hoşbuldukk haticemm
kaçmaz gereksiz dikkatli bi insanımdırr benn
görsel hafızamın maşallahı varr
hoşgeldinn papatyagüll
kimsinn senn bakalımm
vuhh huu
özgem anlamadığım bi yer var bi kaçtır gözüme çarpıyo sen hangi evde yapıyosun bunlarıı :44::44::44:
vermemelilerrrrrr
hoşçakall haticemm
geldimm ve gittinnn
spk ya hazırlanyorumm ceroşş
bankacılık için bi lisans
Bacı sen Ankaradamsın Kardeşimde orda,Ankara güzel diyor
bizde merak içindeyiz ben kendi eşyalarımdan çok seni düşünmeye başladım şimdik
benimde düğünüm 12 mayıs yarın evimin tüm eşyaları gelecek ama sevdiceğim yanımda olamayacak ya
Hoşgeldin yeni misafir sefalar getirdin sana ne ikram edelim
yaaaa bizden 1 hafta önce ne güzelne oldu neden olmayacak yanında uzakta mı
ama dilanınkini kesmiş o nasıl oldu ki acep :44::44::44::44::44: ben en iyisi ne yapayım biliyon mu ayın 13 üne kadar bekleyeyim oldum oldum olmazsam başlarım hapa
hoşbuldukk teşekkür ederim.. tatlı sohbetinize ortak olsam yeteer kiiiiii
çalışıyor maalesef izin de vermediler
bilmemm hümm :44::44::44:
şeyy afedersinizz ben zatenn öle çokta olmamm
o yüzden etki etmiştir belkidee:44::44::44:
ama dilanınkini kesmiş o nasıl oldu ki acep :44::44::44::44::44: ben en iyisi ne yapayım biliyon mu ayın 13 üne kadar bekleyeyim oldum oldum olmazsam başlarım hapa
bencede ris alma 13üne kadar gelmedi ise günah senden gitti iç gitsin hapı inşallah o güne kadar gelirr
gitme kardeşinle yalnız git hümümm yani şimdi bu kadar konuşma boşa gitmesinnn
dilacımmmm canımmm
hahahhha size de dizi oldum haaaboşa gitmesinmiş
evlilik görselini bile değiştirdin hümm çocuğun kucağına atlayandan yaptın vardır bunda bi hikmett boşver kardeşini sen götürme
gel kardeş sende gel tey tey tey
hümm tek gitt yaaaa
şaka maka zaten bişe yapcak diilsiniz ama en azından birlikte vakit geçirinnn
tabiki de canımyapsak kaç yıldır yapardık tatlı aşkım benim her zaman seviyesini bildi bakalım bi de benim evden gidecek şeyler de vardı o yüzden gelebilir kardeşim yoksa tek giderim zaten
Çalışmaktan pek bize bakamadin ama olsun affettikİyi akşamlar herkeslereeeeeee
Aslım dua deyince aklıma geldi..
Dün akşam eve geldim, annem çeyiz çemenleri yıkamış ütülüyor, bütün eşyalarım ortada
Aldığım pijamalar, ne bileyim hediye gelen havlular,çamaşırlar vs vs
O kadar karışık ki salon, annem dedi ki sana hediye var, ben ooohhhooohhh olduummmm
Bir pakeeeeetttt süslü püslüüüüü
Kızlar bizim karşı komşumuz hoca, Ankara'da önemli bi camiide imamlık yapıyor yani, o almııışşşşşş
'İslam'a göre evlilik ve mahremiyetleri' diye bi kitap çıktı içindeeennnn
O kadar mutlu olduuuumm kii, düğün öne alınınca okuyacak hatta alacak fırsat bulamamıştım, yoksa çok okumak istiyorduummmm
Bu süreçte aldığım en güzel hediyeydiiiiii
İnşAllah cipcicik evimizde, demlenmiş çayımızlaaa miisss gibi bahar havası penceremizden içeri girerken, bacaklarım onun bacaklarına dolanmış, başım omzunda
Birlikte okuyabilmek, feyzlenebilmek nasip oluuurrrr
amin insaallah,oyle kotu gozun nazarı dedgıgı gıbı ıyı bakıstada nazar deger o yuzden her daım massaalah demeyı alışkanlık halıne getırmek gerek....Elifim maşallah kuzum
benimde en yakın arkadaşım Kuran hediye etmiştigerçekten aldığım en anlamlı hediye idi. öğrenip okumak nasip olur inş.
**
Haticem gönlünü ikiletme ferah tut.. zor süreç az kaldı. sen bol bol dua oku. Yaradandan başka yardımcımız yok.ben de mesela evlendikten sonra daha da korkar olmuştum ilk zamanlar herkes düğünü ,evi vs konuşuyordu. kimisi güzel niyetle söylüyor biliyorsun ama kimisinin bakışı duruşu bile kem nitelikte oluyor. Rabbim hepimizi sevdiğimiz adamları da korusun.ayırmasın.
Geçen gün annemle kız kardeşim yastığımın içinde muska bulmuşlar.
Bende korkmayayım diye söylememişler. Eşyalarımı dökmüşler içlerine bakıyorlardı.
Bende sıkıştırınca söylediler. Bizde tam bilmiyoruz ne olduğunu işte hocaya götürmüşler adamda bu sihirdir.
Evde hemen kuran okutun kızınızda bol bol nas felak ihlas ayetel kürsü okusun demiş.İşte böyle
Hafta sonu ben daha çok yoruluyorum elifim sende de öyle mi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?