sakinleştim geldimmm
nolursa olsun mutlu olmalı ve bu halimize şükretmeleyiz dedi elifim
bende onu dinledim kendi kendimi telkin ettim
saat zaten 5 e geliyo 1 saat sonra evine gidiciksinpatron burda kalacak didim 33 atrona bu)
Rabbim burcu kuluna şifa versin ailesine nişanlısına da yardım etsin sabır versin
Alanya ya canım.... Evet evimizde kalacağız canım 9da bitecek nikah ama onların evine gitme durumu varmış her ne kadar istemesem de eve gelse 12de 5.te kalkmak kesin lazım artık 4 saat kurarız
minnak şey ne canım????
bizim de aynı hesaba geliyor işte. onlar da gelin alınınca önce baba evine gidermiş yemek falan yermiş sonra kendi evine bırakılırmışAferin kuzumaaaaa
Aaa sizin nikah olması avantaj yinee
Özgiş napsııınnnn
Niye gidiyosunuz ki onlara yahuuu?:44:
Küçük göğüs yani
Geçen bunu aldıııımmm;
Denedim harika bişiiiiiiii
Özellikle minnak şeylielre tavsiye olunur
dilacım dün tam çıkmaya 15 dk kala bi iş getirdiler neyse yaptık yanış olmuş 2 saat onu iptal etmekle uğraştık bölgeyi arıyoruz ilgilenen kişi çıkmış falan
Neyse tam 2 saatlik bi uğraştan sonra 8 de çıktım 8i 10 geçe vapurunu 8 saniye ile kaçırdım 20 dakika vapur bekledim
Sonraki gelen vapurda haydarpaşaya uğramıyyomuş meğerseOrdan trenle gidiliyo eve Neyse kadıköye geldim Bir baktımki kadıköy kıyamet yeri gibi maç varya kadıköyde
Heyy Allahım dedim otobüse binmym trafiğe takılır Sarı taksi dolmuşlara bineyim Sahilin ordan kalkanlar meğerse tam stadın önünden geçiyomuş
Bir girdik stadın etrafında davullar zurnalar Arabayı salladılar falan önümüzü kestilerEve geldiğimde bitik bi haldeydim
sakinleştim geldimmm
nolursa olsun mutlu olmalı ve bu halimize şükretmeleyiz dedi elifim
bende onu dinledim kendi kendimi telkin ettim
saat zaten 5 e geliyo 1 saat sonra evine gidiciksinpatron burda kalacak didim 33 atrona bu)
Rabbim burcu kuluna şifa versin ailesine nişanlısına da yardım etsin sabır versin
izin sorunu yoksa tabi bende beklemek isterdim ama 1 hafta ancak izin olur pazar düğün var 3 gün izin var zaten 2 gün de rapor alacağım 9 a çıkacak için kına ve düğünle de birlikte
Aferin kuzumaaaaa
ayakta alkışladımm senii bilesinnnn
bizim de aynı hesaba geliyor işte. onlar da gelin alınınca önce baba evine gidermiş yemek falan yermiş sonra kendi evine bırakılırmış
ben görmüyorumm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
bendee minnakımm çünküüüüüüü
macera olmuşş sanadaa tuğçeeee
ayakta alkışladımm senii bilesinnnn
gülinnnnn seni 2 gündür aşağıda görüyorumm ama hiç yazmıyosunn nedennnnnnnnnn
evet canım haklısın tabi
ben zaten işten ayrılıcam nişanlımda yıllık iznini alacak hafta tatilleri ile de birleşince 20 gün bizim olacak
Aferin bana
leoparlı şey çok güzelmiş heee :89:
Geçen bunu aldıııımmm;
Denedim harika bişiiiiiiii
Özellikle minnak şeylielre tavsiye olunur
check in i önceden yapsak bile valiz vermek için mecbur sıraya gireceğiz gerçi sabah o saatte çok sıra olmaz ama olbilir de pazartesi sabahı... 5.45te evden çıksak trafik olmaz 6.15 hava alanındayız
ohh o zaman istersen 5 gün yat hiç sorun değil
evet canım haklısın tabi
ben zaten işten ayrılıcam nişanlımda yıllık iznini alacak hafta tatilleri ile de birleşince 20 gün bizim olacak
Aferin bana
leoparlı şey çok güzelmiş heee :89:
Ben geldimmmmmmm
3 gün falan okuyamamıştım geçmişi inat ettim 2 gündür ne yaptığınızı okuyorum ee tabi bu arada sizin çeneleriniz durmuyo ki anca şimdi bitirdim
Öğlen Özgiş'imle yemek yedik eğer engel olmasaydı ne güzel tiramisu yicektik ama sadece üzgün bakışlarla yiyenlere baktık
Diyetin 25.günü ama cips,kola,tatlı ve zararlı ne varsa aşeriyorum resmen
Elif'im yazdığından çok etkilendim ve Burcu'ya dua ettim Rabbim tez zaman da güzel haberler almalarını nasip eder inşallah...
ben altınları anneme vereceğim.tek alyansimi ve tek taşımi alıp gideceğim eve.. biz gelene.kadar kuzenimin bankada kasasi var orda durur gelince düşünürüzkuzu bizim uçak sanırım 12deydi
ama biz sabihadan yola çıkçaz
çorludan sabihaya gitmek biraz uzun iş
o nedenle sabah erkenden kalkıp yol eziteyi çekçez
uyumasak mı diyoruz (yanlış anlamayın hemen) altın falan saycaz ya daha
çünkü uykuya vakit yok resmen 2 saat uyuyup uyanınca daha beter oluruz
düğünden önce yetismez ki 10.30da kuaför gideceğim ben 12.30 da çıksam 1.30 de foto.cekilmeye başlasak 2 saat de o sürüyor.sonra bizim eve geliriz iste onun ailesi beni çıkarmaya gelir falan ancakhümcümbabaevine gitme olayı bizdede var nişanlımlarda da varmış
ama benim akıllı sevdiceğim gece bekleyemeyeceği içindüğünden önce götürecek beni babaevine
elif valla benimkine ben dedim gitmesek sabah erken çıkacağız yola diye unut onu dedi.. o işten daha önemli herhalde ki illa da gideceğiz diyeBizde yoktur ööle şey inşAllah
Beklemez benimkiiii
Dilllaaaammm sen göremezsen ben görene kadar koyarım kiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 677415
Bizde 2 sinde çıkıp 20 sinde döneceeeezzz
Artık balayı rüyalarıma giriyoooo
Gelseydiii biiiiii
Valla ben leoparı itici bulurdum, aldım denedim evde
Farklı bi havası var yahuuuu
düğünden önce yetismez ki 10.30da kuaför gideceğim ben 12.30 da çıksam 1.30 de foto.cekilmeye başlasak 2 saat de o sürüyor.sonra bizim eve geliriz iste onun ailesi beni çıkarmaya gelir falan ancak
Ben geldimmmmmmm
3 gün falan okuyamamıştım geçmişi inat ettim 2 gündür ne yaptığınızı okuyorum ee tabi bu arada sizin çeneleriniz durmuyo ki anca şimdi bitirdim
Öğlen Özgiş'imle yemek yedik eğer engel olmasaydı ne güzel tiramisu yicektik ama sadece üzgün bakışlarla yiyenlere baktık
Diyetin 25.günü ama cips,kola,tatlı ve zararlı ne varsa aşeriyorum resmen
Elif'im yazdığından çok etkilendim ve Burcu'ya dua ettim Rabbim tez zaman da güzel haberler almalarını nasip eder inşallah...
kuzu bizim uçak sanırım 12deydi
ama biz sabihadan yola çıkçaz
çorludan sabihaya gitmek biraz uzun iş
o nedenle sabah erkenden kalkıp yol eziteyi çekçez
uyumasak mı diyoruz (yanlış anlamayın hemen) altın falan saycaz ya daha
çünkü uykuya vakit yok resmen 2 saat uyuyup uyanınca daha beter oluruz
Bankacı olmanın güzel yanıBiz düğünden sonraki pazartesi sabah şubeye gelip kasama koyup hoooppp sabiha dan bbalayına uçacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?