- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oluyor kuzum 3-4 yıllık birlikteliklerde bile oluyor bu zıtlaşmalar ama bilmiyorum evet birbirimize alışmaya çalışyoruz çübkü çok zıt kişilikliklerdeyiz asla olmaz dediğim şeylere evet dedim ben insanın kısmeti varsa dili bağlanır derler yaa ben o konuma geldim:18::18::18:
İnşallah hep böyle devam etsin canım ,
çok güzel bir duyguymuş.Sevdiğin insanlar kendine ait küçük bir dünyan oluyor , kendi düzenini kuruyorsun..
Aşka geldim şuan![]()
![]()
Mügenin o pozitif enerjisini bende alıyormevlendikten sonraki.
inşallah hep böyle olursunuz![]()
maviş nişanlının ne geniş ailen var demesi hiç hoş olmamış gerçekten ama dilin kemiği yok maalesef bazen bu tarz kelimeler çıkıyor.
kaldı ki saat 7ymiş. benim aklıma takılan o oldu. saat 9-10 gibi olsa neyse de.
ama o mesaj atmadan atmam deme,buz tutarsınız. yine mesafeli ol ama yaz arada bişiler.
bak yarına yavuklular günü![]()
kavga yakışmaz.küslük olmaz.
Benden nasıl bi enerji alıyosuuuuunnnnnn![]()
Zaten kuzum işim olmasa o saate kadar kalmam hatta 9-10 a kadar hayatta tek başıma dışarda kalmam kazma nişanlıma bi şeyler yapım dedim onu araştırıyodum salaklık bende zehir etti yok ona kurabiye murabiye avcunu yalasın atmıcam işte mesaj baaanek küsdüm baanek kendi atsın ilgilensin![]()
senden ben kıvılcım alıyorumateşliyorsun beni
![]()
sen de oya gibi sıkımlık geliyorsun banasempatik ,eğlenceli.
bunlara bişi yapmıcan yok yokaklıma bunnyfodd geldi gene
eşek hoşaftan ne anlar dicem olmucak
o konuda benim yaram derin.
![]()
Günaydın 2013 ' ün güzel gelinlleri![]()
sabah sabah coştuk yahu![]()
Günaydın kızlar
güzel günleriniz olsunn
Pazar günü aşkımcan bize kahvaltıya geliyorr![]()
Yaa sevdiceğe aşkımm bloguma bakıomusun hiç dedim adres ver bakayım dedi.. adam daha adresi bilmiyor.. neyse linki attım aşkım sen nerdesin burda diyohangileri senin yazıların diyor.. yerim ben bu adamı yaaaa
![]()
![]()
Evet yapmıcan kuzum kesinlikle eşek hoşaftan ne anlar tüm enerjimi götürdü onunla hiçbirşey yapasım yok![]()
Kuzum ne güzel anlatmışsın ya ne mutlu sana maşallah
Bende hata aslında ben sevgililer günü için bana süpriz yapacak yaa ona bende süpriz yapım dedim kurabiye yapım işten sonra lazer seansım vardı onu halletim hediye olarak yaptırdığım sihirli kupayı aldım sonra kalpli kurabiye yapım diye fellik fellik kalpli kalıp aradım sonra markete gittim üstünü süslemek için bi şeyler alim dedim saat 7 ye geliyodu beni aradı nerdesin diye bende dedim ki marketteyim annem bişey istedi onu alıyorum dedim bana ne derse beğenirsin nişanlı bi baynın o tek başına işi neymiş benim ne geniş bi ailem varmış felanda filan işimi bitirim geçecem eve dedim kapadım teli onda bi bozuştuk
Sonra dün kuzeni doğum yaptı amcasının kızı demiştim ki giderken benimde haberim olsun benim babam böle her şeye zırt pırt izin vermiyo o yüzden dedim ki nişanlıma ablamla yiğenim bizde kalacak onlara ayıp olmasın dedim babam izin vermiyo diyemem ki nese eve geldim annem ara ddi gitmen lazım felan dedi ya babam dedim baban izin verir dedi ben aradım kv çıktı bizimkisi müsait değilmiş nese msj attım sonra aradı bu beni işte sen gelmicem deyince bende 2 araba gitmesin diye büyük arabayı çıkarmış apartmanda kim varsa aşağıda onu bekliyomuş o yüzden ben sana sormuştum felan dedi sen yok deyince ben böle plan yaptım dedi haklı ama gel bunu benim kişiliğime anlat nese ben sonra üstümü değiştim daha 40 günlük yiğenim onunla ilgilendim zaten haftada bi anca görüyorum bu sırada msj atmış ben duymadım sonra aradı bilerek cevap vermediğimi düşünmüş öle bişey yok dedim Alarayla ilgileniyodum duymadım felan dedim ama sanki inanmadı bende by dedim kapadım sonra sadece yatarken biz ancak kızgınken 'canım' kelimesini kullanırız yoksa farklıdir hitaplarımz iyi geceler tatlı rüyalar canım dedim oda saat 1 gibi iyi geceler canım demiş başka bişi yok her sabahta günaydın mesajı atarım ben ondan önce kalkıyorum her sabah örnek veriyorum GÜNAYDIN ÖMRÜM derim ama bu sabah sadece günaydın dedim oda sadece günaydın yazmış öle kaldı işte yaa ne uzun anlattım
Baaanek o bişey yapmazsa bende yapmıcam zaten onun için güzel şeyler yapmayı düşünende kabahat benim salaklığım![]()
Özlem günaydın
sevgililer günü hakkında benim de düşüncem öyle. dogum günümü,tanısma yıldönümümüzü ve evlilik yıldönümünü unutmasın ,özel oldugunu hissedelim yeter
biz de bişi almıcaz, ama dün kurabiye çağla 'nın fikri çok hosuma gitti belki yapabilirim
boxer + mesir macunu![]()
kuzucuklar günaydın herkese.....
mavişim üzülme lütfen bence haftasonu gelsin oturun başbaşa konuşun sen hoşuna gitmeyen durumları anlat ve tekrarlanmamasını istediğini söyle ... ailen için o kelimeyi kullanması çok yanlış..
geniş bir ailen olsa zaten fink fink gece yarılarına kadar onunla gezersin canım .. tezat bir laf olmuş onunki
mügecim,elifim,cerencim,aslıcım,haticecim ve ismini yazmayı unuttuklarım hepiniza günaydın...
biliyormusunuz;
biz sevgililier gününde öyle hediye falan almıyoruz.... sadece yemek falan yiyoruz ama sevgililer günü olduğu için değil bahanesi oluyor yani bizim için çok öenmli bir gün değil aslında....
aslında ilk çıktığımız yıl bu zyüzden çingar çıkarmıştım yani 3 yıl önce... hatta ayrılık fitilini sevgililer gününde bana hiçbirşey çöp bile almamış olması ateşlemişti ayrıldık ve benimki sadece 8 saat sonra gecenin 3 ünde bana barışalım mesajları attı ... :):):)
çocukmuşum diyorum neleri önemsiyormuşum şuanda bana çok boş geliyor... 2 yıldır benimki sevgililer gününde çiçek gönderiyor o olaydan sonra :)):):)
ama ben bu yıl onuda yapmasını istemiyorum....
bizim için asıl önemli gün doğumgünlerimiz. tanışma yıldönümümüz ve allah kısmet ederse evlilik yıldönünümüz olacak...
o nedenle biz bu sevgililer gününde birşey yapmıcaz.
zaten haftasonu damatlık alırken içimden geldi ben sevdiceğime çok güzel bir gömlek aldım damatttan..o da bana pijama takımı aldı yeni inciden gelinlik sütyeni alırken beğendim pijamayı alalım dedi evlenince çeşit çeşit giyersin..
sağolsun aşkım ....
yaniiiiii biz sevgililer gününde hiçbirşey yapmıcaz kısçelerrrrrrrrrrrr sizde eğer nişanlılarınız sevgilileriniz kocalarınız eğer herhangi, bir atraksiyon yapmazsa sakın üzülmeyin ve üzmeyin![]()
Aslı acaba ebnde sizin hediyenizden alıp aşka versem ne olur acep?
Birkez öptüğümde oya biliyor adamın aklı başından gitmişti onu görünce yüzünün alacağı şekli merak ediyorum.
Bende sevgililer gününde hediye almasın dedim aşka bakıyorum. Almadım ama alırsa ne alacağımıda bilemiyorum. Sonuçta ilk sevgililer günümüz ve benim gerçekten ilk kutladığım gün olacak
haticem yani insanın gözü kaymayacak gibi değil ki.
*
oyam yine yoggun galiba cok özledim ya.![]()
*
mutfak örtülerim bitti. albüme atcam bi bakın hatunlar.değişik fikirler cıkar sizden de. öneriler ,eleştiriler verin bana.
![]()