'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aferin kuzumaaaaa

Alanya ya canım.... Evet evimizde kalacağız canım 9da bitecek nikah ama onların evine gitme durumu varmış her ne kadar istemesem de eve gelse 12de 5.te kalkmak kesin lazım artık 4 saat kurarız

Aaa sizin nikah olması avantaj yinee
Özgiş napsııınnnn

Niye gidiyosunuz ki onlara yahuuu?:44:

minnak şey ne canım????

Küçük göğüs yani

Geçen bunu aldıııımmm;

Denedim harika bişiiiiiiii

Özellikle minnak şeylielre tavsiye olunur

ben görmüyorumm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
bendee minnakımm çünküüüüüüü

macera olmuşş sanadaa tuğçeeee

ayakta alkışladımm senii bilesinnnn

gülinnnnn seni 2 gündür aşağıda görüyorumm ama hiç yazmıyosunn nedennnnnnnnnn

izin sorunu yoksa tabi bende beklemek isterdim ama 1 hafta ancak izin olur pazar düğün var 3 gün izin var zaten 2 gün de rapor alacağım 9 a çıkacak için kına ve düğünle de birlikte

evet canım haklısın tabi

ben zaten işten ayrılıcam nişanlımda yıllık iznini alacak hafta tatilleri ile de birleşince 20 gün bizim olacak

Aferin kuzumaaaaa

Aferin bana

leoparlı şey çok güzelmiş heee :89:

bizim de aynı hesaba geliyor işte. onlar da gelin alınınca önce baba evine gidermiş yemek falan yermiş sonra kendi evine bırakılırmış

Bizde yoktur ööle şey inşAllah
Beklemez benimkiiii

Dilllaaaammm sen göremezsen ben görene kadar koyarım kiiiiiiiiii

Bizde 2 sinde çıkıp 20 sinde döneceeeezzz
Artık balayı rüyalarıma giriyoooo
Gelseydiii biiiiii

Valla ben leoparı itici bulurdum, aldım denedim evde
Farklı bi havası var yahuuuu

Ben geldimmmmmmm

3 gün falan okuyamamıştım geçmişi inat ettim 2 gündür ne yaptığınızı okuyorum ee tabi bu arada sizin çeneleriniz durmuyo ki anca şimdi bitirdim

Öğlen Özgiş'imle yemek yedik eğer engel olmasaydı ne güzel tiramisu yicektik ama sadece üzgün bakışlarla yiyenlere baktık

Diyetin 25.günü ama cips,kola,tatlı ve zararlı ne varsa aşeriyorum resmen

Elif'im yazdığından çok etkilendim ve Burcu'ya dua ettim Rabbim tez zaman da güzel haberler almalarını nasip eder inşallah...

check in i önceden yapsak bile valiz vermek için mecbur sıraya gireceğiz gerçi sabah o saatte çok sıra olmaz ama olbilir de pazartesi sabahı... 5.45te evden çıksak trafik olmaz 6.15 hava alanındayız

kuzu bizim uçak sanırım 12deydi
ama biz sabihadan yola çıkçaz
çorludan sabihaya gitmek biraz uzun iş
o nedenle sabah erkenden kalkıp yol eziteyi çekçez
uyumasak mı diyoruz (yanlış anlamayın hemen ) altın falan saycaz ya daha
çünkü uykuya vakit yok resmen 2 saat uyuyup uyanınca daha beter oluruz

Gülin gülin kuzucum hoş geldin sefalar getirdin ki

hümcüm babaevine gitme olayı bizdede var nişanlımlarda da varmış

ama benim akıllı sevdiceğim gece bekleyemeyeceği için düğünden önce götürecek beni babaevine

ben altınları anneme vereceğim.tek alyansimi ve tek taşımi alıp gideceğim eve.. biz gelene.kadar kuzenimin bankada kasasi var orda durur gelince düşünürüz

hümcüm babaevine gitme olayı bizdede var nişanlımlarda da varmış

ama benim akıllı sevdiceğim gece bekleyemeyeceği için düğünden önce götürecek beni babaevine
düğünden önce yetismez ki 10.30da kuaför gideceğim ben 12.30 da çıksam 1.30 de foto.cekilmeye başlasak 2 saat de o sürüyor.sonra bizim eve geliriz iste onun ailesi beni çıkarmaya gelir falan ancak

elif valla benimkine ben dedim gitmesek sabah erken çıkacağız yola diye unut onu dedi.. o işten daha önemli herhalde ki illa da gideceğiz diye

Bankacı olmanın güzel yanı Biz düğünden sonraki pazartesi sabah şubeye gelip kasama koyup hoooppp sabiha dan bbalayına uçacağız

düğünden önce yetismez ki 10.30da kuaför gideceğim ben 12.30 da çıksam 1.30 de foto.cekilmeye başlasak 2 saat de o sürüyor.sonra bizim eve geliriz iste onun ailesi beni çıkarmaya gelir falan ancak

güzel bi plan yapsanız yetişir aslında ya :26:

gelin alma yapacaklar ya onun saati daha erken olur aldıktan sonra babaevine gidersiniz yemek yemeyiverin artık bi şerbet için ordan da nikaha e ordan da evinize işte

düşün bunu bi

hoşgeldinn canımmm

vallahii siz de
sen altın sayıp uyumicakmışssınnn
pınar 2 gün yataktan çıkmak istemiyomuşş AMA sadece uykusu olduğu içinn

bilemedimm ben siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…