kendi adıma ağrılarım dışında çok iyiyim
diyetimiz de iyi gidiyo maşallah birbirimizi frenliyoz
bu akşam kayınavalidecanıma gidicez yimeeee
az yemem lazım
ben bugün nişan için salonu tutuyorum akşam sözleşme imzalıcamheyecan yaptım
günaydın canlar 10 gündür hasta olamıyorum die doktora gitmiştim ilk kez gecikmişti doktor 2 gün önce ilaç verdi kullanmadım vee bugün regl oldum stres sebep oluyor herhalde ama sevindim vallla hayatımda ilk kez gecikti bide doktora gittim diede azarı yedim aktif bir cinsel hayatın yoksa neden geliyorsun kuzum derdin ne senin hani bişi yaşasan korkarsında dio ahahaha ben dedim gelecekte yaşıyorum bir sorunmu var die düşündm dedim oda sorun senin stresin dedi :))))))))))
hayırlıı olsunnn zehraaaa
ne giyceksinn bide nişan ne zamann :44::44:
sağol kuzummm hep hayalim olan prenses etek bi nişanlık giyicem kabarık olucak
iyii şükür bişe çıkmamışş
adamda yanii gitsek doktora bi dert gitmesekk ayrıı
suçlu çıkarmışş senii gizzz:94:
nişandan sora albüm yaparsınn bize die düşünyorummm :81::81::81:
sorma canım bana dior bide sen kızsın ne die geliyorsun kızlar hasta olmasada olur bende evlilik ve bebek düşünüyorum dedim bastı kalayı manyak kadın alışmış milletin evlnince doktora gitmesine ben her zaman herşeyde böyleyim temkinliyimdir ama merak bide araştır okurum herkes evlenceği zaman yada evlenince gidiyor ben daha öncede gitmiştim kist demişti doğum kontrol hapı kullandım 3 ay geçti mesela yine kist çıktı sanıp korktum valla :)))))))))
zehram zehrammm hade hayırlısııı kuzum seni tkaipte olacağım
tabiki yaparım canım benimmm ama daha çok zaman var 7 temmuzda
deli mi neee :44::44:
normalde bile yılda bi kontrole gitmemiz gerekiyoo Allah korusun bişe olur diee :)
kadının iş yapası yokmuşş canımm o kadar laf etmiş sanaaa
sağol kuzummm hep hayalim olan prenses etek bi nişanlık giyicem kabarık olucak
kızlar evlenmeden önce rahim ağzı aşısı yaptıran oldumu yada bu aşıyı yaptıran varmı doktorlar çok tavsiye ediyorlarmış bilgisi olan beni aydınlatabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?