- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ya bende öyle dedım ama bazen hasret çekilmiyor yaf ya canım cıcım otururken yada afederdn yatakta olcak sadece mutfak yok canm cicim sıkıntısı olmaz diye düşüyorum sadece ona yemek yapamıcak pek o misafir gelemicek birde..:26:
ama ona daha böyle bişey demedim dayanılmıyor artık beraber uyumak uyanmak istiyoruz ya ayrı kaldıgımız yeeter diye 2 yıl daha poffffff
diyorki annemler bizi rahatsz etmez diyor zaten m.etme diyor 1 yıl sonra evimize rahat rahat geceriz diyor o zaman yarım kalan cicimimizi devam ederiz dahah heyecanlı olur diyor yani evimizin verdigi mutlulukla daha da mutlu oluruz diyor haklıda bari bişeylerin kıymetini anlarız ki aldıgı ev 1+1 ki yani öle saray değil ama yeni site falan filan :26:
canım herşeye ragmen şükredin halinizi.
burda hepimizin hayali sevdiğiyle bi ömür beraber olmak..
ben sevgilimi 3 ayda bi görüyorum.
krizsavarında öyle..
nil önemli bi konuyu (nişan) konuşmak için bile atakanınla buluşmalı bekliyo
senin sevgilinle 2 durak varmış aranda..
bunlar heves ve istek..
evliliğin ilk günleri önemli.
eşinle mutfaga girip yemek pişirmk istemezmisin?
onunda sana yardım etmesini.. bu olmayacak mesela.. ve bu başta olmadıgı için sonrada olcagını zanetmiyorum.
sevgiln bişey yapmak istese bile annesinden babasından çekindiği için yapmak istemeyecek.
ve bunlar 1 yıl boyunca yapılmadıgı için monotoflancak.. hani sonrada yapılmaması normal olcak..
ev 1+1 bir diyosun. bence bu hiç ama hiç önemli değil.
çünkü o sizin eviniz..
Son düzenleme: