'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heee çok güzel sorma
valla haftaiçi onu hiç görmedim ama yalnız kalmak hepsine değdi

hüm kasım kasım kasılsaydın da vaji topiğine gitseydin daha mı iyydii
vallahi arada okuyorum rabbim hepsine yardımcı olsun, tez zamanda sıkıntılarından kurtulsunlarr :26::26::26:

En kısa zamanda seninde tarihlerin belli olur kuzucum seninde hazırlıklarına ortak olur fikir verir beyaz gelinlikler içinde görür düğününde çağloşumla göbecikler atarız inşalllah Amiiiiiiiiiin

ayy aminn mavişş aminnnn :26::26:
sizin yürekten dileklerinizle hemn düğün yapcam sanırımm

Yap kuzum yap senide görelim beyazlar içinde maşallah deyim kuzuma Enişte askerden gelecek hayırlısıyla sizde hemencicik tarih belirleyip jetelifden devralıp jetdila olacan ki çokta güzel olacak ki

Allah korusun inşallah olmaz öyle bişey uygulamaya geçince de :44::44::44::44::44:

benim arkadaşım yaşadı vajinismus olayını çok zor günler geçirdi ankarada özel bi klinikte tedavi oldu maddi manevi yıprandı bana sakın kasma kendini diye söylemlerde bulunuyor şuan kendisi hamile bi kız bebişi olacakkkk Allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler

bizim okuldan bi arkadaş da yaşamış 1 yıl olmamış tam birleşme yerine gelince kaçıyormuş 1 yıldan sonra olmuş... allah kimseye vermesin inşallah

kızlar bu arada ben nişanlım için kaftan benim içinde hürrem kıyafeti kiralamak istiyorum İstanbulda nerde bulabilirim bilginiz var mı ?:44::44:

Canım ben satın aldım.
Alabileceğin bir yer tavsiye ederim.
Gitmeden öncede söylersin orayı ararım adına indirim isterim ama bilmiyorum kiralık yer.
Birde gelinlik kiraladığın yer (bazıları verebiliyormuş üzerinde) gelinlikle birlikte veriyorlar. Geri alıyorlar.

Allah korusun dila bazen ben bu şekilde olunca korkuyorum bende de vaji çıkarmı diye bir ara topiğini okudum dedim bilmemek daha iyi vazgeçtim.

Sinem amin Allah kimseye yaşatmasın

bizim okuldan bi arkadaş da yaşamış 1 yıl olmamış tam birleşme yerine gelince kaçıyormuş 1 yıldan sonra olmuş... allah kimseye vermesin inşallah

ayy çok zor bi durum hümm allah hepimizi korusun yaaa korku yok korku yokk bizi sewiyoki eşlerimiz bizi üzecek bişi yapmazlar ki

kırmızı ben istanbulu bilmediğim için bişey diyemiyorum nette fln bi bak istersen ama eminönü diye bi yeri hep duyuyorum ucuz diye orda varmıdır ki bindallı:26:

Sinem bindallı vb. herşeyin toptancılarının bulunduğu yer orası

Yap kuzum yap senide görelim beyazlar içinde maşallah deyim kuzuma Enişte askerden gelecek hayırlısıyla sizde hemencicik tarih belirleyip jetelifden devralıp jetdila olacan ki çokta güzel olacak ki

amin amin inşallahh :26::26:

ewweeettt ayn gün için haberleşelimmmm

sende bizim gündaşımız olsana yaaaa

sinem ya mucize olması gerekiyooo gündaş olmam içinn
23 gün sonra daha askerden gelcek hayırlısıylaa
1 ay içinde ev düğün zor işlerrr

amin amin inşallahh :26::26:

sinem ya mucize olması gerekiyooo gündaş olmam içinn
23 gün sonra daha askerden gelcek hayırlısıylaa
1 ay içinde ev düğün zor işlerrr

sen bu arada ufak tefek her şeyi hallet canım gündaş olamasak da hemen olur diye düşünüyorum sizin düğün hem 1 ayda neler yapmazsın sen kuzummm benimmmm

sen bu arada ufak tefek her şeyi hallet canım gündaş olamasak da hemen olur diye düşünüyorum sizin düğün hem 1 ayda neler yapmazsın sen kuzummm benimmmm

kuzum benim çoğu şeyim hazır aslındaa
bi beyaz eşya ve oturma grubum kaldı, onu da tarih belli olunca hemen alcamm

nişanlıya bağlıyımm artıkk.
o ne zaman derse o zamann :123::123::123:

kuzum benim çoğu şeyim hazır aslındaa
bi beyaz eşya ve oturma grubum kaldı, onu da tarih belli olunca hemen alcamm

nişanlıya bağlıyımm artıkk.
o ne zaman derse o zamann :123::123::123:

hemen diyeceği kesinnn kiiii :123: :123:

ev tamamsa gerisi geliyo aayy ne bunalmışım ev konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…