kızlaaar, bir derdim var
bugün bi arkadaşımla buluştuk. yüksek lisansa başvurduğumu bilmiyor(kimse bilmiyor.kimseye söylemedim.)
mülakatım var 6 eylülde. pekte alınacağımı sanmıyorum ama ufacıkta olsa bi umudum var tabi.
bugün arkadaşımla konuşurken dediki kpss kursuna yazıldım. ben de bizim öğretmen olarak atanmamız için 95 ve yukarısı bi puan almamız gerek ben kpss den pek umutlu değilim dedim.
o da dediki, bak kkkkk (bi arkadaşımızın adı) geçen gün bana bi dersin notunu sordu sende var mı diye, y.lisansa başvurmuş demekki. herkes bişeyler yapıyo. biz kalıcaz boş boş ....
o an diyemedim ben de y.lisansa başvurdum diye
ondan önceleri de yaz boyunca konuşuyoduk napıyosun diye. herkes işe girme telaşında hastanelere vs.
ben de bişey yapmıyorum evde oturuyorum diyodum. o da benim gibi oturuyodu evde.
bi iş arayışımda yoktu gerçekten.
zaten bizim yarım dönem daha formasyon derslerimiz var. nasıl olsa hala ögrenciyiz psikolojisindeyim diyodum.
şimdi onu kandırdığımı falan düşünecek heralde![]()
bende bole seler cok takarım canım.. herkese herseyi soylemek istemem sonrada işin içinden cıkamam kafama takarım..
kesinleşmeden bişey demek istemedim ani oldu falan dersin.. anlayıslı biriyse anlayacaktır diye dusunuyorum.. ben genelde bole derim cunku
kızlar merhaba gecmıs bayramınız mubarek olsun dıyeyım. topıgın masallahı var. hepsını okuyamadım son 5 sayfaya goz attım. erkek arkadasım askere gıdecek dıye gezıyoruz son gunlerımız. bayramın 2. gunu de bıze geldı babamla tanıstı. hepberaber yemek yedık fena gecmedı. nereye gıdecegı henuz bellı olmadı kısmet artık. doğuya gıdecek gıbı hıssedıorum( cookıcım hayatlarımız benzıyor zevklerımız de benzıyor. bende behzat ç deki haruna bayılıorum
odun ama çok şeker
![]()
canımm inşallah iyi bi yere duser kendini dogu diye sartlandırma.. hem dogunun heryeri tehlikeli degil ordada cok rahat olan yerler var bol bol dua et hayırlısıyla gitsin gelsin sevdigicegin inşallah
harundu dimi adı
gercekten cok seker bişey yaa