'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Slm Kızlar iyi haftalar hepinize mutmu mutmu günler diliyorum bu saate kadar çok yoğundum gelemedim hala da öyle ama iş iş nereye kadar yahu kendime izin verdim :9: yazdıklarınızın bir kısmını okudum bir kısmını okuyamadım arada bakıcam umarım hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir... :54::24:

2013 missss gelinleriiiii ben geldiiim cok keyfim yok hemde işler yoğundu gelemiyorum affediiin :26::26:
maviiiiş neredeymiş bu kuaför güzelse bizde gidelimmm :44:
ayrıcaaa beyaz eşyalarına bayıldımm :nazar::nazar: bende hepiciğini gri alıcam kiiii :16::16:

kızlar neymiş o ertesi gün hapı cok cahilim bu konularda yaa bana da anlatınn :26::26:
gecmişte okuduklarımdan aklımda kalanları yazdımmm
mıncırdımm sizleriii :54::54:

[B

beğenmene sevindim canımcım :16::16::16:

yatak odasında benim de vardı beyaza hevesim ama yakından görünce geçti nedense hoşuma gitmedi beyazların üzerinde oymalar taşlar falan vardı daha avangarde bi tarzı vardı yani:31:

ben de böyle daha modern şeylerden hoşlanıyorum da :17:

bellona değil canım bunlar aydın'da bir mağaza ama neydi ki adı :44: öyle bilindik bir marka değil yani :31:

anladım kuzucum belki ben de ankara sitelerde falan görmüşümdür ama yatak odasını hatırlıyrm ahşabı farklı güle güle kullan benim tarzım da yok haa salon spor yatak odası klasik ortaya karışık alcam :27: şu bihter geceliğini ben de merak ettim akşam bakiciiimm kızzz senin düğünden sonraki yorumlarını meraklan bekliyorum beeeennn :23:

Şİmcik kvler bi altılı set bide 2li takım hedaye getirdiler çeyiz kesiminde 2 sette ben aldırıdm kırmızı ve leoparlı sonram geçen annemle çarşıya çıktığımızda 2 çok sexi beden takım aldırdım ipli askılı şortlu çok cicik bi takım aldı annem sonram bide düşük kollu ve pantolonlu bi takım aldırdım geçen damat çeyizi kesiyodu annem oradada 2 gecelik aldım birini annem birini ben aldım pembe ve gece mavisi annem bana kızdı yeter bu kadar diye çok mu almışım ben yaaaa :14::14::14::14:

haticem riske atma kendinii :1::1:
bakma boşverrr :9::9:

dimii amaaaa :24::24::24:
Haklısın sonra adamlar bu kız azmış diyecek:27:

Slm Kızlar iyi haftalar hepinize mutmu mutmu günler diliyorum bu saate kadar çok yoğundum gelemedim hala da öyle ama iş iş nereye kadar yahu kendime izin verdim :9: yazdıklarınızın bir kısmını okudum bir kısmını okuyamadım arada bakıcam umarım hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir... :54::24:
Aslına bakarsan bende yoğunum ama girebildiğim kadarıyla yazıyorum.
Çalış çalış takdiri yok adam yan gelip yatıyor senin yaptığın işlerin mükafatını topluyor bende kızdım:47:
2013 missss gelinleriiiii ben geldiiim cok keyfim yok hemde işler yoğundu gelemiyorum affediiin :26::26:
ayrıcaaa beyaz eşyalarına bayıldımm :nazar::nazar: bende hepiciğini gri alıcam kiiii :16::16:

kızlar neymiş o ertesi gün hapı cok cahilim bu konularda yaa bana da anlatınn :26::26:
Hoş geldin
Şİmcik kvler bi altılı set bide 2li takım hedaye getirdiler çeyiz kesiminde 2 sette ben aldırıdm kırmızı ve leoparlı sonram geçen annemle çarşıya çıktığımızda 2 çok sexi beden takım aldırdım ipli askılı şortlu çok cicik bi takım aldı annem sonram bide düşük kollu ve pantolonlu bi takım aldırdım geçen damat çeyizi kesiyodu annem oradada 2 gecelik aldım birini annem birini ben aldım pembe ve gece mavisi annem bana kızdı yeter bu kadar diye çok mu almışım ben yaaaa :14::14::14::14:
Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım var:17:
Onlarda beyaz ve aşka gına geldi beyazdan:33:

speddyyyyy :3::3::3: hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın :54::54:

**

pınara katılıyorum 1 Mayısta çalışmayan bizden değildir :37::9::9::9:( komşusu açken yatan bizden değildir 'in 1 mayıs çevirmesi :1:)

hoşgeldin speedy :3::3::3:
iyyiizz sen nasılsınnn :16:

iyiim kızlar. çalışıyorum üstelik yüksek ihtimalle 1 mayısta da çalışıyorum bizim iş son dakikaya kadar böyle özel sektörün zararı işte :17:

bloğuma 2 kelam bişeyler yazdım ondan size geç cevap verdim :D

Kuzum Adanada gel buyur güzel bişey çıkacak inşallah:17::17::17:
Tşkler kuzum bende çok sevdim ki gri eşyalarımı gelsinde tüm eşyalarım acıcık evin ev olduğu belli olsun boşken hiç anlamı yok:17::17::17:

iyiim kızlar. çalışıyorum üstelik yüksek ihtimalle 1 mayısta da çalışıyorum bizim iş son dakikaya kadar böyle özel sektörün zararı işte :17:

bloğuma 2 kelam bişeyler yazdım ondan size geç cevap verdim :D

sen nerde çalışıyosun canım, ya da şöle sorim hangi sektördesin ne yaparsınn:1::1:

Çalış çalış takdiri yok adam yan gelip yatıyor senin yaptığın işlerin mükafatını topluyor bende kızdım:47:

Hoş geldin

Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım var:17:

Kuzum bana kalsa ben daha alacam ama izin vermiyo annem nese düğünden sonra sevdiceğe aldırırım siyah çok istedim ama siyah olmazmış çeyizde öle dediler bi tane çok beğendim siyah düğünden hemen sonra alacam ki:17::17::17:

pınarrrrrrrr netten baktımm ben o geceliğeeeeeeee:23::23::23::23:
ben de istiyommm çalışcam 1 Mayıstaaaaaaaaaaaaaa:36::36::36::36::36:

yessss :52::52::52:
buyur gel ikram ediyim canımm sanaaaa :10::10::10::10:
hatta mendereste göle nazır yiyelimmm :56::56::56::56:

ah gelebilsem valla koşarak bile gelip yiyebilirim harika bir şey neyse bir umut ramazan da buraya stand kuranlar oluyor
işte o olursa harika

olmadı zeytinburnun da bi yerin adresini bulup adanalı bir adam yapıyormuş bide o umudum var :17:

neyyyy bu gecelik miii :23::23::23:
giyme pınartoşş giymeye değmezzz :27::27:
hangi parçasına para vercen bununn her yeri açıkmışş :9::9::9:

işte geriye ne kalıyosa o kadarına para vericem :9::9:

durun ben size bulayım da fotosunu görün:27::27:

anladım kuzucum belki ben de ankara sitelerde falan görmüşümdür ama yatak odasını hatırlıyrm ahşabı farklı güle güle kullan benim tarzım da yok haa salon spor yatak odası klasik ortaya karışık alcam :27: şu bihter geceliğini ben de merak ettim akşam bakiciiimm kızzz senin düğünden sonraki yorumlarını meraklan bekliyorum beeeennn :23:

görmüş olabilirsin canım doğrudur:31:

bihter geceliği az sonra burada oliciikkk bekle bekle :1::1:

bide bende merak ediyom evlendikten sonraki yorumlarımı :55:

He ya ben didim Adana gel buyur biz diloşumla sana bici bici de karsambaçta yedirelim dimi diloşum:17::17::17:

evett mavişşş :56::56:

ah gelebilsem valla koşarak bile gelip yiyebilirim harika bir şey neyse bir umut ramazan da buraya stand kuranlar oluyor
işte o olursa harika

olmadı zeytinburnun da bi yerin adresini bulup adanalı bir adam yapıyormuş bide o umudum var :17:

belki yolunn düşer bu taraflaraa bekleriz her zamann :10::10:

Hoş geldin

canım geçmiş olsun kaza atlatmışsınız sanırım verilmiş sadakanız varmış.
cok geçmiş olsun
Kuzum Adanada gel buyur güzel bişey çıkacak inşallah:17::17::17:
Tşkler kuzum bende çok sevdim ki gri eşyalarımı gelsinde tüm eşyalarım acıcık evin ev olduğu belli olsun boşken hiç anlamı yok:17::17::17:

oyy oyy ne güzell ya bizim daha evimiz bile yok ortala güle güle mutlulukla kullan eskit hepsini :16::16:

Merhabaaa kızlarrrr :)

Çok şükür nişanı sağ salim atlattık :) Söylenenden fazla kişi geldi, bizim büyük dediğimiz evin içinde adım atmaya yer kalmadı ama sorunsuz hallettik :)

Moralimi bozan tek bir konu oldu nişan süresince... Yüzüklerimizin olduğu tepsiyi tutacak kuzenim gidip benim elbisemle aynı renk elbise giydi. Kendisi biraz topludur, zayıf göstersin diye böyle bi tercih yaptığını söyledi. Benim elbisemi de önceden bilmesine rağmen... Tabi bir de saç, makyaj ve topuklu üçlüsüyle fazla gösterişli oldu.Benim küçük kardeşim gibidir.Art niyet olduğunu sanmıyorum ama benim moralimin bozulmasına neden oldu..

bence kuzeninin yaptığı çok yanlış ya ben de sinir olurdum hem kıyafetini de görmüş laf sokardım ben kesin düğünde de beyaz giyme istersen diye:47::47: hem saç makyaj da cık cık cık yaaa..

dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece:52::52::52::52::52:

pınartoşşş wwaaoooww diyorum geceliğinee :16::16::16::16:

hüüümmm eğer ikimiz olsaydık bitiremezdik belki hiç temizlik yapamazdık başbaşa olunca:21::21::21::21::21::21::23::23::23::23::23:

1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misali:27::27::27: çalışmayı çok özledim galiba:53::53::53:

Back
X