'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem eklemiş resim

böylesine onayladım canım seni de :)

Benn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mapıstayken ziyaretimize gelen herkesçiğe çokk teşekkür ederizz

Mapısta zayıflarım belki dedim ama cıkss zayıflayamadım dertten kederden yemeğe vurdum kendimi

Hepinizi çokk özlemişim kii bennn sarılıcam kocaamannnn (Aslıı dudaktan öpmüorummm,sarılıorum sadece )

Özgişimmmm enişte yaşadı valla sen böyle marifetliyken kesin kilo aldırcan enişteye evlenince

Tubimmm canım kuzumm sen kilo almazsın ki çıpçıtırsın sen üzme kendinii hiç ye gitsinnn

Özgeee biri pizza mı dediii ya çok canım istio dediydm size ctesi günü yiyelim diye ama olsun köfte de süperdi

Zehrammm çok kurnaz gördüm seni

Son düzenleme:
Ölü adamın sandığı üstündee 15 adam ve yo ho ho hoo bir şişe rom .
İç gerisini halleder şeytan vee yo ho ho hoo bir şişe rom.

bu süper ya

ayrıca k.kartı taktiğin de süper
aslımm senin okuduğun kitabın adı neydi alıcam da bi türlü hatırlayamadım :26: :26:

cevap yazmak için alıntıladım ama Özgem cevaplamış.

kızlar isimliğin sitesini bana verir misiniz, özelden de olur ,çok beğendim çeyizim gitmeden gelirse çok hoş olur

Gülinimmmmmmm (evet bu arkadasca artık )

Özgemmm, dün döktürmüşsün maşallah enişte çok şanslı.En kötü gününüz böyle olsun .Rabbim nazarlardan korusun aşkınız daim olsun .

Hatice hasta mıymıs :26: çokkk geçmiş olsun en kısa sürede gelir inş.

Elif de seminerde sanırım hala.

Çok az kaldı :18::18: ben çok heyecanlıyım ..Annem ağlayıp duruyor fark etmiyorum sanıyor ama gözleri kanlı kanlı,sulu sulu kaç kere yakaladım.

bu kk yı çözmek benim için çok zor

meselaa ben sizin mapuslara düştüğünü algılayamamıştım.

sabah da kızlar altta görmüş sizi ama griydiniz sanırım dimi:44:

bir deee son soru az önce gördüm sarı yazılı biri vardı aşadaaa
o ne oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…