'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kuzularrr...
Bende maalesef her tatil gününde çalışanlardanım hatta benim patronum bayramda bile yıllık izin yazdırıyo
inşallah düğünüm için 15 gün verir bayağı zorlıcam o izni almak için sizlerde dua edin..

Aslıcım yorumun için teşekkürler canım gelinliğin son halini bende çookk merak ediyorum inşallah gönlüme göresi olur ...

özgem mutfak tüllerini çok beğendim bneim mutfak canımım normal cam seninki gibi fransız değil ama bende böyle yaptırıyrum mutfağıma...

Kuzucan hoş geldin nerelerdesin bakem yoksam dedim pınarskoviç bizi kandırdı mı yaa o kaşık kırma mevzusu nedir ben bişeycik anlamadım da:44::44::44::44:

Kuzucan hoş geldin nerelerdesin bakem yoksam dedim pınarskoviç bizi kandırdı mı yaa o kaşık kırma mevzusu nedir ben bişeycik anlamadım da:44::44::44::44:

:81::81::81: Aman şaşırmayın sakın! Bu tüyo kadınlaradır yalnız!... / Gündelik Yaşam / Milliyet Blog oku kuzum

"erkeğin daha çok kazanması için tabağının artması için çırpınan kadının kadri bilinmez, tam tersine erkek zenginleşince değişir". Sonuçta hepsi topluma mal olmuş doğru bir anlayışı vurguluyor.Cefakar kadınlığın bir sınırı olmalı ve erkeği fazla pohpohlamaya gelmez."

Son düzenleme:

ben şimci çay içiçem gelince bu basen konusunu detaylandıralım emi canım

sen mavişe kaşık konusunu açıver bu arada zahmet olmazsa

bende geldiğimde nası kıralıcağının esaslarını öğreteyim

hadi geliyom azdan ben

Aaa ağzım açık kalarak okudum kuzum ama yaa gerçekten doğru anlatmış beni aydınlattığınız için çooook tşk ederim yaaa güzel düşünülmüş

İç gel bakem çayını afiyet olsun kuzum ben latte keyfimi yaptım şimcik hem yazıyom size hemide kahvemi içtim aslimu beni aydınlattı çoook tşk ederim pınartoşumda nasıl kırılacağını öğretsin bakem hade bekleyom

Ya kızlar bişi daha sorem mi size 2 veya 3 alıntılamayı tek mesajda nasıl yapıyonuz ki bi çözemedim merak ettim

ayyy tuğçem evlendi mi şimdiii....ne kadar uzak kalmışım ben yaaaa.....

hayırlı uğurlu olsun Tugcem...musmutlu huzurlu ve aşk dolu bi hayatınız olsun inşşşşkocaman öpüyorum seniii

Kızlarrrrrr bugün green card başvurular açıklanacak....çıkarsa ABD yolcusu kalmasınnnnn

Nasıl yani kuzum sende mi başvurdum ABD ye mi gidiyon bişey anlamadım ben:44::44::44:

Kizlar merhaba
Suan oteldeyiz sizi cok ozledim hepinizi öpüyorum

eneemm yeni gelin gelmişşşş

1 saat önce didim daha tuğçe nasıl acaba diyeee

çabuk gel de aydınlat biziiiiiiiii

ayyyy heyecanlandımmmm

pınar cabukkkkkkkkkkkkk

yettim yettim

paylaşımın ne kaa güzel olmuş yaa

tam olarak bunu anlatmaya çalışmıştım bende dün

nası yapacağınızı anlatmış orda abla ama isterseniz bende yardımcı olabülürümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…