'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgecim bunda aglanacak ne var canım...

kötü bir sey degil cok guzel seyler nisanlının yazdıkları... olayı ciddi boyutlara tasımayın lutfen

sizin kıskanclıga bakıs acılarınız farklı hepsi bu... aşk zaten zıtlıkların bütünlüğü değil midir?

aşk karsındakini oldugu gibi kabul ettiginde özgürlük değil midir?

inan bana kendini uzecek hiçbir sey yok ortada... aksine seninle acıkca konusabilen duygularını ifade edebilen bir adamla oldugun icin sevinmelisin

ve bundan sonra birazcık daha dikkat etmelisin hepsi bu tatlımcımmm

mavişim ne olduuu???

yine neden kapıstınız ki?

Niye mi kapıştık kuzum bizim evliliğimiz mantık evliliği olarak başladı eski adıyla görücü usulü ama şimdi birbirimizi çok seviyoruz maşallah:nazar::nazar::nazar: açık anlatım yaa herşeyi biliyosunuz zaten nişanlımla ilk görmeye geldikten sonra dışarı çıktık konuşmak için ben adana sınırları içinde en fazla kolsuz kalın askı diz üstü etek giyerim ben bunları giydirtmem üzülürüm dedi yazlık kesimide aynı keza nasıl yapacaz düşünülür vücut hatlarını belli eden darlıkta kıyafet giydirmem felan dedi ben 26 yaşındayım düşündüm taşındım bu zamana kadar giydim dedim bundan sonra giymesemde olur insanın kısmeti gelince dili bağlanır derler yaa hayır diyemedim daha önce nasl giyindiğimden bahsettim eşim bana özel olmalı dedi ben bunları istemiyorum dedi tamam dedim elimden gelidği kadar dikkat ediyorum kıyafetime kuzum neyse bu bi konu oluyo sende önceden böle giyinmiyor muydun felan deyim sürekli bunu söylüyor yaa ondan bozuştum dedim senden önceydi bunu bilerek kabul ettin artık sana özelim felan demicem dedi sen bilirsin dedim patlayacak bomba gibiyim:43::43::43:

gercekten makineniz iyiyse biter 5-6 seansa... bacaklar kesin biter ama genital bilemiyorum benim genital 3 bacaklar 2 seans gordu

bacaklarım neredeyse bitmek uzere hem de 2 seansta... ama genital için aynı seyi soyleyememmmmm

aklımdaki tek soru???? ddugune kadar bitmezse ne yapacagımmmmm

agda vuramam agda kokleri guclendiriyor jilet de olmaz tam temiz olmuyor malum evli de olcaz o zaman adamıma dur bekle musait degilim seansa gideyim oyle mi dicem???

valla fenalık basıyor he

x'cim ben ilk basta cok utandım ama sonra kıza alıstım ama gittigim yer makine deiştirip o kızı işten cıkardı ben de bıraktım şimdi yeniden baska yerde baslıcam ve utanma mevzusunda basa dondum

hem canımın yanacagını hemd e utancagımı dusundukce gidesim gelmiyor ama gitmem de lazım... bitmezse napıcam dugune kadar ki bitmicek gibi

benim arkadaşım gidiyor başlayacağım yere 4 seansta koltuk altı bitmiş,genital çok az kalmış 1-2 seansa bitecek dedi onun gazıyla karar verdim bende zaten.bacağa yaptırmıyor o yorum yapamayacağım o yüzdn

aynı şeyleri bende düşünüyorum ya bitmezse:18::18:
7 ,5 ay gibi bi zaman var kişiye göre degişir kesin bişey diyemeyiz diyolar
bi çözümü olmalı ama ne:26:

bu utanma olayını da nası aşıcam bilmiyorum.kimsenin yanında soyunamam bile benn:17::17:

öncelikle maşallah sanaaa yaaa :nazar: o gözlerin ne güzel senin öyleeee benim o çok sevdiğim korelilere benziyon kuzum :9:
pamuk şeker gibi olmuşsun elbisenle..
askılı şekilde elbisenin modeli daha bi belli oluyomuş gibi geldi ama kolları da çok hoşmuş..ben kollu modelleri severim zaten gelinliğimden anlaşılacağı üzere :9:
askılı şekilde kalacaksa açık bi saç modeli hoş olurdu ama şuan kollu olduğu için toplu bi saç kolları daha öne çıkarır gibi kuzum
sonuç olarak kollu model diyorum :16:

Özgeeeemmm çok teşekkür ederim kuzum yaaaa:16:
Gözlerimi hiç sevmezdim küçükken oynatmazlardı japon diye:1:
Ne zaman ki sevdiğim sever oldu bende sever oldum:69:
Aslında kollu gibi ama tam da değil gibi, sırtı açık çünkü
Resimlerde saçım geldiği için pek belli olmuyor, kolları biraz daha büzüştürerek de kullanabilirim üstelik:10:

kızz nişanlığın çok tatlıııı. (sende) ben ip askıdansa midyeyi daha çok beğendim. ama farklı kollarda deneybilirsin :34:
QUOTE]

Çok teşekkür ederiiiimmmm:16:
Farklı kol ne olabilir ki?:26:

canım yüzünde güller açmış resmen bayıldımm :16:
güle güle giy inşallah.elbisen harika , ikiside güzel ama ben ince askılı daha çok beğendim. :31:

Evet şaşkın bir gülümseme var yüzümde, özellikle askılı modelde:1:
İlk giydiğim elbise ve hiç beklemediğim an olunca biraz şaşkındım da:1:
Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim:16:

Çok tatlı olmuş canım nişanlığın
askılı hali güzelde
kollu olan daha hoşuma gitti
salaş bir topuzda güzel durur bence

Çok teşekkürler Ececim, senin buketinin aynısından kullanmayı düşünüyorum bende:17:
Düğün buketinden ama:123:
Salaş topuz diyenler 2 etti:8:

elifcim nişanlıgın cok güzel sen de öylesin ne kadar seker bir kızmıssın elbisenin rengi kadar tatlısın masallah sana :nazar::nazar:

Çağlaaaammm :16:
Çok teşekkür ederim, şeker bi kız olarak bulduğun için ayrıca muuaahhh:54:

Canım hayırlı olsun inşallah bende bulurum senin gibi hemencecik

Amiiinnn canım:97:
Bende nasıl oldu anlamadım ama:1:

benim arkadaşım gidiyor başlayacağım yere 4 seansta koltuk altı bitmiş,genital çok az kalmış 1-2 seansa bitecek dedi onun gazıyla karar verdim bende zaten.bacağa yaptırmıyor o yorum yapamayacağım o yüzdn

aynı şeyleri bende düşünüyorum ya bitmezse:18::18:
7 ,5 ay gibi bi zaman var kişiye göre degişir kesin bişey diyemeyiz diyolar
bi çözümü olmalı ama ne:26:

bu utanma olayını da nası aşıcam bilmiyorum.kimsenin yanında soyunamam bile benn:17::17:

7,5 aysa dusunme canım biter diye dusunuyorum 8 ay veriolar genelde zaten... birkere yenersen o utancı sonrasıı kolay oluyor... birazdan biticek gidicek diye dusun

zaten en zoru ilk 2 seans sonrasında tuylerin azaldıkca seans suresi cok kısalıyor iki dakkada bitiyor acmanla kapaman bir oluyor :34:

elifimm prenses tacından caydın mı:26:
ama arkadaşların dediklerine katılıyorum bende sankim salaş bir topuz daha çok yakışacak:31::31:
kollar büzüşse bide dediğin gibi :12:

7,5 aysa dusunme canım biter diye dusunuyorum 8 ay veriolar genelde zaten... birkere yenersen o utancı sonrasıı kolay oluyor... birazdan biticek gidicek diye dusun

zaten en zoru ilk 2 seans sonrasında tuylerin azaldıkca seans suresi cok kısalıyor iki dakkada bitiyor acmanla kapaman bir oluyor :34:

inşallah dedigin gibi olur yaa
bitsin gitsin istiyorum bu çile:24:
yenicem mecbur utancı yoksa dügün günü utanıcam baya:27::17:

Niye mi kapıştık kuzum bizim evliliğimiz mantık evliliği olarak başladı eski adıyla görücü usulü ama şimdi birbirimizi çok seviyoruz maşallah:nazar::nazar::nazar: açık anlatım yaa herşeyi biliyosunuz zaten nişanlımla ilk görmeye geldikten sonra dışarı çıktık konuşmak için ben adana sınırları içinde en fazla kolsuz kalın askı diz üstü etek giyerim ben bunları giydirtmem üzülürüm dedi yazlık kesimide aynı keza nasıl yapacaz düşünülür vücut hatlarını belli eden darlıkta kıyafet giydirmem felan dedi ben 26 yaşındayım düşündüm taşındım bu zamana kadar giydim dedim bundan sonra giymesemde olur insanın kısmeti gelince dili bağlanır derler yaa hayır diyemedim daha önce nasl giyindiğimden bahsettim eşim bana özel olmalı dedi ben bunları istemiyorum dedi tamam dedim elimden gelidği kadar dikkat ediyorum kıyafetime kuzum neyse bu bi konu oluyo sende önceden böle giyinmiyor muydun felan deyim sürekli bunu söylüyor yaa ondan bozuştum dedim senden önceydi bunu bilerek kabul ettin artık sana özelim felan demicem dedi sen bilirsin dedim patlayacak bomba gibiyim:43::43::43:

o böyle yaptıgında sinirlenmemeye calıs bunu surekli yapıyorsa demek ki bu konuyu boyle cozemeyceksin

yerinde olsam karsıma alır, en sevimli tavrımı takınır ve bak askım beni cok uzuyor bu sozlerin artık dikkat etmeye calıstıgımı biliyorsun zamanla daha da cok alısacagım kırmayalım birbirimizi tarzında bir konusma yapardım canım

elifimm prenses tacından caydın mı:26:
ama arkadaşların dediklerine katılıyorum bende sankim salaş bir topuz daha çok yakışacak:31::31:
kollar büzüşse bide dediğin gibi :12:

Prenses tacı aklımda kuzum vazgeçmedim:1:
Açıkçası o mu salaş topuz mu kararsız kaldım bende:26:

özgecim bunda aglanacak ne var canım...

kötü bir sey degil cok guzel seyler nisanlının yazdıkları... olayı ciddi boyutlara tasımayın lutfen

sizin kıskanclıga bakıs acılarınız farklı hepsi bu... aşk zaten zıtlıkların bütünlüğü değil midir?

aşk karsındakini oldugu gibi kabul ettiginde özgürlük değil midir?

inan bana kendini uzecek hiçbir sey yok ortada... aksine seninle acıkca konusabilen duygularını ifade edebilen bir adamla oldugun icin sevinmelisin

ve bundan sonra birazcık daha dikkat etmelisin hepsi bu tatlımcımmm

kuzum üzüldüğüm için ağlamadım, sanırım ona hak verdiğim için ağladım
akşam güzelce konuşup kıskançlığımın güvensizlik kaynaklı olmadığını, elimde olmadan kıskandığımı, onun başkasına bakacağından değil de bensiz o tarz bi ortamda bulunacağından rahatsızlık duyduğumu anlatıcam..
ama içim bi buruk yine de.. geçecek inşallah

kızlar kusura bakmayın kayınpederim geldi yazamadım size hepiniz aynı fikirdesiniz teşekkür ederim yorumlar için
çağlamın dediği gibi kıskançlığa bakış açımız farklı.. o benimkini kabul etmiyo mecburen ben onun bakışaçısına ayak uydurmam gerekecek

akşam güzelce konuşup kıskançlığımın güvensizlik kaynaklı olmadığını, elimde olmadan kıskandığımı, onun başkasına bakacağından değil de bensiz o tarz bi ortamda bulunacağından rahatsızlık duyduğumu anlatıcam..

kızlar kusura bakmayın kayınpederim geldi yazamadım size hepiniz aynı fikirdesiniz teşekkür ederim yorumlar için
çağlamın dediği gibi kıskançlığa bakış açımız farklı.. o benimkini kabul etmiyo mecburen ben onun bakışaçısına ayak uydurmam gerekecek

canım inan benimkide benim kıskanç olmamı kabul etmezdi onların fikirleri farklı ama kıskanç benmkide ve ben ona ayak uyduruyorum

aşkının seni çok aşırı kıskandığını düşün sende kabul etmezdin bunun ortası olmalı

senin iyi niyetni anlıyorum heranım herşeyim onla olsun istiyorsun ama iş ile ilgili kuzum gitmesi gerekiyor diye düşün üzme kendini benim sevgilimde zamanında böyle üzdü kendini yerib geldi gittim gitmek zorundaydım yeri geldi sırf üzülmesin die gidemedim bazen fedakarlık ediliyor bişilerden

Özgem okuyamadığım için yardımcı olamayacağım sana:5:
Ama üzmeyin kuzum birbirinizi. Hayat kısa. Birbirinizi çok sevdiğinizi buradan hissediyorum ben.
Üstelik sende o da kalp güzelliği yüzlerine vurmuş insanlara benziyorsunuz.
Her şey Aşk'tan bence!:69:
Kıskançlık da alınganlıkta.

en güzeli kusum... :54:

ben de oyle diyorum adamıma :9: aynı seyleri bizde yasadık yurtdısına gittiginde gemiden cıkarsan sana hakkım helal degil demiştim... dusun

şimdi ne salakmısım nasıl boyle laf etmisim diyorum... adam her allahın gunu o metal yıgınının icinde dısarı cıkıp alacagı havayı bile kısıtlamısım meger

o da bana bunları anlatmaya calısıyordu bana neden guvenmiyorsun diye... ama sonra anlattım sana guvenmemem diye bir sey soz konusu değil bilirim sen donup de bakmazsın bile ama birinin gozu sana degse benim icin titrer... o yüzden elimden geldigi kadar seni o gözlerden uzak tutmak isteyişim diye

yani bizim kıskanclık arada bisey olacagından kaykanklanmıyor

tam da annen bile oksasa benim bagrım tas olur modu işte :31::1:

Özgecim bende okuyamadım nişanlının yazdıklarını ama
sanırım seni anlamış
akşamda konuşunca sıkıntılar biter inşallah

oyacım face ten ekledim seni :1: bi seni buldum :1: :1:

Back
X