'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

napıyosunuzz kızlarrr

ben bugün çeyiz bardaklarımı alıp bitircem inşallahh

büssürüü gelincikk oldukk yaaa
tekrardan hoşgeldiniz kızlarr azıcık kendinizi tanıtsanızaaa

kendi adıma ağrılarım dışında çok iyiyim
diyetimiz de iyi gidiyo maşallah birbirimizi frenliyoz
bu akşam kayınavalidecanıma gidicez yimeeee
az yemem lazım

günaydın kızlarrrrrrr öpüyorum çok sizi...

istanbulda olupta halkalı-sirkeci tren hattını kullanan varmı?
şimdi trenler yok rezillik diz boyu işe yeni geldim

günaydın canlar 10 gündür hasta olamıyorum die doktora gitmiştim ilk kez gecikmişti doktor 2 gün önce ilaç verdi kullanmadım vee bugün regl oldum stres sebep oluyor herhalde ama sevindim vallla hayatımda ilk kez gecikti bide doktora gittim diede azarı yedim aktif bir cinsel hayatın yoksa neden geliyorsun kuzum derdin ne senin hani bişi yaşasan korkarsında dio ahahaha ben dedim gelecekte yaşıyorum bir sorunmu var die düşündm dedim oda sorun senin stresin dedi :))))))))))

iyii şükür bişe çıkmamışş
adamda yanii gitsek doktora bi dert gitmesekk ayrıı
suçlu çıkarmışş senii gizzz:94:

iyii şükür bişe çıkmamışş
adamda yanii gitsek doktora bi dert gitmesekk ayrıı
suçlu çıkarmışş senii gizzz:94:

sorma canım bana dior bide sen kızsın ne die geliyorsun kızlar hasta olmasada olur bende evlilik ve bebek düşünüyorum dedim bastı kalayı manyak kadın alışmış milletin evlnince doktora gitmesine ben her zaman herşeyde böyleyim temkinliyimdir ama merak bide araştır okurum herkes evlenceği zaman yada evlenince gidiyor ben daha öncede gitmiştim kist demişti doğum kontrol hapı kullandım 3 ay geçti mesela yine kist çıktı sanıp korktum valla :)))))))))

zehram zehrammm hade hayırlısııı kuzum seni tkaipte olacağım

deli mi neee :44::44:
normalde bile yılda bi kontrole gitmemiz gerekiyoo Allah korusun bişe olur diee :)
kadının iş yapası yokmuşş canımm o kadar laf etmiş sanaaa

deli mi neee :44::44:
normalde bile yılda bi kontrole gitmemiz gerekiyoo Allah korusun bişe olur diee :)
kadının iş yapası yokmuşş canımm o kadar laf etmiş sanaaa

bende deli oldğnu üdşünüyorum deliller denk geliyor şansıma vallla herkes smear testi yaptıryor şu sıra tabi evliler ben bu haftada memografi çektircem şirketin kaıdnlar günü hediyesi :))))))) her yol böyle sağlık ile ilgili hediyeler dağıtıyor aslında ormalde %20 ödüyoruz nereye gitsek ama böle şeleri ücretsiz yaptılar süpriz

kızlar evlenmeden önce rahim ağzı aşısı yaptıran oldumu yada bu aşıyı yaptıran varmı doktorlar çok tavsiye ediyorlarmış bilgisi olan beni aydınlatabilirmi

sağol kuzummm hep hayalim olan prenses etek bi nişanlık giyicem kabarık olucak

hayır benim hayalimde seni profil fotondaki elbiseyi giymen
bana neee yaaaa

kızlar evlenmeden önce rahim ağzı aşısı yaptıran oldumu yada bu aşıyı yaptıran varmı doktorlar çok tavsiye ediyorlarmış bilgisi olan beni aydınlatabilirmi

öyle bir aşı mı varmış
benim yaşıyor olmam şans eseri galiba

Bu arada hepinizi öpüryoummmmmmmm

Günaydın kızlarrr

Zehroşş bende seni hep prenses model bi nişanlıkla hayal ediyorumm hatta öyle nişanlıklar görünce aklıma hep sen geliyosuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…