'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya bende öyle dedım ama bazen hasret çekilmiyor yaf ya canım cıcım otururken yada afederdn yatakta olcak sadece mutfak yok canm cicim sıkıntısı olmaz diye düşüyorum sadece ona yemek yapamıcak pek o misafir gelemicek birde..:26:
ama ona daha böyle bişey demedim dayanılmıyor artık beraber uyumak uyanmak istiyoruz ya ayrı kaldıgımız yeeter diye 2 yıl daha poffffff
diyorki annemler bizi rahatsz etmez diyor zaten m.etme diyor 1 yıl sonra evimize rahat rahat geceriz diyor o zaman yarım kalan cicimimizi devam ederiz dahah heyecanlı olur diyor yani evimizin verdigi mutlulukla daha da mutlu oluruz diyor haklıda bari bişeylerin kıymetini anlarız ki aldıgı ev 1+1 ki yani öle saray değil ama yeni site falan filan :26:

canım herşeye ragmen şükredin halinizi.
burda hepimizin hayali sevdiğiyle bi ömür beraber olmak..
ben sevgilimi 3 ayda bi görüyorum.
krizsavarında öyle..
nil önemli bi konuyu (nişan) konuşmak için bile atakanınla buluşmalı bekliyo
senin sevgilinle 2 durak varmış aranda..
bunlar heves ve istek..
evliliğin ilk günleri önemli.
eşinle mutfaga girip yemek pişirmk istemezmisin?
onunda sana yardım etmesini.. bu olmayacak mesela.. ve bu başta olmadıgı için sonrada olcagını zanetmiyorum.
sevgiln bişey yapmak istese bile annesinden babasından çekindiği için yapmak istemeyecek.
ve bunlar 1 yıl boyunca yapılmadıgı için monotoflancak.. hani sonrada yapılmaması normal olcak..
ev 1+1 bir diyosun. bence bu hiç ama hiç önemli değil.
çünkü o sizin eviniz..

Son düzenleme:
evt onlarsız da yaşanabilir ama bi misafir geldiğinde şık bi sunum güzel olur bence:68:

canım çay setini alırken beraber araştıralım emi çünkü bende çok istiyorum ama 12 kişilik felan benim gelenim gidenim çok olur herhalde bilmiyorum geçen sen birşeyler demiştin bu konuyla ilgili gerçi ama pahalıda yav

ben şimdi emsandan acaba 700 liralık tenceresetimi alsam herşey var cezveden tutu felan filan bide o tencere setine baktım en büyükleri bu 4 lü sette canım küçükleride varmış bunların yani ebatları misafirlik hemen araştırmaya koyuldum sahan.

şimdik cezve çaydanlık bunlar nereden alınır hisarda olabilir aradan almışken bunlarda çıksın diye düşünüyorum bide çay setinide alsdam iyi olur

evt onlarsız da yaşanabilir ama bi misafir geldiğinde şık bi sunum güzel olur bence:68:

ay çok şey var ya.d
büyükleri sonra alırım.
kçklerden başlima artık.d
evimiz içinde kapı tokmağı alcam:D
bi gün evimiz olursa lazım olur:51:

bende sevgilimi çoğu zaman 3 ayda bir görüyorum uzağız ama valla bana gelse şurda yaşayalım dese kabul etmem ailemde etmez bana ait birşey olması için hayatta didindim kimseye hesap vermedim çok arkadaşım var nerede ağırlıcam yada çıkarken onlarınkndenmi izin alcam çoğu yerde annemlere sormuyorum benim için zor olur herhalde yağmurcum acelen yok ayrıca bırak uğrsşsınlar sana layık daha güzel şeylere biz kendi layığımızı belirliyoruz sana derler kabul edip geldn burda yaşıcaksın diye ne yapcan boşancanmı bu devirde kimseye güven olmuyor bence

:3:
canım herşeye ragmen şükredin halinizi.
burda hepimizin hayali sevdiğiyle bi ömür beraber olmak..
ben sevgilimi 3 ayda bi görüyorum.
krizsavarında öyle..
nil önemli bi konuyu (nişan) konuşmak için bile atakanınla buluşmalı bekliyo
senin sevgilinle 2 durak varmış aranda..
bunlar heves ve istek..
evliliğin ilk günleri önemli.
eşinle mutfaga girip yemek pişirmk istemezmisin?
onunda sana yardım etmesini.. bu olmayacak mesela.. ve bu başta olmadıgı için sonrada olcagını zanetmiyorum.
sevgiln bişey yapmak istese bile annesinden babasından çekindiği için yapmak istemeyecek.
ve bunlar 1 yıl boyunca yapılmadıgı için monotoflancak.. hani sonrada yapılmaması normal olcak..
ev 1+1 bir diyosun. bence bu hiç ama hiç önemli değil.
çünkü o sizin eviniz..

şükretmezmiyiz keşke ödeyebilsek rahat o bile bizi kasıcak suan askımı kastıgı gibi kutu gibi olsun bizim olsun dedik..
ama evet yemek ve misafir olayı var işte ya bizimki okadar ailesne ana kuzusu deıl yanı..onlara sormadan yapar eder kendi ayaklarının üstünde duran biri yıllardır..sıkıntım yok o konuda ama işte bilmiyorum

kızlar emsan tencereler 6,4,3.5 ve 2 litrelermiş sizce nasıllar hadi gelincikler kocaman en büyük serideki 4 tencere 4 lü set olarak satılıyor

bende sevgilimi çoğu zaman 3 ayda bir görüyorum uzağız ama valla bana gelse şurda yaşayalım dese kabul etmem ailemde etmez bana ait birşey olması için hayatta didindim kimseye hesap vermedim çok arkadaşım var nerede ağırlıcam yada çıkarken onlarınkndenmi izin alcam çoğu yerde annemlere sormuyorum benim için zor olur herhalde yağmurcum acelen yok ayrıca bırak uğrsşsınlar sana layık daha güzel şeylere biz kendi layığımızı belirliyoruz sana derler kabul edip geldn burda yaşıcaksın diye ne yapcan boşancanmı bu devirde kimseye güven olmuyor bence

ya öyle birileri değil ki ben okadarını az çok tanıyorum ama ki ev alınmıs imza atmıs gitmiyipte napcaz

2, 3,5 ve 4 bunlar iyi boyutlar cnm günlk için benmkilerde öle, ama misafir gelirse yetmeyebilir büyük de gerekir,
senin o elma modelinin minikleri varsa bende bi araştırıym bari yaa
çay seti, cezve takımı almamız için daha zman var cnm daha çatal bıcaaam yok benmmmm:5::5::5:

gizem günlük için iyi..
çok misafir ağırlıcaksan bide büyük olması lazım.
şahsen bende misafir eksik olmaycak:D

82 parça yemek taıkımıı naptınız die sormuştm:69::69:

ya öyle birileri değil ki ben okadarını az çok tanıyorum ama ki ev alınmıs imza atmıs gitmiyipte napcaz

doğru diyorsun canım

2, 3,5 ve 4 bunlar iyi boyutlar cnm günlk için benmkilerde öle, ama misafir gelirse yetmeyebilir büyük de gerekir,
senin o elma modelinin minikleri varsa bende bi araştırıym bari yaa
çay seti, cezve takımı almamız için daha zman var cnm daha çatal bıcaaam yok benmmmm:5::5::5:

tatlım bize çok misafir gelir ve anneminkiler yeter mesela anneminki 5 litreden bile daha düşük düdüklüde öyle ama çok kalabalık oluruz artar bile koca koca tencerelere gerek yok ki emsanda tencere satarken bunu düşünmüştür en büyük settte bile en büyük tencere 6 litre canım ben günlüktü misafirlikti uğraşamam herhalde yer işgal etmicem ben öyle tıkış sıkış sevmiyorum annemde sevmiyo ki hep aynı tencere kullanır onada sordum çok iyi dedi

bu arada kırmızı esseden alıp bide emsandan kırmızı alırsam cici olurlar internetten sipariş verebilirim esseleri ben yada pazartesi gidip bakıcam çok tatlılar eski moda gibi gözüküyo tarz bişiy ama

gizem günlük için iyi..
çok misafir ağırlıcaksan bide büyük olması lazım.
şahsen bende misafir eksik olmaycak:D

82 parça yemek taıkımıı naptınız die sormuştm:69::69:

ben roy bone china art modelini alıcam cnm fiyatı 750-900 arasında değişio, resmi bu
$royal king art.webp

yarın öğlen bir ara gidip bakıcam ama büyük bi ihtimalle kabul etmicem ama olsun bakıyım belki ferahsa dişimi sıakrım 1yıl sonra feraha çıkcam nede olsa kısmet olurda evlenirsek site içinde spor salonu vs.var:emir_bebek:

berfincim tatlım arkadaşım tencere seti aldı onunkilerde 6 litre felan ve en miniklerini baza altına koydu bana o dedi 4 lü al onunda ailesi geniş sürekli gelirler olmadı yetmezse en büyükleri nerede varsa alırım ama şimdilik bu kadar alıcam ki bize aşırı çok misafir gelir akrabada değil komşu tanıdık ne varsa gelir

porselende sade seviyorum anneminkilerde byle şimdilik değişmezse ilerde bunlardan alırım wawes ve paris antique modelleri

Eki Görüntüle 266369 Eki Görüntüle 266370

çok güzel gizemcim buda..

haklısın bnm ablamda hep atmış mutfak dolaplarının üstüne..
kalabalık boğuyo zaten her yeri..
çelik ler teflon ayda dökümler bide düdüklü tencere var..
nereye sığcak dımı

bu arada linesten aldıgın kampanya hla devam ediyomudur.
izmittede varmıdır

açıp açıp bakıorum ona:D pcye kaydettim fotosunu:D

ya kızlar siz kaçar tane yemek takımı klacar tencere takımı ws.alıyorsunuz yaaf ne cokk hep muhabbeti var???
nevresim kacar taneee

ya kızlar siz kaçar tane yemek takımı klacar tencere takımı ws.alıyorsunuz yaaf ne cokk hep muhabbeti var???
nevresim kacar taneee

canım ben çeyiz seti aldım geçen yıl büyük bir tencere takımı 34 parça, daha da bi tek aliminyum döküm ya da seramik yüzey tencere takımı alırım. fazlası sadece yer kaplar.
yemek takımı da yine çeyiz setiyle aldım misafirlik, bi de günlük 6 kişilik alırım diyorum.
nevresimde de bence 5-6 yeter, 2-3 takım da misafirlik olması lazım.

ama çaydanlıkları bilemiyorum, bizde çay bol içilir. jumbo boy bir takım alırım bi de elektirikli çaycı diye bi fikir var bende.
tabii semaversiz çeyiz olmaz,onu çoktan aldık bile
bunlar kendimce fikirlerim tabii. herkesin ihtiyacı değişir. ama ben şimdilik böyle alıp, evlendikten sonra gerçek ihtiyaçları görüp tamamlarım diyorum.

Back
X