'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbulduk boylesine :):)

istanbuldan katılıyoruuum:)..... bizde 2013te evlenmek istiyorduk ama yetiştiremediiik 2013e anca nişanı yetiştiriyoruuz. konuyu görünce giresim geldi yineden:)

ama dilanınkini kesmiş o nasıl oldu ki acep :44::44::44::44::44: ben en iyisi ne yapayım biliyon mu ayın 13 üne kadar bekleyeyim oldum oldum olmazsam başlarım hapa

bilmemm hümm :44::44::44:
şeyy afedersinizz ben zatenn öle çokta olmamm
o yüzden etki etmiştir belkidee:44::44::44:

ama dilanınkini kesmiş o nasıl oldu ki acep :44::44::44::44::44: ben en iyisi ne yapayım biliyon mu ayın 13 üne kadar bekleyeyim oldum oldum olmazsam başlarım hapa

bencede ris alma 13üne kadar gelmedi ise günah senden gitti iç gitsin hapı inşallah o güne kadar gelirr
gitme kardeşinle yalnız git hümümm yani şimdi bu kadar konuşma boşa gitmesinnn

dilacımmmm canımmm

hümm tek gitt yaaaa
şaka maka zaten bişe yapcak diilsiniz ama en azından birlikte vakit geçirinnn

hümm tek gitt yaaaa
şaka maka zaten bişe yapcak diilsiniz ama en azından birlikte vakit geçirinnn

tabiki de canım yapsak kaç yıldır yapardık tatlı aşkım benim her zaman seviyesini bildi bakalım bi de benim evden gidecek şeyler de vardı o yüzden gelebilir kardeşim yoksa tek giderim zaten

tabiki de canım yapsak kaç yıldır yapardık tatlı aşkım benim her zaman seviyesini bildi bakalım bi de benim evden gidecek şeyler de vardı o yüzden gelebilir kardeşim yoksa tek giderim zaten

hadii bakalımm hayırlısııı
yarın haberleşelimm amaaaa

kızlaaarrr benimm mesaii bitmek üzeree
hepinizee mutlu, huzurlu hafta sonlarııı
*
pınartoşş naptı acaba merak ediyorum izin alabildi mii :44::44::44:
*
kocamann öptümm sizii
*
bide yarın çalışan gelincanlarr kolay gelsinn, zaman çabuk geçsinn

amın ınsaallah,cok harıka bır hedıye olmus canım masaalah elbette saglıkta cinselliği bildiğimiz gibi islamdada cinselliği bilmek çok onemli...))))

amin insaallah,oyle kotu gozun nazarı dedgıgı gıbı ıyı bakıstada nazar deger o yuzden her daım massaalah demeyı alışkanlık halıne getırmek gerek....))

canım rabbım buyuculerın serrınden muhafaza eylesın cok zor allah kafırlere bıle merhamet eder ama buyuculere yuva yıkan sıhır yapanlara merhamet etmez dıye bılıyorum sen bol bol oku her gece yatarken ve sabah kalktıgında yedı ayetelkursı oku bunu yaptıgın zaman sabah ayetelkursı okudugunda aksama kadar melekler muhafaza edermıs aksam okudugundada sabaha kdar ederlermıs...)))
allah cumlemızı koruyup muhafaza eylesın ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…