- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Ya kızlar bu hoşgelen Yağmur ben oluyorum sanırım Berfinn ve Hatice hoşbuldummNasılsınız kızlar?
Haticeciim,senin o büyük harflerle kırmızı kırmıızı hoşgeldin yazan parmaklarını eniştemiz yesin emii:1
evlilik teklifi gizemli bi hale döndüü :) şuraya atsaydın yaa linkiii :) bizde görmek istiyoruzzzzz
Ben de istiyorum link eliiifffffffffffff
Elifcim çok beğendim maşallah yaasizin teklifi okurken benimde aklıma sevdiceğin bana evlenme teklifi geldi.gözlerim doldu yine bende öğrenciydim o bana teklif ettiğinde.hala videoyu içim titreyerek izliyorum.
maşallah kuzum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
teşekkür ederim canım
bencedde kesinlikle dış mekan çektirin.stüdyoda biz kasılmak istemedik , hem çok doğal oldu hemde bir sürü resim var elimizde
canlarrr biz düğünü yıl sonuna doğru yaparız die düşünyodukk. şimdi konuştukta daha önce olcak sanırımm :) askerden gelsinn kararlaştırılcakk :) tabi bunda benim çenemin etkisini göz ardı etmemek lasımburda oku gör evlenenlerii, çeyizlerii :)
inşallah yıl sonuna kalmadan evli bi üyeniz daha olacakk dırırırırınnnn
Biz Dikmen diye düşünüyoruz şimdilik
Naipse bakalııımmm:26:
Müge resimelre bakamıyorum pek
Ayrıntılı incelicem müsait olunca..
Acaba neresi burası? Ek para ödediniz mi? Ödedinizse ne kadar ödediniz?[/COLOR][/FONT][/B]
Yağmur o dediğin kısmen gerçekleşti. haftasonu pasta kesiyordum elime çikolata bulaştı.
Kız kardeşimde çayları dolduruyordu.Aşkım elimi kavradığı gibi parmağımı ağzına soktu ben şok oldum.
Gülümsedi, kardeşin olmasaydı dudağındakinide temizlemek isterdim dedi.
Sanırım eskisi kadar sert davranmıyorum kendisine
Aşığım ben bu adama ya
Yağmur o dediğin kısmen gerçekleşti. haftasonu pasta kesiyordum elime çikolata bulaştı.
Kız kardeşimde çayları dolduruyordu.Aşkım elimi kavradığı gibi parmağımı ağzına soktu ben şok oldum.
Gülümsedi, kardeşin olmasaydı dudağındakinide temizlemek isterdim dedi.
Sanırım eskisi kadar sert davranmıyorum kendisine
Aşığım ben bu adama ya
Yok buraya atılmasını istemiyorum tatlım
Sırayla atarım ben isteyenlere
Atacam gülinooommm
yaa bari linki verin burdan ..
kötü içerik yapmaz kimse.ya da elif kime link atıysa o bana atsın.
bende digerlerine atayım 10 dk engelim de yok
Hayırlı olsun canım önünde çok iyi bir örnek var oyaya sor kaç g
nde kararlaştırılıp tamamladı herşeyi.
canlarrr biz düğünü yıl sonuna doğru yaparız die düşünyodukk. şimdi konuştukta daha önce olcak sanırımm :) askerden gelsinn kararlaştırılcakk :) tabi bunda benim çenemin etkisini göz ardı etmemek lasımburda oku gör evlenenlerii, çeyizlerii :)
inşallah yıl sonuna kalmadan evli bi üyeniz daha olacakk dırırırırınnnn
Biz Dikmen diye düşünüyoruz şimdilik
Naipse bakalııımmm:26:
Gönderdim Ezgoşşşuuuummmm
Öyle büyük bişii değil kızlar abarttı işteeeeCOLOR][/FONT][/B]
Rahmi koç müzesi canım , 350 tl verdik çekim ve giriş için.
Hatçemm,wuuuuu diyorummm ilerleme var sendemaşallah sizee
kuzum daha ne olsun ki..büyük bişey değil diyosun ama bence evlilik teklifi illa o videolarda izlediğimiz gibi olması şart değil. bence en güzeli hiç beklemediğin bir anda, aşk dolu gözler, kabul edeceğini bildiği halde heyecandan titreyen eller ve mutluluktan gözlerden yaş akarken dudaklardan dökülen o güzel kelimelerle yapılandır. ki bu yüzdendir sevdiceğimin bana ettiği teklif benim gözümde mükemmeldii. ama sanırım bir kere daha edecek. çünkü garibim 2010 da etti sene olmuş 2013 hala bekliyor canını yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?