• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzularım günaydınnn :16:
bi yandna geçmişi okudum bi yandan yolladığınız klibi izledim :23:
ben hala hastayım ya, dün bi de pikniğe gittik bu hastalıkla aferim bana :9: ama piknikte iyileştim valla :9:
bugün fenayım yine, haplarımı içiyom :5:

maviş ben de 2.yi beğendimmmm
hüm üzülme kuzum nazarlık olsun o da.. inşallah hallolur canım

cuma kumbarayı açıp çamaşır alcam ben deee :23:
eğer güzel para birikmişse bi sütyen takımı bi de kısa gecelik almak istiyom en morundan :23:
bi de sevdicek bana süprüz bişi almış aileye gösterilmicek bişey dedi :23: ne aldı kimbilir :30:

bu arada o vücut çorabından alıcam ben evlenince :23: benimkinin hoşuna gider kesin :23:

bi deee ben karşısında dans etmeyi, striptiz yapmayı falan çok istiyom ama gerçekten utanırım yaa, çıplaklıktan falan değil o hareketleri yaparken komik görünmekten :30:
neyse belki yaparım ilerde utanma kalmaz :23:

hem hastayım hem de kafa +18 e çalışıyo :9:

Geçmiş olsun canımm :16:

Mutfak tülünü çok beğendim üst kısmının da fotosu var ise bir ara ekler misini? Ben de anneme tül yaptıracağım da nasıl olacağına karar vermedim ama seninki gibi düşünmüştüm.

Benim fantazi bişiyim yok yahu yani aldıklarım o kadar fantazi değil siz benim aklımı çeliyonuz bizde bi alışverişe gidek o zaman. :33::33:

Mutfak tülünü çok beğendim üst kısmının da fotosu var ise bir ara ekler misini? Ben de anneme tül yaptıracağım da nasıl olacağına karar vermedim ama seninki gibi düşünmüştüm.

Benim fantazi bişiyim yok yahu yani aldıklarım o kadar fantazi değil siz benim aklımı çeliyonuz bizde bi alışverişe gidek o zaman. :33::33:

canım üstünde bişi yok aslında camın bitminin hemen üstünden başlıyo üstte ve altta çubuk gibi bişey monte ettiler araya da tülü gerdiler
bi de storum var tülün üstünde kalcak şekilde ama gittiğimde daha detaylı çekerim tabi :16:

Özgem geçmiş olsun kuzum.
Zencefilli çay bulursan iç bende çok işe yarıyor.
Çekilmez ki bu sıcaklarda da :50:

Kızlar zaman azaldıkça bu muhabbetlere daha mı çok giriyoruz ne:17:

günaydın kızlarrrrr uzun zamandır gelemiyorum çok şey kaçırdım sanırım:50: ama kaçırdığım en önemli şey elifin gidişi herhalde güle güle gitsin mutlu güzel haberlerle geri dönsün inşallah:3: ben bugün çok mutluyum annem ve babam geldi nişanlımla kaynaşmaya dün hep birlikte pikniğe gittik maşallah baya iyi anlaştılar hatta bir ara kıskandım:nazar::nazar::nazar::nazar: 4 gün daha buradalar iyice kaynaşırlar artık:9::9::9:

Gözün aydın bizimkiler hala aşka gıcıklar.
Abim beni götürecek diye içten içe kızıyor bakışlarından da hepimiz anlıyoruz:18:

Hüm her şerde bir hayır var.
Çok üzülünce diğer taraftan bakmakta fayda var.
Lakin öyle dediğim gibi düşününce anam siz varya imalı bakışlardan yanardınız alimallah :1:

:27::33:

Ben beylikdüzünden aldım.

Hüm aştınız siz kendinizi adamları düşünemiyorum.
Eniştelerin nefesi kesilecek:31:

sende bence az değilsin :23::23::23: öyel korkuyorum falan diyorsun ama sadece senin aklına geldi yatağı kırmışlar falan denmesi seni gidi gidi :23::23::23::23::23:

Merhaba kızlarrr :3: yoğunum hem de çok yoğun :10: dün h.sonu gibi geldi bana. dolu dolu gezdik davetiyelere baktım, nikah günü için belediyeye gideceğim nişanlıcan ne kadar ücret alıyor dedi sizden başvuran arkadaşlar ne kadar aldılar bilgilendiriseniz sevinirim :17: formunuzdasınız yine :23::23:

kuzularım günaydınnn :16:
bi yandna geçmişi okudum bi yandan yolladığınız klibi izledim :23:
ben hala hastayım ya, dün bi de pikniğe gittik bu hastalıkla aferim bana :9: ama piknikte iyileştim valla :9:
bugün fenayım yine, haplarımı içiyom :5:

maviş ben de 2.yi beğendimmmm
hüm üzülme kuzum nazarlık olsun o da.. inşallah hallolur canım

cuma kumbarayı açıp çamaşır alcam ben deee :23:
eğer güzel para birikmişse bi sütyen takımı bi de kısa gecelik almak istiyom en morundan :23:
bi de sevdicek bana süprüz bişi almış aileye gösterilmicek bişey dedi :23: ne aldı kimbilir :30:

bu arada o vücut çorabından alıcam ben evlenince :23: benimkinin hoşuna gider kesin :23:

bi deee ben karşısında dans etmeyi, striptiz yapmayı falan çok istiyom ama gerçekten utanırım yaa, çıplaklıktan falan değil o hareketleri yaparken komik görünmekten :30:
neyse belki yaparım ilerde utanma kalmaz :23:

hem hastayım hem de kafa +18 e çalışıyo :9:

:46::46::46::46::46::46::46: benimkinden uyarı geldi zaten o işlem çok önemli değil o aşamaya kadar ki şeyler önemliymiş soymak falan :17::17::17::17::17::17::17::17:

Yahu benimde yok sizi okuyunca almak istiyorum ama çamaşır bile alamam ben kendime o şeyleri nasıl alırım bilemiyorum.

sende bence az değilsin :23::23::23: öyel korkuyorum falan diyorsun ama sadece senin aklına geldi yatağı kırmışlar falan denmesi seni gidi gidi :23::23::23::23::23:

Hüm annemlerin bir arkadaşının başına gelmişti.
Daha ben dünyada yokken ben kazık kadar oldum ama hala hatırlanıp gülünüyor.
Rezil bir durum ondan hayatım iyiki şimdi olmuş. Ablayı hatırlıyorumda tut küçük çocuklardan kocaman hatunlara varıncaya kadar herkesin diline düşmüşlerdi.
Beline kuvvet eniştenin vs. bir sürü şey söyleniyor.:27::27:

Merhaba kızlarrr :3: yoğunum hem de çok yoğun :10: dün h.sonu gibi geldi bana. dolu dolu gezdik davetiyelere baktım, nikah günü için belediyeye gideceğim nişanlıcan ne kadar ücret alıyor dedi sizden başvuran arkadaşlar ne kadar aldılar bilgilendiriseniz sevinirim :17: formunuzdasınız yine :23::23:

Hande her ilçenin farklı oluyor.
Birde nerde kıydıracağına göre de değişiyor fiyatlar

Canım benim kasım ayında olmuştu o zamanın fiyatlarını yazayım ben 100tl hafta içi 250 tl haftasonu

amaniiiiinn bu muhabbet nereye gidiyor :27::27::27:

yataklar :23:mutfaklar :23:striptizler :23:taşlı afilli bişicikler:23::23:

bende anlatim bari :27:

benimki de oryantalden çok hoşlanıyomuş :17::17:

anladınız siz onu :9::9::9:

bakarız deneriz didim bende:17::17:

bende dün kumbaramı açtımmm :28: koşa koşa arkadaşa katalog almaya gittim

bordo bir babydoll bir de pembe bir gecelik beğendim bugün sipariş vermeye gidiciimm:52::52::52:

Topikteki bütün kızanların eşleri zorlanmayacak vallahii babydollar, falan abowww :9::23:

bizleri öpüp başlarına koysunlar :60: :60:

günleri gün oluyor/olacak :17::17::16::9:

**

pınarıskoskoviççççççççççççç :128::128:

bence de beyaz paçalı donla çıkcak daha mı iyiydii :23::23:
ama banane onlarda hazırlık yapsınlar bizeeee:27::27::27::27:
bak kızlar ne kadar uğraşıyo, babydoller, vucut çoraplarıı ( anacım ben baktım bunlar korkunç :18::18::18::18:),
raks etmeler flnn :32::32::32:
onlarda yapsın biseeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bence de beyaz paçalı donla çıkcak daha mı iyiydii :23::23:
ama banane onlarda hazırlık yapsınlar bizeeee:27::27::27::27:
bak kızlar ne kadar uğraşıyo, babydoller, vucut çoraplarıı ( anacım ben baktım bunlar korkunç :18::18::18::18:),
raks etmeler flnn :32::32::32:
onlarda yapsın biseeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaparlar :23::23::23::23:

dert etme

Ne konuşuyosunuz siz öyle bakıyımmm :23::23::23:

Aslıııııı vee Özgee sexy hatunlar anladınız siz onu :23::27::9:

Back
X