'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne piknik mi :53::53::53:

bende çok istiyorum gitmek :26::27::27::27:ama evden cıkasım gelmiyor hafta sonları yatmaktan başka :1:

bende çok istiyorum gitmek :26::27::27::27:ama evden cıkasım gelmiyor hafta sonları yatmaktan başka :1:

evett aslımm :1::1::1:
bizim buralarda çok kış olmadığından kışın ortasından beri gelenekselleştirdikk:31::31::31:
her pazar gidiyoruz nerdeyseee:10::10::10:
buyur sende gell adana yapalım yiyelimm hep birliktee:56::56::56::56:

15 dkcık :1::1::1::1::1::1: ona kalsa daha dururduk da neyse :9::9::9::9:
15 dk'cık ona nasıl gelmiştir.
Alıştırma alıştırma faslı bunlar:27::27:
Yalnız benimki hafta sonu avizeleri takacaktı sende gel dedi.
Çok yorgunum gelemem yapmam gereken çok şey var dedim.
Küser gibi oldu neyseki çabuk barıştık. Acaba senin müstakbel eşin gibi fırsat mı kolluyor:44:

Aslım bende çok istiyorum abimler gitti ama işler bitmiyor bir türlü sıkıldım ben bu evlilik muhabbetinden:47::47:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr:3::3::3:

hayırlı haftalar :16::16::16:

hatırladıklarıma yazacağım :1:

canimmmmmm çok geçmiş olsun. olumsuz düşünme :31: iyi olacak sonuçların :16:

tuğçe nasıl acaba :44::44::17:

ayrıca hangi elektronik aletsiniz testini bende yapmak istiyorum :9::9::9: hüm ve dila :16:

Özgeeeeeeemmmmm :34: adetten sayılıyor o da :31::31: rahat ol.:54:

Özlemmmmm kabız cok kötü bişi :18::18::18: afedersiniz ben de olmuştum tatilde hatta eşimde oldu psikolojik dedi eczacı :60: :60: çünkü su çok tükettik ama onunla alakası yoktu.. hap verdi o da :ssz::1::1: rezillik yani yetiştin yetiştin :9::9:
evimize gelince düzene girdi sonra :16::1:

Eliffffffffffffffffmuuuuuuuuu :17::17::38:

pınariskoskoviççççççççççç :23::23:

valla içim daha da rahatladı aslımmm :16:
2 hap içtim şimdiye kadar ve psikolojik olarak sanırım illa yan etki yapçak diye beklerken daha 2 hapta mide bulantısı yaşamaya başladım ben :9:
bi de regl dönemi :23: olurdum o da gitti sanki :37:

günaydın gelinleeerrr :3: uykumun açılmadığı bir pazartesiden herkese selam ederim haftasonu neler yaptı herkes acebaaa :15: dün sevdiceğime sürpriz yaptım beeen kv bu haftasonu görümcemin yanındaydı ben de kahvaltılık bişeyler hazırladım öğlen gittim onlara uyuklayarak açtı kapıyı sevdiceğim şok oldu:16: sonra parka gittik birlikte açık havada kahvaltımızı yaptıık ardından da bindallımı kiralamaya gittik 50 liraya kiraladım kızlaar resim huzurumun telefonunda kaldı yarın ya da akşam paylaşırım sizlerle hürrem modeli gibi aldım :32:

vee hüm hazırlıkların çok güzel yaa son günler maşallah her şey gönlüne göre olsun:16:
elif nerelerdesin son 6 heyecan var mı heyecan :52:

ne kadar uyguna kiralamışsınız resmen kuzum ya :53: bizim burda çok pahalıııı
güle güle giy inşallah :16:
Günaydınnnnnn :16:

Fazla gelemiyorum topiğe ama unutmayın beni olarrr mıııı :27::9:

Özgeemm albümü fazla tutma Allah korusun nazar falan değmesin kuzummm

silicem kuzucummm kızlar görsün diye tuttumm
tekrar ekle derlerse zor geliyo bi daha :27:

şu an için evde durmak bizim için tehlikeli olabilir :17:
o sebepten açık alanlara kaçıyoruz biz de evlendıkten sonra bi süre bi yere gidesim gelmez sanırım :23:

özgeemm tekrardan yazayım burayaa:1::1:
kelebekli davetiyene bayıldımm:12::12::12:
ayrıca perdelerinde çok güsell, evinin manzarası ayrı güselll :16::16::16:
çok çok mutlu olun inşallahhh :16::16::nazar::nazar::nazar:

dilamikommmmm :54:çok istiyorum aslında güzel bir piknik ama tüm haftanın acısı sadece pazar'ım oldugu için ondan çıkıyor :1::1:

hümmmmm :17::17: fırsat bu fırsat onlardan kaçmaz.

haticem öyle olabilir zaman daraldıkça onların dayanma güçleri de düşüyor :60:

:38::38:

15 dk'cık ona nasıl gelmiştir.
Alıştırma alıştırma faslı bunlar:27::27:
Yalnız benimki hafta sonu avizeleri takacaktı sende gel dedi.
Çok yorgunum gelemem yapmam gereken çok şey var dedim.
Küser gibi oldu neyseki çabuk barıştık. Acaba senin müstakbel eşin gibi fırsat mı kolluyor:44:

Aslım bende çok istiyorum abimler gitti ama işler bitmiyor bir türlü sıkıldım ben bu evlilik muhabbetinden:47::47:

kötü niyet arama canım sonuçta ben gitmek istemesem gitmezdim gel al beni evden derdim. hem götürelecek bişeyler de vardı gitmiş oldu onlarda

dilamikommmmm :54:çok istiyorum aslında güzel bir piknik ama tüm haftanın acısı sadece pazar'ım oldugu için ondan çıkıyor :1::1:

hümmmmm :17::17: fırsat bu fırsat onlardan kaçmaz.

haticem öyle olabilir zaman daraldıkça onların dayanma güçleri de düşüyor :60:

:38::38:
Haklısın canım
Eskisi gibi değil bakışları

şu an için evde durmak bizim için tehlikeli olabilir :17:
o sebepten açık alanlara kaçıyoruz biz de evlendıkten sonra bi süre bi yere gidesim gelmez sanırım :23:
Canım o kadarda değildir.
Bende aşkla eve gittim birkaç dakikalığına yalnız kaldık.
Seni zorlamıyor emin ol.
kötü niyet arama canım sonuçta ben gitmek istemesem gitmezdim gel al beni evden derdim. hem götürelecek bişeyler de vardı gitmiş oldu onlarda
Hüm hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ondan dedim.
Erkekler hep aynı ama Allaha şükür bize karşı saygılılar ondan takılıyorum sana:40:

özgenin davetiyesini bende cok begendim :69:

pabucları ve gelin demetiyle de süper olcak ki :16::16::16:

hadi evlenin artık :48::48:

yemek temizlik dertlerine gelelim :1:

Haklısın canım
Eskisi gibi değil bakışları

Canım o kadarda değildir.
Bende aşkla eve gittim birkaç dakikalığına yalnız kaldık.
Seni zorlamıyor emin ol.

Hüm hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ondan dedim.
Erkekler hep aynı ama Allaha şükür bize karşı saygılılar ondan takılıyorum sana:40:

tabiki de canım :16::16::16::16::16:

aşklarımız ballarımız canlarımız herşeyimiz onlar bizim :16: Bizi üzecek bişey yapmazlar
:38::38::38::38::38:

Back
X