'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

henüz mail gelmedi ama 16 temmuz 18 temmuz arası suid oda 325 eur dedi rezervasyonu seçtim

Kapadokya’nın kalbi, Uçhisar Köyü’nde küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Minimum 2 gece Suite odada konaklama, Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde 3 çeşitten oluşan akşam yemeği ve bir şişe yerli şarabın dahil olduğu pakette, dilerseniz kahvaltınızı odanıza servis ediyoruz (10:30'a kadar).

Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00

bu arada gizolatteemm bizim tarihler kesin zaten :69: 6 kasım isteme, 24 kasım nişan kutlaması, 24 nisan 2013 nikah + imam nıkahı, 26 nisan kına 27 yada 28 nisanda düğün :16:

tarihini yerimmm :56:

ya su imam nikahı olayı cok karısık... biz nikah dugun aynı gun yapıcaz dugunden sonra eve gelip imam nikahı kıyılsın istemiorum kesinlikle dugunden bir hafta once kıyılsın istiyorum

ama evlilik cuzdanı olmadan kıymıolarmıs imam nikahını pööööööf :44:

:9::9::9:

minilakımmm evettt ferayeyi bendee okucam meraktan kuduruorm kiii su gunlerde en cok ihtiyacım olan kitaptır kendisii!! Hadii gelll egemizee geri döneliimmmm bodrumunda sokaklarındaaa halay cekelimm:24::27::9::8::9::24:

basrol oyuncum benım artık senın adın feraayee :9::9: nasıl kaptırdıysam kendımı bı gunde bıtıverdı 380 sayfaa :9: 2 gun pörtlengeç gözlü dolaştıımm:53: bu huyumuuu sevmoooruuuuummmmmmm :27: hayde halayaaa devaaammmm lililililil:21::32::9:

henüz mail gelmedi ama 16 temmuz 18 temmuz arası suid oda 325 eur dedi rezervasyonu seçtim

Kapadokya’nın kalbi, Uçhisar Köyü’nde küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Minimum 2 gece Suite odada konaklama, Güvercinlik Vadisi manzarası eşliğinde 3 çeşitten oluşan akşam yemeği ve bir şişe yerli şarabın dahil olduğu pakette, dilerseniz kahvaltınızı odanıza servis ediyoruz (10:30'a kadar).

Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00

2gunmu 700 küsür yaniii:52: varyaaa hiiiçbişii değil hele hizmetleride düşününcee biz ağvada odaya 400 ödedik 1 gece içiiinn ustune bıde şarap falan ikramları yoktu extralarla cıktıgımızda toplamdaa 620 ödendii yaa

istoorum istoorum burası benım aşkım balayı otelim ben o odayı yeeeğriim yeğğriim öpeeeğğriiimmm:9::9:

Taxes Included
Den/Dan EUR 325.00

iki kişi için mi ucret kuzum ve butun yeme içme hersey dahil mi yoksa kahvaltı ve aksam yemegi mi?

hersey dahilse ve iki gece icinse bu rakam manyakmıs cidden :52:

tarihini yerimmm :56:

ya su imam nikahı olayı cok karısık... biz nikah dugun aynı gun yapıcaz dugunden sonra eve gelip imam nikahı kıyılsın istemiorum kesinlikle dugunden bir hafta once kıyılsın istiyorum

ama evlilik cuzdanı olmadan kıymıolarmıs imam nikahını pööööööf :44:

evet pastaaammm öleeymiş bende o yuzden nikahtan sonra halletcem aslında ısterdımkı nıkahtan sonra hemen balayına gıdelım :16: napalım böle olsun budaa bakalım :61:

basrol oyuncum benım artık senın adın feraayee :9::9: nasıl kaptırdıysam kendımı bı gunde bıtıverdı 380 sayfaa :9: 2 gun pörtlengeç gözlü dolaştıımm:53: bu huyumuuu sevmoooruuuuummmmmmm :27: hayde halayaaa devaaammmm lililililil:21::32::9:
:9::9::9:
banaaa ferayee de kuşiikkkk :12: cunda da geçen bii aşkk hikayesi heee.. vay beee:))) dibine vururuzz yanii:9: çok içesim geldi şuaannnn :7:

neyseee halayaaa devamm aşkooooo :24::8::8::24:

kuzular bilmyorm ki tek kişi seçtim 2 gün için tek kişi fiyatı galba en net ve doğru bilgiyi bize otel vercektir mail attım

bazı oteller balayı çiftleri için indirim yapıp türk lirasından hesaplıyor birkaç konuda okumuştum bir arge daha yapayım o değilde 2 günlüğüne giderim bile çok beğendim

adını ferayee koyduuuummm pelimiiiimmmmmm :9:

gizoşuumm yaa orda balonlaraa biniciiiiizzz tam bi kültür turu olucaaakkk :9: bide şimdi kuşiklerim sizlere sorarım daha once sordumsa ve cvp verdıysenız ve halaa neden bu minik halaa aynı soruyuu soruoo demeyınız çünküm beynım ambole halde :9: yurtdısında balayı yapıcaz dıyelım pasaportu nikahtan sonra değiştirebiliriz ama balayınada hemen gitmek istioruuz vizede paşpırtta sorun cıkarıolarmııı acebaaa

adını ferayee koyduuuummm pelimiiiimmmmmm :9:

gizoşuumm yaa orda balonlaraa biniciiiiizzz tam bi kültür turu olucaaakkk :9: bide şimdi kuşiklerim sizlere sorarım daha once sordumsa ve cvp verdıysenız ve halaa neden bu minik halaa aynı soruyuu soruoo demeyınız çünküm beynım ambole halde :9: yurtdısında balayı yapıcaz dıyelım pasaportu nikahtan sonra değiştirebiliriz ama balayınada hemen gitmek istioruuz vizede paşpırtta sorun cıkarıolarmııı acebaaa

güzel bir soru yanıtını bilmyorm nedense hiç aklıma gelmemişti ilginç çok ilginç hiç düşünmedm bu cevabı vereblcek olan varmıdır

kuzularım kuzularııım oteller başımı döndürdü hepsi harika
pelmikomun fotoğrafları da muhteşem..
gözünü sevdiğimin memeleti yaa her köşesi cennet :16: :1:

Adımııı ferayeee koyduuu:9::9::9:

nurayımmmm fıstığımmm hoşgeldinnn kadayıfımmm acıktığım nasıl da belli ya hu:27::9: vallahi gözünü sevdiğimin memleketi her karışından güzellik fışkırıyor, mübarek... :16:

Adımııı ferayeee koyduuu:9::9::9:

nurayımmmm fıstığımmm hoşgeldinnn kadayıfımmm acıktığım nasıl da belli ya hu:27::9: vallahi gözünü sevdiğimin memleketi her karışından güzellik fışkırıyor, mübarek... :16:

hoşbulduk acıkmış pelinim :1:
öğle aran yok mu kuzum? acıkmakta haklısın saat 1 olduu

bebeklerım ben sımdı cıkoooruuumm sıgorta ıcın evraklarımı halledoorum mübarek herkes benlemı işe baslıo cok fena sıralar varmış :9: bidee bugun adaya gıttıgımızde gıyındıgım etegı gıydım sankiim gizimle pelimimle buluşcak gibi mutlandımmm artık bu etek sadece kurbiğimle kavuştugun etek değill sizlede kavustugum eteekk :69: herkesleri büssürü öptüümkiiii dua edin kimliğimde sorun cıkmasın ben atletızmcı oldugum ıcın ortaokuldayken futuraflandı kimliğim ve bildiğiniz o resimdeki ben değilim :9: noterede gidicim orda sorun cıkarıolar popimi yiyesiciler :9: akşama görüşürüz aşklarımmm :54:

hoşbulduk acıkmış pelinim :1:
öğle aran yok mu kuzum? acıkmakta haklısın saat 1 olduu
Nurayım bizim şirket şehir dışında olduğu için catering şirketi buraya getiriyor yemeği. Ama yemekhaneye gidicek gücü bulamıorum kendimde. Acıktım fakat üşeniorum gibi bişe :9:
bebeklerım ben sımdı cıkoooruuumm sıgorta ıcın evraklarımı halledoorum mübarek herkes benlemı işe baslıo cok fena sıralar varmış :9: bidee bugun adaya gıttıgımızde gıyındıgım etegı gıydım sankiim gizimle pelimimle buluşcak gibi mutlandımmm artık bu etek sadece kurbiğimle kavuştugun etek değill sizlede kavustugum eteekk :69: herkesleri büssürü öptüümkiiii dua edin kimliğimde sorun cıkmasın ben atletızmcı oldugum ıcın ortaokuldayken futuraflandı kimliğim ve bildiğiniz o resimdeki ben değilim :9: noterede gidicim orda sorun cıkarıolar popimi yiyesiciler :9: akşama görüşürüz aşklarımmm :54:

Ayy bu sıcakta kolaylıklar gelsin aşkicanımaaa:(( dikkat et bebişimmm, tansiyonun falan düşmesin.. Çokk öptüümm seni kuşulokkk:54: whatsapp tan da taciz etcem seni zaten :27::9:

Son düzenleme:
benim sadece nikah olayıma erkek tarafı yanasmadı... nişanımda evde oldu kimse gelemedi, ilk cocuk ilk yegen ilk torun benimki de haliyle olmaz öyle nikahla durumu oldu.. yıllarca dugunlere gitmişler takı takmıslar sıra bizde die de dusunduler sanırım biraz...

dugun yapmak da cok pahalı... ole bole değil hem de.. dedigin gibi bikaç saatlik bişey kim hatırlıyo ki bikaç ay sonra kimse... az önce yemekte de konustuk

dugunu falan bosver ama balayına hiç acıma diyor herkes :34::34: şimdiden hayallerimi süslüyo o balayı aahh ahh :27:

Çağla'cım sizin için bu şartlarda tabi ki düğün olmalı. ama bizde şartlar farklı gerek de yok. kimse neden düğün yapmadınız demez bize.

aynen otele bayıldımmm, o önünde havuz olan odalara da bakılıyordu fiyat olarak ben bakabildim. tarih olarak bu yılı seçin herhangi bir tarihi gelecek yıl açılmadığından hata veriyordu. yurtdışı balayından vazgeçebilirim her an :27:

hayatım o balayı yarıda bırakma olayları oluyormuş kıskançlıklar olunca tabikide öyle birşey olmucak ama o yüzden nezih yerlere gidin diyorum kesinliklede burayı çok tavsiye ediyorum ve hemen alın açılınca rixos premium bodrum voyage bodrum tavsiyelerim arasında

şimcik şöyle olcak 2 haziranda dolmaz balayı çiftleri olur oda anca 10 adet felan olur tahminen sebebide şudur okullar açık, birde kalabalık olursada ramazan dolayısı birde okullar tatil olmadan evlenelim diyen çiftler yüzündendir canım ama balayı çiftleri olur olursada kafa dengi olur kiiiiii ses isteyen cornellaya gitmez dinginlik huzur isteyen gider

otelli ammada tavsiye ettim ama cidden memnuniyet veriyor

özgem canım gitme oraya gidilicek çok yer var orası sana uymaz canım o tarz insanlar değilsiniz rahat olsak gideriz ama rahat değiliz huzur istiyorz güzelliklerle geçsin balayı

otel tavsiye ettiğin kadar var ama gerçekten de:46: kıskançlık konusunda herkese taş çıkarırım herhalde bende çok kıskancım:50:

bebeklerım ıyııı geceleeerrr :54:

yaaa giiiiiizzzz Aşık oldummmmmm desemm bu yere bayıllllllllldddddddıııımmmmm!!!!!! ay orda balonada bineriiiizz aşkımlaa zaten nisanda denize giremeyiiizz bölee romantik butik otellleeerr tercihim arasında olucak :69:

Bu arada bizde artık yavastan yer bakmaya baslıcaaz ben yetısemıcezz yetısemıcezz dıyerektenn basınınn etınıı yemeye tam basladımdıı amaaa kurbik enişteniz lafı agzımaa tıkadı yetısemıcez yetısemıceez dıosunda askım ben şu yerı cok begendım gıdelım goruselım dıomusuuunn sankıı o işleri sen halledicen araştır içine sinsin seçenekler sun gidelim o sokak düğününe bilee razııı sen neyi nası ıstıosan ole yapıcaz dedii :69: bende bıdı bıdıyıı kestıııımmm kızlar havuz bası ama kapalı alanıda olan ( malum nisanda yagmur rski cok fazla) öle bi yer arıorum aslında bridge restaurant hoşuma gitti ama havuz başı değil bogaz manzaralı
http://www.bridgerestaurant.com.tr/

bogazda bızım ıcın onemlı sonucta 4 buçuk yıldır kıtalar arası aşk yasıyoruz asya ve avrupaa :9: askımızın sahıdı kız kulesı bogaz koprusuu :9: kız kulesi bıraz zor ama bogaz manzaralı olabılır :23:

benim mezuniyetim bridge'de olmuştu güzel bir yer, ama en az 300 kişi olması gerek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl. mezuniyet için biz kişi başı 100tl vermiştik:31:

Kızlarr geçen hafta arkadaşlarla piknik ve deniz çıkarması yapmıştık hatırlıosanz bende resimleri atıcam demiştim söz vermiştimm:))

İşte ibrice limanı ve manzaralar.. tam 2 tane gelin vardı, nasip kısmet olursa bende çekimimi orda yaptırcam büyüleyici bi yeerr.. :16:

Eki Görüntüle 461187

Eki Görüntüle 461188

Eki Görüntüle 461189

Eki Görüntüle 461190

Eki Görüntüle 461191

Eki Görüntüle 461192

Eki Görüntüle 461194

Eki Görüntüle 461195

Eki Görüntüle 461197

Eki Görüntüle 461198

Eki Görüntüle 461199

Eki Görüntüle 461200

Eki Görüntüle 461201

Eki Görüntüle 461202

çoookkk güzel neresi burası???

benim mezuniyetim bridge'de olmuştu güzel bir yer, ama en az 300 kişi olması gerek diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl. mezuniyet için biz kişi başı 100tl vermiştik:31:

ozaman onlarda benım popimi yesinleeerrr :9::9: 300 kişiyi nerden buliiciiim sokaktan adammı topliiciim vallahii gidip dagıtasım geldiii bridge restaurantıı :9: pastaaam cidddeeennn dediğin dogruu soygununnn resmi yolu olmuss düğüncülükk isyeaaan ede ede şu sıcakta kendımı yollara vuruyoruuummm bebeklerım pelmoookk whatsapplaa benı askım sana ordan isyaanaa devam ediceeemmm :9::9:

Back
X