ya iyiyim ki çok şükür

dün mevlüt vardı cnm koşturmaca işte sonra akşam 4,30 gibi aşkoş arabayla beni aldı ark.vermiş 3-4 saatliğine hayret

neyse oda gel dedi eve bakmaya gidelim daha dogrusu bizimki değil ama örnek daireye anammmm gittik

ayy ne tuhaf yaa şimdi bile içim bi hoş bi tuhaf oldu

kısmetse bizimki öle olacak 1+1 baktık önceden yoktu bu canlı teslim edicekleri ev başka projeleri ona baktık 2 kutu gibi odacık zaten amerikan mutfak ufacık tefecik banyo baktık işte ya küçük evet cidden ev küçük ama kendimizi şöyle rahatlattık bizim olucak ben ve o basından hep dilemiştik kutu gibi olsun bizim olsun kira vermeyelim öle de olcak umarım..idare edicez mecburuz ne yapalım durum bu o minnak ev yüzünden evlenemiyoruz bile yaa

ama minnakta olsa bizim ya çok şükür biter borcu inş.ta 2016ta bizim olur

eve adım atarken askım dıyorki bu bizim en güzel anımız şuanda hersey durucak diyor ya nasıl heyecanlanmışki mutluydu ki kıyamadım küçük bile diyemedim içime attım ama biliyorduk yaa

neyse

diyelim küçük müçük alamayanlarda var dimi ama böyle düşünmek lazım

öyle işte sonra işimiz hemen biti trafikta az dı hemen beni deniz kenarına götürdü arabada yağmur yağıyordu 15-20 dk.durduk ben ona birşeyler götürmüştüm pilav sarma ws..mevlütten onları yedi bende izledim banada o ekler almış bi kutuda renkli eklerlerden çok mutlu oldum öle işte (tabi bu arada annem onla oldugumu eve bakmaya gittiğimizi biliyor belki 10 kere aramıştır yani neyse 7,30 da evdeydim:)