• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selamlaaaar dostlar sabah bilgisayarım açılmadı size yazamadım haberleri dün ben eskişehir loyaya gittiiiiiiiiimmm :52::52::52:
cidden harika şeyler vardı fiyatlarda uygun geldi bana ama arkadaşlarla gittiğimiz için vakit kısıtlıydı alamadım hiçbişey yine gidicem inşallah beyaz eşyalarımız da oldu biziiiimm :16:
hepsinı bosch dan aldıık :nazar:

Kızçeler canlar ben kararımı verdim gibi bide sizin fikirlerinizi alım bakalım çok beğendiğim mutfak masa takımı çok pahalı olduğu için değmeyeceği için vaz caydım ondan şimcik 2 masa arasında kaldım bakalım siz hangisin seçeceksiniz bu arada mutfak dolaplarım gören bilir mobilya rengi yorumları bekliyorum:17::17::17:
BİRİ BU
Eki Görüntüle 700386
DİĞERİDE BU
Eki Görüntüle 700387 Eki Görüntüle 700388 Eki Görüntüle 700391
Sizce hangisi:26::26::26:

mavişim bence de ikinci masa fiyatları e-ne kadarmış??

selamlaaaar dostlar sabah bilgisayarım açılmadı size yazamadım haberleri dün ben eskişehir loyaya gittiiiiiiiiimmm :52::52::52:
cidden harika şeyler vardı fiyatlarda uygun geldi bana ama arkadaşlarla gittiğimiz için vakit kısıtlıydı alamadım hiçbişey yine gidicem inşallah beyaz eşyalarımız da oldu biziiiimm :16:
hepsinı bosch dan aldıık :nazar:

mavişim bence de ikinci masa fiyatları e-ne kadarmış??

Hayırlı olsun

kuzumm senin gerçekten öyle kafaya takılcak göbeğin yok
bak o kadar kilo verdim ben benimki de duruyo hala
takma kafana hiç.. Sen yine spor yapmaya çalış özellikle karın çalıştıran hareketler yapmaya çalış
banyoda adam senin göbeğini mi görcek yeaa :23:
Bugünün en ateşlisi benim :9: Hadi d. K hapı isteksizlik yapıyodu :33:

özlem takma

sanki nişanlının kusuru yok mu ona göre..

Herkesin sevdiği kendine tabii o manada demiyorum..

Az önce kastettiğimi gördünüz hepimizin taktıgı kusurları var ama onlar da brad pitt gibi cillop değil yani.:9: Salla gitsin anı yaşa :23::23:

ahh benim güzel arkadaşlarım nasılda moralimi düzeltmeye çalışıolar...
O zaman sizin için 1-2 güne kadar göbeğimin fotosunu çekicem...

Ya herkes öle dio o anda göbeğemi bakıolar sanki diye ama ne bilim yaaaaa ben zaten takığım..
Nişanlıma göre mükemmelim hatta o bıngıl bayanları seviyor zaten bana da bıngıla yaklaştın dokununca bile dayanamıom diyooooooo :27::27::27::27:

ahh benim güzel arkadaşlarım nasılda moralimi düzeltmeye çalışıolar...
O zaman sizin için 1-2 güne kadar göbeğimin fotosunu çekicem...

Ya herkes öle dio o anda göbeğemi bakıolar sanki diye ama ne bilim yaaaaa ben zaten takığım..
Nişanlıma göre mükemmelim hatta o bıngıl bayanları seviyor zaten bana da bıngıla yaklaştın dokununca bile dayanamıom diyooooooo :27::27::27::27:

oh ne güzel ya kıymetini bil :16::16::16::16::16::16: benimki de zayıflayınca bi hoş bakıyor :23::23::23::23::23::23:

Back
X