?
Genelde 38. Hafta doğar. O gün o saate de denk gelmez heralde yaa siz çalışmaya devam edin hayirlisi olsun.

Benim de tek korkum bu. Hatta bu sebep yuzunden calismayi bile biraktim.

KPSS derdi bende de var , sıkı çalışamadım ama nasıl olacak diye insan merak ediyor . Bence siz bu maraton ile devam edin çalışmaya bunu kendinize ve çocuğunuza strese döndürmeyin . Doğumunuza yaklaştıkça herşey netleşir . Öncesinde olursa gider girersiniz , aynı gün doğuracak olursanız da bebeğiniz sizin için daha önemlidir tabiki kısmet dersiniz . Bilgi birikim ve emeğin hiç bir zararı olmaz bence .

Back
X