'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya çok zor bi durum biz ablamla kırkyılda bi kavga ederiz en fazla 2-3 gün küs kalırız ama benim içim içimi yer çünkü aynı evin içinde olmuyo hele ki insanın canından canı kardeşiyse küs olduğu..

sebep banada din meselesi gibi geliyo ama annen baban bişey demiyosa abinde buı kadar uzatmasın bari...

Keşke bnmde bi ablam olsaydı:)
Bugün bana bişi olsa yine abim koşucak.. biliorum.. çünkü kardeşiz biz, konuşmasa da hatta red bile etse ben onun kanındanım:14: şuan bile gözlerim doluyor, Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın... keşke mutluluğumdan pay çıkarsaydı ama bu durum en mutlu anıma bile gölge düşürüyor bilio musun.. evren sürekli söylüo abinle çıkalım bi akşam oturup anlatalım dio, onun hiçbi şeyden haberi yok:50: çünkü düşmanlık beslemesini istemiyorum kimsenin bnm yüzümden:( hep geçiştiriorum abim istemez çok kıskançtır seni kabullenemedi henüz zamanla oturcak bazı seyler yerine diorm.. ama nereye kadar bu bole devam etcek.. bilmiorum!!

günaydın millet....

peloşum abinle durumunu bilmiyordum çok üzüldüm neden konuşmayı denemiyorsun? konuşmayı reddediyorsa mektup falan da yazabilirsin... böle şeyler konusmadan halolmaz ki...

ben de depresife bağlamış durumdayım dünden beri... daha şimdiden böleysem zaman yaklaşınca nasıl olcak acaba merak ediyorummmm :1:

Çağlamm söyledim ya.. kendimi yüzsüz gibi hissediyorum... beni görmezden geliyor, yok sayıyor...

bazen sırff o bole yaptığı için evlenirsem mutsuz hissedecekmişim gibi geliyor:(( kız arkadaşı çok destek oluyor bana.. ama onun da elinden bişi gelmiyor..

çok sinirli biri abim, ergenlik dönemini bile öyle zor atlattı ki tam o 16-17 yaşlarındaydı babam beyin kanaması geçirdi ve evin butun yuku omuzlarına bindi, yaşından buyuk sorumluluklar aldı ve bu da onu hem fazlsıyla olgun hemde gerektiğinden daha sinirli biri haline getirdi...

kısaca abim çok zor biri kurabiyemm:14:

pelinim çağlam hayatcım hoşgeldiniz:16:
pelinim bu durum çok kötü yaa ailen abinle konusmuyormu yaa neden böyle yapıyor diye baban yada annen nasıl izin veriyor aynı evde 9aydr konusmamanıza ki:31:

annem sürekli alttan alan taraf.. kıyamam ben ona.. :14: ikimizinde gönlünü hoş etmeye calısıyor, siz mutlu ben baska bişi istemiorum diyor...
geçen gün arkadasmla kipada geziodk abim ve kız arkadasyla karşılaştık öyle soğuktu ki arkdasm abm olduğuna bile inanamadı kuzenm falan sanmış...:50:

Kuzucumm hiçbi şey belli değil bnm ne yazıkki, çünkü ailem beni abime kitledi.. o evlenmeden asla olmaz diyorlar! :)
Ehh onun da okulu uzadı birkaç ay, yurtdışında okuyordu, şimdi son sınavını verdi fakat temmuzda mezuniyet sınavı diye bir zımbırtı varmış onu bekliyoruz:) onu kazanınca türkiye ile denklik sağlanacak ve ardından 5 ay 5 günlğk askeriye maratonu başlayacak... düşün sınava temmuzda girse mecburen askerlik işlemleri aralık ayına kalıcak ee nisan-mayıs gibi gelicek... yaa var yaa o 2013 eylül ekim gibi evlenir bende öyle onun düğününde oynıcam:) evet bunu sonunda kendime itiraf ettim şuan:1: bugüne dek hiç bole takvimli plan yapmamıştım kafamdan kuruyordum hep:)

abimin düğününde evrenle sözlü olmayı istiyordum, sevdiğimle dans edip karşılıklı oynamak.. fakat muhtemelen olmayacak. çünkü abim evrenle olmama sonuna kadar karşı! benimle 9 aydır konuşmuyor, sadece gerektiği için o da BAZEN... nedenini sorarsan bilmiyorum aslında.. evrenle sevgili olduğumuzda ilk ona söyledim çünkü tanışıyorlardı da.. ama işler düşündüğüm gibi olmadı abim daha yumusaktı o zamanlar sana güveniyorum ne yaparsan arkandayım diyordu ama şimdi bi ruh gibi.. eve giriyorum o çıkıyor:(( öyle doluyum ki bu konuda... en ufak bişide anneme bağırıyor benden acısını cıkaramadığı için ona tepki veriyor:((

ev olayına da gelince canım, annem de diyorki şimdi ev alsınlar zaten sözden sonra yavaş yavaş eşyalar alınacak hepsi bir anda nasıl yapılsın diyor.. düşündüğüm zaman da annem haklı...o kadar mobilya, beyaz eşya düğün masrafı hepsini toplayınca milyarlar yapıyor:31:

Offff haftaya dertli başladık iyi mi:)

Herkese günaydın gelincikler...

pelo benim sevdicek içinde plan senin abinle aynı canım temmuzda giderse tarih mayısta evlilik olcak aralıkta giderse eylül ekimde hattaha kasımda olcak evliliğimiz:))keşke okulları uzamasydı bende 1 sene kaybetmezdim sende abine sebep 1 sene beklemezdin ama bence seninkide aynı tarihlerde olabilir gibi balım

Keşke bnmde bi ablam olsaydı:)
Bugün bana bişi olsa yine abim koşucak.. biliorum.. çünkü kardeşiz biz, konuşmasa da hatta red bile etse ben onun kanındanım:14: şuan bile gözlerim doluyor, Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın... keşke mutluluğumdan pay çıkarsaydı ama bu durum en mutlu anıma bile gölge düşürüyor bilio musun.. evren sürekli söylüo abinle çıkalım bi akşam oturup anlatalım dio, onun hiçbi şeyden haberi yok:50: çünkü düşmanlık beslemesini istemiyorum kimsenin bnm yüzümden:( hep geçiştiriorum abim istemez çok kıskançtır seni kabullenemedi henüz zamanla oturcak bazı seyler yerine diorm.. ama nereye kadar bu bole devam etcek.. bilmiorum!!

cANIM KAÇ KARDEŞSİZNİZ siz abinle aranda kaç yaş var... yani normalde iyi anlaşıyomuydunuz bitek evren konusunda mı takıştınız ?

hoşbulduk balımmmmm nasılsın bakimmm :16:

ya iyiyim ki çok şükür:16:
dün mevlüt vardı cnm koşturmaca işte sonra akşam 4,30 gibi aşkoş arabayla beni aldı ark.vermiş 3-4 saatliğine hayret:53::1:
neyse oda gel dedi eve bakmaya gidelim daha dogrusu bizimki değil ama örnek daireye anammmm gittik:16:
ayy ne tuhaf yaa şimdi bile içim bi hoş bi tuhaf oldu:9:
kısmetse bizimki öle olacak 1+1 baktık önceden yoktu bu canlı teslim edicekleri ev başka projeleri ona baktık 2 kutu gibi odacık zaten amerikan mutfak ufacık tefecik banyo baktık işte ya küçük evet cidden ev küçük ama kendimizi şöyle rahatlattık bizim olucak ben ve o basından hep dilemiştik kutu gibi olsun bizim olsun kira vermeyelim öle de olcak umarım..idare edicez mecburuz ne yapalım durum bu o minnak ev yüzünden evlenemiyoruz bile yaa:50:
ama minnakta olsa bizim ya çok şükür biter borcu inş.ta 2016ta bizim olur:69:
eve adım atarken askım dıyorki bu bizim en güzel anımız şuanda hersey durucak diyor ya nasıl heyecanlanmışki mutluydu ki kıyamadım küçük bile diyemedim içime attım ama biliyorduk yaa:16:
neyse:nazar: diyelim küçük müçük alamayanlarda var dimi ama böyle düşünmek lazım:42:
öyle işte sonra işimiz hemen biti trafikta az dı hemen beni deniz kenarına götürdü arabada yağmur yağıyordu 15-20 dk.durduk ben ona birşeyler götürmüştüm pilav sarma ws..mevlütten onları yedi bende izledim banada o ekler almış bi kutuda renkli eklerlerden çok mutlu oldum öle işte (tabi bu arada annem onla oldugumu eve bakmaya gittiğimizi biliyor belki 10 kere aramıştır yani neyse 7,30 da evdeydim:):1:

Çağlamm söyledim ya.. kendimi yüzsüz gibi hissediyorum... beni görmezden geliyor, yok sayıyor...

bazen sırff o bole yaptığı için evlenirsem mutsuz hissedecekmişim gibi geliyor:(( kız arkadaşı çok destek oluyor bana.. ama onun da elinden bişi gelmiyor..

çok sinirli biri abim, ergenlik dönemini bile öyle zor atlattı ki tam o 16-17 yaşlarındaydı babam beyin kanaması geçirdi ve evin butun yuku omuzlarına bindi, yaşından buyuk sorumluluklar aldı ve bu da onu hem fazlsıyla olgun hemde gerektiğinden daha sinirli biri haline getirdi...

kısaca abim çok zor biri kurabiyemm:14:

çok geçmişler olsun canımmm kötü şeyler yaşamış evet....

ama ne olursa olsun yüzsüz falan diye düşünme o senin abin ve bu durumu çözmezsen sen mutsuz olacaksın bir şekilde... ucunda işleri yoluna koymak varsa denemeye değmez mi?

aaa gizoş demek mayıs gelini olmayı planlıyorsun :1:

pelinim evet çok zor ya ama neden böyle yapıyor açıklamak zorunda babana yada annene ya olmazki böylee ....:50:
üzülme şimdi boşwer anlattıkça açılıyorsan anlat ama kötü oluyorsan kapatalım konuyu istersen heh bitanem:31::29:

gunaaydın gelınlerııımm :16:

Pelimiimm cok uzulduum kusum bu durumaa abınle aranın acık oldugunu bıkere daha solemıstın ama bu kadar cıddı bı durum oldugunu dusunmemıstım :( ıns bıan evel duzelır aranız evdekı huzursuzluk cok kotu:( ablamla gecen hafta atıstık küstük sonra sıkıntıdan 2mizde hasta oldukk valla. Allah yardımcınız olsun bebegım

pelo benim sevdicek içinde plan senin abinle aynı canım temmuzda giderse tarih mayısta evlilik olcak aralıkta giderse eylül ekimde hattaha kasımda olcak evliliğimiz:))keşke okulları uzamasydı bende 1 sene kaybetmezdim sende abine sebep 1 sene beklemezdin ama bence seninkide aynı tarihlerde olabilir gibi balım
Bu bnm kafamdan kurduğum bi plan aslında gizşm:))
oyle tahmn ettim normalde onlar 2012 ekim-kasım diyorlardı fakat bi dersten okul uzaynca malesef hersey en az 1 sene attı, varsın olsun napalım.. mutlu olsunlar yeterki:nazar: benim keyfm yerinde yaşım da küçük ama işte sevdicekk için üzgünüm... 27 yaşında işi gücü yerinde maleseff bole bişile karşı karşıya ama ne derler vardır bi hayır:)

cANIM KAÇ KARDEŞSİZNİZ siz abinle aranda kaç yaş var... yani normalde iyi anlaşıyomuydunuz bitek evren konusunda mı takıştınız ?

2 kardeşiz tatlım. 5 yaş var aramızda. iyi anlaşırdık:) o yurtdışında olduğu için sürekli msnden görüşürdük, geyik yapardık:)) beraber videolar izlerdik..

elbette her abi-kardeş gibi takışmalarımız olurdu fakat küslüğe dönüşmezdi hiç..

çok geçmişler olsun canımmm kötü şeyler yaşamış evet....

ama ne olursa olsun yüzsüz falan diye düşünme o senin abin ve bu durumu çözmezsen sen mutsuz olacaksın bir şekilde... ucunda işleri yoluna koymak varsa denemeye değmez mi?

aaa gizoş demek mayıs gelini olmayı planlıyorsun :1:

canım aslında söz 19 07 2012, nişan benim doğum günüm olan 25 ağustos 2012 sevgilim ağustos celbine yetişirse 14 mayıs 2013 düğün 14 mayıs onun doğum günüsü eğer aralıkta giderse 10 kasım 2013 tanışma yıl dönümümüz tam 6 yılı deviriğp 7 yıla girerkende evli olmuş olcaz:)))))))

düğündüğüm tarih şu güne kadar plan içinde plan bir insan olduğum için bide hep kafamda herşeyin alternatifi olduğu için bu tarihleri düşündüm :)))))) başak burcuyum korksunlar benden tarihlerimi bozmalarını istemiyorum

ya iyiyim ki çok şükür:16:
dün mevlüt vardı cnm koşturmaca işte sonra akşam 4,30 gibi aşkoş arabayla beni aldı ark.vermiş 3-4 saatliğine hayret:53::1:
neyse oda gel dedi eve bakmaya gidelim daha dogrusu bizimki değil ama örnek daireye anammmm gittik:16:
ayy ne tuhaf yaa şimdi bile içim bi hoş bi tuhaf oldu:9:
kısmetse bizimki öle olacak 1+1 baktık önceden yoktu bu canlı teslim edicekleri ev başka projeleri ona baktık 2 kutu gibi odacık zaten amerikan mutfak ufacık tefecik banyo baktık işte ya küçük evet cidden ev küçük ama kendimizi şöyle rahatlattık bizim olucak ben ve o basından hep dilemiştik kutu gibi olsun bizim olsun kira vermeyelim öle de olcak umarım..idare edicez mecburuz ne yapalım durum bu o minnak ev yüzünden evlenemiyoruz bile yaa:50:
ama minnakta olsa bizim ya çok şükür biter borcu inş.ta 2016ta bizim olur:69:
eve adım atarken askım dıyorki bu bizim en güzel anımız şuanda hersey durucak diyor ya nasıl heyecanlanmışki mutluydu ki kıyamadım küçük bile diyemedim içime attım ama biliyorduk yaa:16:
neyse:nazar: diyelim küçük müçük alamayanlarda var dimi ama böyle düşünmek lazım:42:
öyle işte sonra işimiz hemen biti trafikta az dı hemen beni deniz kenarına götürdü arabada yağmur yağıyordu 15-20 dk.durduk ben ona birşeyler götürmüştüm pilav sarma ws..mevlütten onları yedi bende izledim banada o ekler almış bi kutuda renkli eklerlerden çok mutlu oldum öle işte (tabi bu arada annem onla oldugumu eve bakmaya gittiğimizi biliyor belki 10 kere aramıştır yani neyse 7,30 da evdeydim:):1:

ay yerim ben seni şuna bak nasıl da mutlu olmuş yaa :16::16: hep böyle mutlu olun canım inşallah :nazar::nazar:

annen de yollamış bak ne güzel iyice benimsedi damadını ...

ah o ev konularını sorma zaten biri de bizim başımızda, sizin yine bitiyomus 2016 da çok bişey değil Allah yardımcımız olsunnn kredi işi zor

Pelimiimm cok uzulduum kusum bu durumaa abınle aranın acık oldugunu bıkere daha solemıstın ama bu kadar cıddı bı durum oldugunu dusunmemıstım :( ıns bıan evel duzelır aranız evdekı huzursuzluk cok kotu:( ablamla gecen hafta atıstık küstük sonra sıkıntıdan 2mizde hasta oldukk valla. Allah yardımcınız olsun bebegım

hoşgeldin canım nasılsın?:16:

hoşgeldin canım nasılsın?:16:

ay yerim ben seni şuna bak nasıl da mutlu olmuş yaa :16::16: hep böyle mutlu olun canım inşallah :nazar::nazar:

annen de yollamış bak ne güzel iyice benimsedi damadını ...

ah o ev konularını sorma zaten biri de bizim başımızda, sizin yine bitiyomus 2016 da çok bişey değil Allah yardımcımız olsunnn kredi işi zor

canım çok zor bu yüzden başka birikim yapamıyor yaa evlilik için ne yapıcaz bizde onu bilmiyoruz mutlu oluyoruz:16: işin içininde para olunca mutluluk hüsrana tartısmaya bırakıyor bazen yerini:50:
amin canm sağol sizde inş.:nazar:
ya yolluyorda işte 2-3 saat en fazla ondada 30kere arar ya:( ama şükür:16:

Back
X