magic form pahalı geldi bana şu jelli olanlar güzel aslında
nişanlınla barış bence hümeyrammm yaaa ufak şeyler bunlar erkekler pek şakadan anlamıyor bizim ciddiye aldığımız konnular bunlar aslında ama onlara göre rahat olacan
nişan bohçasına bi takım almıştık kırık beyazdı taşlı falandı
eve gidince ben ona bi bakim yaa hoş bişeydi o sanki onu giyerim belki
haziranda yapın bari :26:
ya da hemen temmuz başı ramazan girmeden ağustosa kalamazsın abin var eylülde olmaz :44:
haziran sonu veya temmuz başını seçtim sizin için
yakalandım mınette isim kullanmayı pek sevmiyorum tatlım takma bi isim de yazmak istemedim geveze kız olarak kaldım
bu itirafın ardından kendimi tanıtayım sevgili kk dostlarım :)
efenim bendeniz konyalıyım, ben ve sevdiceğim öğretmeniz, iş hayatında tanıştık 2 seneye yaklaştı hikayemiz,
afyonda çalışıyoruz, evimiz de burada olacak inşallah
kk ile saç uzatma çabalarım sayesinde tanıştım ilk okuduğum konular onlardı
ardından söz, nişanla ilgili başlıklar derken çeyiz hazırlıkları konularını takip ettim vee sonra kendimi burada buldumsanırım iki hafta falan oldu :44:
insan bazen görmediği tanımadığı kişilerden daha çok fikir alabiliyor uzaklardan da birbirine destek olabiliyormuş..
ne demişler attan düşeni attan düşen anlarbiz de birbirimizin halinden anlıyoruz o yüzden bu topiği seviyoruz..
sloganımızı da buldum :13::13::13:
Kızlar ben geldim.
Elifim bana en soracaktın kuzum?
Aslım evini göremedim.
Diloşum Allaha şükür az kaldı. Darısı başına en kısa zamanda Aslıda bana dese bende evli olsam
Oyamıda özledim yahu
Valla onun araması lazım canına minnet hiç ses yok maşallah
nişan bohçasına bi takım almıştık kırık beyazdı taşlı falandı
eve gidince ben ona bi bakim yaa hoş bişeydi o sanki onu giyerim belki
arar kuzum arar da sen de arayabilirsin ben duramıyorum böyle durularda hemen arıyorum belki yapmamam gerekiyor ama
aaa olabilir canım benim straplez olması gerekiyor normalde de hiç sewmiyorum straplez iç çamaşırını kolları war gelinliğimin ama yine de öyle istedilerbir de nbb nasıl sizce
abimin düğün belli diill pınarımm bi değişiklik olabilirrr
o yüzden kafama göre bakıyorum tariheee
çok pis yakalarımmm
biz de aksinee bütün özelimizi döktükk yakalandıkk kızlarrrrrrr
çok memnun oldumm geveze hanımm
amin aminn haticemmmm:26::26::26:
bu listecibaşı aplaa beni neden eklemediiiii
aplaaaa gerekirse ../../2013 yapp yaaaa beni deee eklee orayaaaaaa
topiğin dışlanmış çocukuu oldummmm:84::84::84::84::84::84::84:
aaa olabilir canım benim straplez olması gerekiyor normalde de hiç sewmiyorum straplez iç çamaşırını kolları war gelinliğimin ama yine de öyle istedilerbir de nbb nasıl sizce
ayy kuzummm şaka yapıon sandım ben seniii
23 temmuz mu dediydinnn
ekliyorum hemennn
benim de askılar çıkıyodu gelbaaa
bi de loyadan aldıydım markası ya loyadır ya nbbdir benimki de
nbb den önceden sutyen almıştım ama son zamanlarda almadım... şu an en çok miss claire ve orkide kullanıyorum çamaşır da
bende önceden hemen arardım o zaman kıymetin bilinmiyor. aradı biraz önce çok şükür
magic form da ne güzel cicişler varmışş öyle :)bende büstiyer alsam mı diye düşünmekteyim. düğünümüz dikilide olaacak 1,5 saat yolculukta rahatsız olmam sanırım
23 de senn bi değişiklik olursa kii muhtemelen değişcek çünkü 23 ü hafta içiii
ama bende orda olmak istiyorummmm
bak canım bak.. miss claire e bayılıyorummmmmmo markalarada bakayımaa çok sewindim aramasına canım ama duramıyorum ben nasıl engel olacam bilmem
evet çok hoş pahalı geldi ama bana canımben rahat edemem diye almayacam öyle canım zaten gelinlikçim almana gerek yok dedi
haticem hoşgeldin. faceye koycam
iç çamaşırı gelinliğin altına bende sıradan aldım.namaz kıldıktan sonra düğmelerimi açtırdım karanlıkta cıkarttırıp postaladım odadan adamı
sonra kırmızı babydoll vardı ya onu giydim
ama üstüne eşofman giydim.yoksa saçımı bozmadan olay mahaline dalış olabilirdi.
yakamı hafif acık bıraktım yetti adamın hızla sacımı bozmasına ..1,5 saat sürdü ama
23 temmuz Ramazan????????????????????
haticem hoşgeldin. faceye koycam
iç çamaşırı gelinliğin altına bende sıradan aldım.namaz kıldıktan sonra düğmelerimi açtırdım karanlıkta cıkarttırıp postaladım odadan adamı
sonra kırmızı babydoll vardı ya onu giydim
ama üstüne eşofman giydim.yoksa saçımı bozmadan olay mahaline dalış olabilirdi.
yakamı hafif acık bıraktım yetti adamın hızla sacımı bozmasına ..1,5 saat sürdü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?