• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben 4 mayısta ankaraya gelcem amaa zamanım o kadar kısıtlı ki anlatamam sana:31::31:
hatta alana yetişebilirsem ne mutlu banaa:27::27::27:
yoksam görüşürdük seninleeeeee:5::5::5:

Yani Dila sen Ankaraya git,sonra Hüm elifi görmeden git yada onlar seni ziyaret etmeden geri dönsen olmaz ki,topiğmizin samimiyetine gölge düşer:1::1::1:

evet bende sana onu diyecektim canım göreyim seni diye... neden kısıtlı yaptın yaaa :5::5::5::5::5:

şimdi şölekiii ;
sabah 09.45 te burdan bincem10.30 da orda olsam etimesguta gitmem 2 saat sürüyo vesselamm:31::31:
ama ben biyerlerden aktarma yapcam,
uygun bi yer bulup 1 saat oturup kahve içebiliriz gibi geliyo şuandaa:32::32::32::32:
ordanda eve geçerim kuaföre giderim fln nasıll olurr :8::8::8:

Yani Dila sen Ankaraya git,sonra Hüm elifi görmeden git yada onlar seni ziyaret etmeden geri dönsen olmaz ki,topiğmizin samimiyetine gölge düşer:1::1::1:

benim gittiğim tarihte elif istanbulda olcak muhtemelen çünkü 1 gün sonra düğünü varr :52::52::52:
ama hümle görüşmeye çalışcazzzz:1::1:

benim gittiğim tarihte elif istanbulda olcak muhtemelen çünkü 1 gün sonra düğünü varr :52::52::52:
ama hümle görüşmeye çalışcazzzz:1::1:

Hümle görüşün bence ,yabancılık çekmezsin canım asker ziyaretinemi geçecen ,eniştenin yanına gideceksen yanlız bırakır seni:17:

Bennn geldimmmmm :16::16::16:

Hoşgeldin canımm:3:

dilamik ben cips sevmem zaten :ssz: benim derdim tatlı ve hamur işi :30:

bircanım biliyorum evlenince veremeyeceğimi geçen yıl nişanlık giycem diye azmettim 9 kilo verdim 80 oldum nişanlandım düğüne çok var dedim saldım :27:

sonra zaman zaman aldım verdim şimdi yine 80'im bida bi azim lazım bana ama gelmiyor işte olmuyor

gelinlik için bile vermezsem bida töbe veremem zaten :18:

canım ben evlenirken 76 kiloydum sana fotomu paylaşıcam gelinliğimi de diktirmiştim..

şimdi şölekiii ;
sabah 09.45 te burdan bincem10.30 da orda olsam etimesguta gitmem 2 saat sürüyo vesselamm:31::31:
ama ben biyerlerden aktarma yapcam,
uygun bi yer bulup 1 saat oturup kahve içebiliriz gibi geliyo şuandaa:32::32::32::32:
ordanda eve geçerim kuaföre giderim fln nasıll olurr :8::8::8:

uçakla gelip havalimanından etismesgut a gitmek evet 2 saatten fazla sürer.... konuşuruz haftaiçi canım inşallah o gün eşyalarım gelmezse buluşuruz ben 2 gün falan kalacaksın sanıyordum

Hümle görüşün bence ,yabancılık çekmezsin canım asker ziyaretinemi geçecen ,eniştenin yanına gideceksen yanlız bırakır seni:17:

düğüne gidiyorumm :34::34:

uçakla gelip havalimanından etismesgut a gitmek evet 2 saatten fazla sürer.... konuşuruz haftaiçi canım inşallah o gün eşyalarım gelmezse buluşuruz ben 2 gün falan kalacaksın sanıyordum

yok canım yaaa:5::5:
pazar günü de 11.20 de uçak:31::31::31:
hiç zamanım yokk:5::5:
ama konuşalım bakarız hümmm :34::34:

Pınarrrrrrrr :52::52::52: sar beni sevgiye ihtiyacım var :29::9::9:

evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımı :16::ssz: benim biran önce o şevki bulmam gerek:31:

ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibiler :1: hafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.

ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call:31:

sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar :9:

evet 3 haftada 1 beden inceldim o zaman buraya da yazmıştım sanırım. eski kotumu giyebildim diye. sayende tekrar call topiğine girdim :26: eski dinamik azimli aslıyı gördüm yazdıklarımı :16::ssz: benim biran önce o şevki bulmam gerek:31:

ilk zaman sıkılaşmak daha kolay oluyor çünkü biz (sen ve ben gibiler :1: hafif topşu balık etliler ) etler hamur gibi olduğu için sıkılaşmak kolay oluyor.

ama karnım taş gibiydi popo hafif kalkmış göğüslerim de dikleşmişti. kesinlikle kısa sürede doğru yapılınca etkisini gördüğüm tek spor call:31:

sonra sıkılaşmam yavaşladı ama süperdi... takiii evlilik yaklaşıp koşuştırmalardan canım çıkıp yapmayı bırakana kadar :9:

bende yapacammm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

bircannnn :3::3:
maşallah maşallahh :nazar::nazar:
Allah ayırmasın sizi, bi ömür huzurla mutlulukla yaşayın inşallahh :16::16::16:

Aslı bize göster bende yapacam canım,kilom yok ama spor call iyidir:9:

Back
X