'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben senin özete bile gelemedim elifimm
battı balık yan gider okuyom öyle işte
ama çıkıcam az sonraaaa sevdiceğime uççam çok özledim onu bi de bugün ona çok ihtiyaç duyuyom resmen ya :26:

Linki bu kuzum;

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-e...inme-6359.html (Tahmini ve Kesin 2013 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme ))

Oku oku çok eğlendik bugün

Siz iki balık burcu hasretten kurudunuz gittiniz Özgem yaaa

can canan nedir ya: insan biraz daha bilindik isim koyar.

celal ve ceren gibi

Bak buda taktı şimdi
Bir Berfin daha kaldıramayacağım bugün

Aaaayyyyyyyyyyyy
Toparlan Berfiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Halini hiç iyi görmüyoruuummmmm

Doğru söylüyosun yaaaa
Patlama yaşanacak çok fenaaa

Tamam tatlım ya kısmet napalım artık

aslım ilk sayfadaa direk sen çıkıyosun artık karşımızaa :)

bu arada ben cereni tanımıyorumda nişanı çok güsel olmuş merak ettimm :)
kusura bakma ceren

ceren derken banamı seslendinnn
nişanım olmadı ama inş. olunca ço kgüzel olcak

Cagla motivasyona ihtiyacim var zaten sonra unutma bizi simdiden soyleyeyim Saka maka 102 gun kaldi

Ozlem,asli cidden tramvatik bir durum ama asacagim insallah zaten evlilik oncesi bir terapiste gitmeyi dusunuyorum.Bunca sorunla basa cikmakta zorlaniyorum evlilik daha zor olur gibime geliyor.Askima yazik onu mutsuz etmemek adina gitmem lazim gibi geliyor.

Dogum iki ikin bir pirtlat cocuk dunyaya gelsin diye birsey yok.Hatirladigim cok uzun bir zaman almisti bebegin basinin cikmasi sonra zaten buyukler gelmis hastaneye goturulmustu.Ben o kisimlari pek hatirlamiyorum.

Ceren tebrikler bende şimdi baktım resimlerine Yahu cumadan beri girmedim baya gelişmeler var :111:

Son düzenleme:
alsana alsanaaa bir berfin daha kaldıramıcam demek ne demekk

iyim ben. inşALLAH hep iyi olcamm

Yok o anlamda değil hani daha fazla gülemeyecğim anlamındaaaa
Yoksa der miyim öyle şeeeyyy

İnşAllah hep hep hep mutlu ooollll

Çağlaaaa sen öyle çamaşırlar almaya devam edersen asıl 2 Haziran da elektirik fln kalmayacak ülkedeee

Eeeee onca enerji birikmesi oluyor şuanda normal karşıla çağlammm :26::26::26:

allah enerjiden ırak bırakmasınnn kusum

bu arada marketlerde mesir macunları satılmaya baslamıs hem de sakız gibi kucuk kucuk ambalajlarda... cokokrem gibi tupte olanı ekmege surulcek gibi kavanoza olanı bile var.. ilgililere duyrulur

gorunce baya bir geyigi dondu benimkliyle aramızda hatta ben sevgililer gunu için sebeklik yapıcam ona

boxer aldım bitane kalpli kutuya koydum icine de o minik paketlerden mesir macunu attım onu vericem gulmekten altımıza etmessek iyi

Unutmam haticecim unutursam da hatırlatın

aslım ilk sayfadaa direk sen çıkıyosun artık karşımızaa :)

bu arada ben cereni tanımıyorumda nişanı çok güsel olmuş merak ettimm :)
kusura bakma ceren

evet evet az kaldı artık

bizim kafalarımız niye bunlara calısıyo ya

ben yılbasında almıştım boxer yine alsam mı fikrini ödünç verir misin

yeter yaa lütfenn

canım ben berfin:) elif sana artık ceren dicem dedide hatlar karıştı azcıkk ALLAHım yarabbim ne gündürrr

aşkossunn demek ölee bende elife msj atıyodum berfin kim ceren kim diee o yüzzden dedim msj kutunu boşalt diee :) asıl ortalığı karıştıran elifmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…