'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bide şöyle bişi var bunun sonunu getiremeden kaparlar ki sevdicekler bizi

az evvel nisan kumbaramı açtım dedim ne alcan dedi gecelik dedim boşuna para harcama 10 saniye durmucak üstünde didiiiiii :18::18:

bununda daha ilk dakikasında hoooop şut ve goolllll

top ağlardaaaaa

ayyy bende sapıttımmm

Ya kızlar aranızda göbeği olan varmı ?

Benim maalesefki varrrrr..
Ve böyle sexy şeyleri giymek istemiom yada bahsettiğiniz dansları zaten yapamamda.
Banyo keyfinde bile rahat edemem ben kendimi biliyom zaten

Ya kızlar aranızda göbeği olan varmı ?

Benim maalesefki varrrrr..
Ve böyle sexy şeyleri giymek istemiom yada bahsettiğiniz dansları zaten yapamamda.
Banyo keyfinde bile rahat edemem ben kendimi biliyom zaten

Benim göbeğim var ama bu konularda sıkıntı etmiyorum sen de rahat ol ben ce çünkü seni okarda da çok göbeğin yoktu resimde

özlem benimde var
Dediğin kıyafet, banyo olayından bahsetmiyorum bile

ama benim çok ..
Yani şöyle diyim biz ailecek inca bacaklı ve göbekliyiz bel oyuntumuzda yok denecek kadar azdır maalesef..
Ve 55 kg ım bir türlüde zayıflamıom o nedenle çok sıkıntılıyım
benim mide göbek birleşik yani midemde var. Maaleseff :2::2::2:

Göbeği olanlar nolur bana moral verin
abartmıyorum vallahi anormal göbeğim var

benim göbeğim var ama bu konularda sıkıntı etmiyorum sen de rahat ol ben ce çünkü seni okarda da çok göbeğin yoktu resimde

canım benn özellikle gelinliğimi yoğun balenli yaptırdım sırf göbek çıkmasın diye o yüzden anlamıonuz ..
Ben bir ara foto çekiim göbeğimin o zaman görürsünüz

Benim göbeğim var ama bu konularda sıkıntı etmiyorum sen de rahat ol ben ce çünkü seni okarda da çok göbeğin yoktu resimde

bende de var.. beni gördünüz ilk başlarda çekinip utanıyordumm...

şimdi takan kim

boşver sende ona bakan olmuyor..

hem bir tek bizim mi vücut kusurlarmız var sanki onlar brad pitt

gözünde büyütme bu kadar

Annemle yazlik kislik ayiryoruz ve bana ' seninkileri karistirma kizim ayri koyalim gidersen ugrasma dedii '
Bi garip oldumm.evet Allahin izniyle yuvam ayri olcak ama bi degisik hissettimm nasil gidecem ben esyalarimi alipp

bende kışlıklarımı yıkayıp hurçladım bu sefer kaldırmadım annemlerin odaya koydum gidecek çok acıklı dilamm ama yaaa

hümmm canım üzülme bence şimdi kırılması daha iyi olmuş yanlış anlarlardı kesin..

ayyy videoyu izledim o ne dehşet hareketler öyle yaaa yani dans ederim bu kadar yerlere fln yatamam gülerim çünküama sewdicek o kadar beklemez kii kucağına alıp hop yanii

Valla göbek olayı benimde canımı çok sıkıyor ama sonra diyorum erkekler bizden daha mı düzgün, pürüzsüz?
Adriana Lima istiyorlarsa george clooney olarak çıksınlar karşımıza

bu arada gündaşım perdedelerin çok cici

bi de ben o çoraplardan almayı düşünmüyorum nişanlıcan dalga geçiyo patates soğan filesi gibi diye

Konuyu Melinda dan gördüm löpp diye atladım
Lap dance lik şarkı listesi biliyorum ben

canım benn özellikle gelinliğimi yoğun balenli yaptırdım sırf göbek çıkmasın diye o yüzden anlamıonuz ..
Ben bir ara foto çekiim göbeğimin o zaman görürsünüz

Anladım canım ama ben yine de çok rahatsız edici olmadığını düşünüyorum artıı çokta kafana takma ltf.
ona zaten bakmıyorlar ben ilk zamanlar çok çekindim tabiki ama rahat ol

Kızlar sağolun valla ama ben çok takığım yaaa napcm bilmiyorum ...

Aslım senin göbeği pek hatırlamadım

sedulu hoşgeldin
tam konusuna denk geldin valla
o arşivini bizle de paylaşsana, sevaba girersin

Hoşbulduk
Bende 2013 gelini olacaktım ama olamadım seneye kaldı iş
Arkadaşım evlendi onunla beraber ufak çapta araştırma yaptık bi kaç güzel şarkı bulduk
Paylaşırım tabi
Herkesin işi görülsün
Evlenince bende yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…