'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kriz işimize çok çok yarayacak bunlar hemen not aliyim:34:

Abimlerden yana sıkıntım yok canım
İş yaptıracağım diye göz ucuyla bile bakmazlar.(genelde annem kızıp yapmamışsa ütüyü abime yaptırırım)
Annemin arkadaşları, akraba kızları vs biraz neyse anladınız siz onu beni utandırmayı çok severler.
Hemen kızarır ve kızarım buda onların hoşuna gidiyor.

kız senin annenin arkadaşı akrabası senin evde yaşadığın çamaşırı nerden görecekler.... bu kadar da çekinme yaa çamaşırlığımı karıştırıyorlar

çamaşır olarak kırmızı sadece 1 takım var başka da almadımm :31::31::31:
ben sevmiyorum kırmızıyıı :17::17::17:
genelde beyaz, krem, vizon, pembe, mor o şekilde:6::6:
ve tabi kiii siyahhhh :23::23::23::23:

:16::16::16::16::nazar::103::103:

evet çok az kaldı bana da yarın çeyizimde gidiyor inş hayırlısıyla bakalım neler olacak :52:

benimde kardeşim hafiften kıskanıyor bazen üzdüğünde falan döverim diyor:1: gerçi bende abime ve kardeşimi çok kıskanıyorum onları paylaşamam ki :26::17:

sen ne iş yapıyordun ki hüm :26:

bakanlıkta çalışıyorum canım

kızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi :9:

yatak ayırmak imkansız, beynimize böyle işlemeliyiz. yahu ben adamın horlamasına bile dayandım, kırgınlık mı yaptıracakmış bana bunu :19::9:

kızlar çamaşır olayını pek anlamadım, pat diye de daldım zaten, kusura bakmayın. çamaşırlarının kullanacağın kısmını yıkayıp odanda kurutabilirsin gibime geldi. ya da kırmızı giymezsin olur biter :44:

benimki horlar mı acaba :44::44::44::44::44:

kuzularım ben yavaş yavaş çıkıyorummmm.... arkadaşımla buluşacağım gitmeden şu elimdeki 2 şeyi de yapıp gideyim öğleden sonra görüşürüz öptümmm :54::54::54::54:

5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığı gütmüşüm herhalde :9::9::9::9::9: sarışın olduğum için kırmızı bordo falan güzel olur diye düşündüm herhalde galiba sanursam :1::1::1::1:
eveet gerekirse 10 kurus fazla olsunnn :9::9:
güle güle aşkla giy yakısır arkadasımaaa:16:

dila beni sevmiyor musunn :43::43:
beni beni bihteriniii :43::43:

2013 gelinleri atağa kaltı maşallah maşallah:nazar::nazar:

ne güzel gelişmeler okudum öyle :69:

bende regl olucam sanırım :31: karnım ağrıyor,agresifim,kompleksliyim :30:

bide nişanlıcanla konuştuk bugün ev bakmaya gidecekmiş fotosunu çekmeyi unutma benim için dedim tamam dedi

ama sonradan ağustos başında tutsak iyi olur di mi dedi o an bende film koptu :19:

zaten ağsustos başı bayram değilmi bayramdan 15 gün sonra düğün değilmi dedim e ev taşımak değil mi bi günlük iş dedi ya bana :25::25:

kızdım ona:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

:16::16::16::16::nazar::103::103:

evet çok az kaldı bana da yarın çeyizimde gidiyor inş hayırlısıyla bakalım neler olacak :52:

benimde kardeşim hafiften kıskanıyor bazen üzdüğünde falan döverim diyor:1: gerçi bende abime ve kardeşimi çok kıskanıyorum onları paylaşamam ki :26::17:

sen ne iş yapıyordun ki hüm :26:
Ah şu erkekler yokmu

kızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi :9:

yatak ayırmak imkansız, beynimize böyle işlemeliyiz. yahu ben adamın horlamasına bile dayandım, kırgınlık mı yaptıracakmış bana bunu :19::9:

kızlar çamaşır olayını pek anlamadım, pat diye de daldım zaten, kusura bakmayın. çamaşırlarının kullanacağın kısmını yıkayıp odanda kurutabilirsin gibime geldi. ya da kırmızı giymezsin olur biter :44:
Benim önce renkli çamaşır almam lazım evim gibi dolabımda beyaz oldu:9:
Aşkım diyor her şey gözüme beyaz beyaz gözükmeya başladı diye:27:
kız senin annenin arkadaşı akrabası senin evde yaşadığın çamaşırı nerden görecekler.... bu kadar da çekinme yaa çamaşırlığımı karıştırıyorlar
Yok kuzu balkona geçtiklerinde veya birşey lazım olduğunda benim gardolabımdan, odamdan alınıyor.
Haliyle de her şey ortada oluyor. Yengem ve kuzenler ihtiyaç olunca annemden gelen alışkanlık benim dolabımdan giyinirler
hımmmm zaten herkesin haberi olup da benim haberim olmamamsı söz konusu olamazdı haa cıks cıks cıks :20::20::20::20:
Yok kız dalgası olmuştu hatta ne kadar çabuk diyerekten
Hakikaten çağla nerelerde bilen varsa selam söylesin

Renklere bakınca aklıma ebnimde mor almak geldi:17:

Son düzenleme:

Oy ben yandım vallaha :14: horlamaya, saat sesine tahammülüm yok benim. inş horlamaz sevdiceğimmm :52:

bide nişanlıcanla konuştuk bugün ev bakmaya gidecekmiş fotosunu çekmeyi unutma benim için dedim tamam dedi

ama sonradan ağustos başında tutsak iyi olur di mi dedi o an bende film koptu :19:

zaten ağsustos başı bayram değilmi bayramdan 15 gün sonra düğün değilmi dedim e ev taşımak değil mi bi günlük iş dedi ya bana :25::25:

Ah bu erkekler yok mu yaaaa herşey çok basit onlara göree :1::1:

eveet gerekirse 10 kurus fazla olsunnn :9::9:
güle güle aşkla giy yakısır arkadasımaaa:16:

dila beni sevmiyor musunn :43::43:
beni beni bihteriniii :43::43:

renk olarak kırmızıyı çok severim canımm, çok kullanırımda:34::34:
ruj, oje, ayakkabı, giyim ama çamaşırda sevemiyorumm:8::8:
seni seviyorum yani anlicağınn :9::9::9:

hoşgeldin pınartoşş:16::16:
sakin ol belki çocukk kestiremedi sen gibii aydınlat nişanlıcanıı :28::28::28:

Yok kız dalgası olmuştu hatta ne kadar çabuk diyerekten
Hakikaten çağla nerelerde bilen varsa selam söylesin

Renklere bakınca aklıma ebnimde mor almak geldi:17:

çağla çalışıyoo haticemm, sölerim bi selamm :34::34:
al all bol boll alll :23::23::23:

bu arada aslıyla konuştum, çamaşır muhabbeti ediyoruz dedimmm:23::23::23:
ben yokken etmeyin dediii :9::9::9:
gelince bida etcez çamaşır muhabbeti tmm mıı :34::34::34:
accık işleri varmış kopup gelcek soraaaa :10::10::10:

aman sıkma canını erkeklere göre herşey çok kolay malesef onlar bizim kadar ayrıntılı düşünemiyor:15: ben haftasonu taşıncam telaştan ölüyorum benimki haftasonu gezelim pazartesi taşınırsın diyo:53::53:

çamaşır ve perde konusuna uzak kaldım ben de perde bakıyorum ve perde ile ilgili soyledıgınız hiç bişeyi anlamadım kii :( haftasonu anacıgımın yanına gıdıyorum o bana anlatır artıkın :)) bonus carda basvurmustm 1300 lımıt gelmiş bu nedir yaa neye yeter kı o huzurum ben benzın alayım ona dedi :27: bana da kendi kartını verdiii :16:

Maalesef öyleler
renk olarak kırmızıyı çok severim canımm, çok kullanırımda:34::34:
ruj, oje, ayakkabı, giyim ama çamaşırda sevemiyorumm:8::8:
seni seviyorum yani anlicağınn :9::9::9:

çağla çalışıyoo haticemm, sölerim bi selamm :34::34:
al all bol boll alll :23::23::23:

bu arada aslıyla konuştum, çamaşır muhabbeti ediyoruz dedimmm:23::23::23:
ben yokken etmeyin dediii :9::9::9:
gelince bida etcez çamaşır muhabbeti tmm mıı :34::34::34:
accık işleri varmış kopup gelcek soraaaa :10::10::10:
Tamam canım geldiğinde yaparız.
Lakin ben utanıp alamam aşka mor al nasıl dirim ben
Tabi önce ona nasıl söyleyip kabul ettireceğim onuda düşünmem lazım

kızlar ben azıcık çıkıyorum yemek falan oradan bazı arkadaşlara uğramam lazım geldiğimde görüşürüz.
Geç kalırsam toplantıya girmiş olurum gelemem.
Gelemezsem şimdiden hepinizi öpüyor ve dualarınıza beni de ekleyin diye dua ediyorum.

vav Elif 10 gün sonra evleniyor mu:53::53:
hayırlı olsun bakalım, Rabbim mutlu mesut etsin her daim sevginiz baki kalsın artarak :16:

5 aylık krizsavardan evlilik notları:9::

* eşine kırgın olduğunda yatakta sırtını dönme, burda "her şeye rağmen" mantığı güdüyoruz efendim
* dargınlığını taş çatlasa bir gün uzat
* genelde ilk adım atan kimdir bilmiyorum ama kriz anında krizin bitmesi beklenip, biraz sakinleşince konuşma yolu seçilmeli.
* ımmm, sabah evden çıkarken ve eve gelirken kocana sıkı sıkı sarıl
* her gün sevdiğini en az bir kere söylemeyi unutma
* evde iş dağılımı yapmayı unutmayın
* sonracığıma tabi ki annesini bol bol ara ki adamcağız mutluluktan havalara uçsun :9:

naçizane :9:

bunları dikkatle uyguluçaımm :9: ama benim kayınavlidemlerle evimiz pek yakın :9:

benimde kırmızıyı arkadaşım almış zorla koydum bende pek sevmemde :19: genelde aynı renkler ama çok almadım ya gidip çamaşırcıya bile alamam ki bi de geçen gün sende böyle giycen miş dedi bende utandım yürüdüm giymicem dedim kiii:17::17::17:

benimki horlar mı acaba :44::44::44::44::44:

benimki horluyor burnunu tıkıcam onu :27::52:

aman sıkma canını erkeklere göre herşey çok kolay malesef onlar bizim kadar ayrıntılı düşünemiyor:15: ben haftasonu taşıncam telaştan ölüyorum benimki haftasonu gezelim pazartesi taşınırsın diyo:53::53:

bide öyle bi rahat sölüyo ki bunu :ssz::ssz:

o zaman boşuna bakmaya gitme eve dedim bende boşuna yorulcan madem daha 4 ay var zaten düğüne sıkma kendini hiç sıcakta dolanma dedim

olsun fikir edineyim dedi ya adam bu fikrini anneme dedin mi dedin benim kayınanniş oluyor kendisi :1: yok demedim dedi iyi önce bi ona sor didim bende

abimin ev tutulacağı zaman kayınanniş nisanı geçirmesinler sıkışırsınız sonra demişti biliyorum yani benden yana olacağını :9::9:

bizim evimizi ağustosa bıraktırmaz kiiii:33::33::33:

nişanlıma buuu:35::35::35::35:

haziranda tutcam işte :kkk:

Back
X