• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dilacıım nazar mı oldun bacııım:nazar: geçmiş olsun..

sinemcim ben de kk başlıklarından şöyle bir liste oluşturdum dans şarkıları için son seçimi yapmadım daha

rafet el roman ''ömrümün sahibi''
erkin koray "inan ki senden başka kimse yok içimde"
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
seven ne yapmaz

benim hiiiç tadım yok arkadaşlar.. gelinliğin kolları bol olmuş, kollar eklenince görüntü baştan aşağı değişmiş koldaki dantel tenimi kıpkırmızı yaptııı :43::43::43::43: haftasonuna doğru tekrar gidicez tüm değişiklikler konuşulacak beklemedeyiz..
resmi ekliyorum şimdi sizde bakın bakalım ben öndeki drapeyi kaldırtmayı düşünüyorum of of benim tadım kaçınca huzurumun da yüzü düştü yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyo :19:

canım benmde omuzları hoşuma gitmişti....acaba dantel kötü mü ki tenine zarar verdi...dikkat etseydin iyice:31::31:kacmasın huzurun demekki daha güzel olmasını istiyo Allahım böle bi sorun cıktı....eminim konuşulduktan snra hersey gönlünce olacak...sıkma canını yaww:54::54::54:

Kızlar günaydın :16:

Dün Özgişim ve Gülinimle birlikte nişan davetiyemi seçtik :16: Sağolsunlar yalnız bırakmadılar benii :48:

Haftasonu nişanlık bakmaya gidiyoruz. İnşallah gönlüme göre birşey beğenebilirim :52:

zehroşummmmm hayırlı olsun davetiyen kuzuşummmm:54::54:

darısı nişan kıyafetine olsun inş...onu da bekliyoruz sabırsızlıkla.....foto yokmu davetiyenin bebişşş:26:

günaydın kızlar :16::16::16::16:

aahh adanalııııııı kaşıı gözüüüüüüüü badanalı :32::32::32: yine bju şarkıya denk geldim yolda :1::1:

zehrammmmm :16::16: davetiyeni yesinler senin :69: Allah herşeyi içine sindirsin. :54:

anam aslıtosum gelmiş...günaydın bal gaymak....hay ben o şarkının du bi dinleyim sunu yine :52::52:

şimdi kızlar benim size sorularım var sizden yardım almam gerekiyor :16:

Eki Görüntüle 704248

burası benim yatak odamın camı sizce zebra model mi olsun yoksa yere kadar tül mü balkon kapısından dolayı kararsız kaldım:26::26:

bir de ilk dan şarkılarınızı seçtiniz mi:26:

ben başka ne soracaktım ki yaaa:26:bi sürü vardı sorum ama:26::27:

sinemim bence de tül yaptır kuzummmm:34::34:

zehrammmmm :16::16: davetiyeni yesinler senin :69: Allah herşeyi içine sindirsin. :54:

zehroşummmmm hayırlı olsun davetiyen kuzuşummmm:54::54:

darısı nişan kıyafetine olsun inş...onu da bekliyoruz sabırsızlıkla.....foto yokmu davetiyenin bebişşş:26:

Saolun kızlarrr :52:

Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorum :52: Davetiyemde bu olucak inşallah :16:

$525.webp

günaydınn kızlarrrrr:16::16::16:
sancımm varr yaaaaaaaaaaa hastayımm bennn :5::5::5:
*
zehroşş davetiyen hayırlı olsun canım çok güzelll :34::34::34::34:
*
hümm güle güle giyyyy :12::12::12:
*
çağlaaa o canınaa daha spor yapıyonn yaa yakında görünmicen haberin olsunnn :8::8::8::8:
*
yeni bi arkadaş vardı sanırım düğününe az kalmış ama huzursuzz neden olakiii :44::44::44:
*
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:
*
maviş günaydın dün aşkiton sürpriz yapmışş sanaa :23::23::23:
*
anacım unutmadım inşallah kimseleriiiii :54::54::54:

güle güle giy hüm :54:

bambi deki ayakların önleri dar mı yoksa benim ayaklarım palet mi :60: :60: ne zaman ayakkabı alsam vuruyor ilk günden ve ben aglayarak günü noktalıyorum .

*

zehram iyi yapmışsın :16::16: siyahta kendini daha da belli eder farklı yazı stili :31:

Kuzum siyah değil davetiye :9: Koyu mor siyah gibi çıkmış resimde burda daha belli :9:

$525-1.webp

güle güle giy hüm :54:

bambi deki ayakların önleri dar mı yoksa benim ayaklarım palet mi :60: :60: ne zaman ayakkabı alsam vuruyor ilk günden ve ben aglayarak günü noktalıyorum .

*

zehram iyi yapmışsın :16::16: siyahta kendini daha da belli eder farklı yazı stili :31:

çok dar değil canım rahat.. benim ayaklarım ince uzundur çok şükür :16: şu an biraz vurdu o da kalıp gibi olduğu için yumuşak ayakkabı sevmiyorum ben

günaydınn kızlarrrrr:16::16::16:
sancımm varr yaaaaaaaaaaa hastayımm bennn :5::5::5:
*
zehroşş davetiyen hayırlı olsun canım çok güzelll :34::34::34::34:
*
hümm güle güle giyyyy :12::12::12:
*
çağlaaa o canınaa daha spor yapıyonn yaa yakında görünmicen haberin olsunnn :8::8::8::8:
*
yeni bi arkadaş vardı sanırım düğününe az kalmış ama huzursuzz neden olakiii :44::44::44:
*
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:
*
maviş günaydın dün aşkiton sürpriz yapmışş sanaa :23::23::23:
*
anacım unutmadım inşallah kimseleriiiii :54::54::54:

dilammmmmmmmmmmmmmm :23::23::23::23::23::23::23:

Günaydın fıstıklar nasılsınız bu sabah?

Gevezek (sanırım duyguydu) bence gelinliğin için hala vakit var sıkıntı yapma ama bence de tekrar bil elden geçsin.

herkeslere güüünaaaayyyydıııınnnn baccıııımmmm

canım benmde omuzları hoşuma gitmişti....acaba dantel kötü mü ki tenine zarar verdi...dikkat etseydin iyice:31::31:kacmasın huzurun demekki daha güzel olmasını istiyo Allahım böle bi sorun cıktı....eminim konuşulduktan snra hersey gönlünce olacak...sıkma canını yaww:54::54::54:

canım benim sağolasın ya Allah razı olsun iyi dileklerin için :54: iyi ki önceden bakmışız artık son düzenlemeler için beklicez danteli güzel özellikle baktım kırçınlı kol uçları fransız danteli kullanmış ama benım tenim hassas kızarır hemen ... o satenler gidecek arkadaşşş :27::27::27::27:

Saolun kızlarrr :52:

Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorum :52: Davetiyemde bu olucak inşallah :16:

Eki Görüntüle 704600

hayırlı olsun tatlım nişan düğün hazırlığından daha stresli daha heyecanlı ilk kez aileler arasında bir tören oluyor tüm akrabaların önüne çıkılıyor gönlüne göre olsun her şey inşallah

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: öğleden sonra salon takımı gelecek bir adet Hüm geldi :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hoşgeldi sefa geldiii:3: ayakkabısı da pek afiliiiii :1: kafiye yaptım nasılım ama :110:
dün yalan dünyadaki nurhayat gibi deliksiz konuştum gelinlikçiden sonra zaten şimdi canııım beeen bir gelin adayı olarak bu saten ayrıntıları kabul edemeeem beni idare edin bugun kızlaaarr çeneme vurdu :37:

Back
X