'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İyiyim canım sen nasılsın?

iyiyim ne olsun evleneceğim fikrine adapte olmaya çalışıyorum.
Nedense bana hala bir rüya gibi geliyor. Sabah kalkacağım ve aynı hayata geri döneceğim gibi sanki
Evlilik fobisi mi var bende acaba?:44: Lakin ona kavuşacağım için çokta mutluyum. İşte öyle garip bir ruh hali taşıyorum şu sıralar

gidip duş almam lazım sonra kına da giyeceğim kabarık kıyafet için prova var oraya gitmem lazım sonra kuaförüme gidip prova yaptırmam lazımm amasizi bırakamıyorummmm

Kız sen baya hızlı çıktın inşallah herşey dilediğin gibi olur.
Ben daha kınada giyeceğim bindallıyı almadım.
Hürrem elbisesi aldım onuda annemler bindallı diye tutturunca kenara bırakıp gidip bindallı alacağım.

Ben niye hep yoğunum da katılamıyorum size yaaaaaaa:84::84::84::84:

Aslımuuuu sen de bööööllle miydin evlenirkeeeennnn?
Sen katılıyodun yoğun değildin sanki yaaaaaaaaa:84::84::84::84:

hepimizin canım önce kıyafetlerden başladım ben ondandırrr

zamanın varsa az daha dur sora gidersinnn

durcam dilam yaa gitmiyorum işteee ohhhh

bırakamazsın bizi

hastalık bu hastalık

ayy olabilir canım bencede hastalıkkk evlenince net olmayacak gibi pc almadık çünküüü naparım ben sizsizzz tele net yaparım kiii

eysaihh hangi fotoyu koycağına karar veremedin mii kızzzz
her halinle güselsindirr senn hadii daa yemeğe çıkacazzzzz :
10:

ööretmenimm dila silgimi aldı vermiyooo

enee uzakmış yaa izmire gideceğiz diyince yakınsın sandımdı ben

Yok canım yakın değil ama Allah izin verirse araba aldığımızda istediğimiz heryi tek tek dolaşmayı planlıyoruz ilk sırada İzmir var

şurda albüm görcem diye yemeğe çıkmıyorum :99::99::99::99::117:

Delisin sen ya yazını görünce nasıl güldüm Allah tan yemek saati herkes yemek te

sorumsuz öğretmenn bıraktı gittii
yada öretmeni kaçırdıkk pınartoşş egemenliğimizi ilan edebilirizzzzz :92::92::92::92::92::92::92:

öretmen albüm peşinde kızıaamm:86::86::86:

hadi o zaman zaferimizi kutlayalımmm

Yok canım yakın değil ama Allah izin verirse araba aldığımızda istediğimiz heryi tek tek dolaşmayı planlıyoruz ilk sırada İzmir var

anladın bircanım inşallah her yeri gezme fırsatınız olur

aboo yemeğe gidiyomm benn
aç kalcam yoksaaaa
eysaih gelince yüklee canımm tmm mıı

bende gidiyorum akşam görüşürüz inşallah eysaih hemen kaldırma emi albümü:80::80::80::79::79::79::79::79:

kızlar merhabalarr ev tutanların evi eşya alanların eşyası gelinliğine kavuşanların gelinliği hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın

görüyorum ki aramızda cany crush tutkunları var yol yakınken kurtarın kendinizi bir müddet sonra tutsaklığa dönüşecek canlarınız bittikçe yeni cana sahip olmak için olmadık insanlardan yardım isteyeceksiniz kendimden biliyorum çünkü 200ü geçtikten sonra zor bıraktım dikkat edin fazla bulaşmayın bu illete canlar

birazda kendimden bahsedeyim evimizi tutmuştuk biliyorsunuz artık haftasonu taşınıyorum oraya inşallah ama tabi her kafadan çıkan ayrı sesler sinirlerimi bozuyor. nişanlımında benimde düğünden önce beraber yaşamak gibi bir durumla uzaktan yakından ilgimiz olamayacağını bilen insanlar sürekli sakın haaaa demekten bıkmadılar. taşınıyorum ama sağolsunlar aileden kimse yardıma ihtiyacım olup olmadığını sormuyor hatta annem madem ev de tuttunuz düğünü öne alalım diyor zaten eski evimden ayrıldığım için içim buruk bir de insanlar üstüne tuz biber ekiyorlar ama karar verdim duymuyorum hiçbirini duy-mu-yo-rum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…