havalardan kaynaklı genel bir depresyon da olabilir..
bende çok ruhsuzum bugün.. hatta annem aradı yok yere kalbini kırdım
canım benim yaaaa gelsen de sahile gitsek iş olmasa![]()
umarım bu ruh halini üzerinden çabuk atarsın.
seviyom ki![]()
![]()
bende seni seviyom kii
hava çok garip zaten bugün o da beni korkutuyor ya
gök gürüldeyecek şimşek olacak dolu yağacak en son yıldırım düşecek ben ya da birileri ölecek diye yazıyorum kafamda
manyak oldum ya iyice
Pınar evlilik fobisi
ondan da korkuyorum evet
asla mutlu olamayacam gibi geliyor, kendimi evli çocuklu düşünemiyorum hala
Pınar ben babamı kaybettiğimde çok kötü olmuştum.
Duygusuz, tepkisiz ve birazda donmuş gibiydim. Doktor ilaçlar vermişti kullanayım diye.
Birkaç defa aldım.Sonra baktım bunlar beni daha kötü uyuşturuyor sevdiğim insanları üzüyorum.
Dedim bu böyle olmayacak bıraktım. Çok zor bir süreçti benim için ama emin ol onlarlada hayat devam etmez.
İlerde anne olacaksın eğer bu ilaçlara bağımlı kalırsan daha kötü olabilir. Benim en kötü huyum olayları içimde yaşayıp anlatamamam.
Maalesef bu yüzden az kalsın ciddi bir hastalığım olacaktı. Şimdi aşkımın üstüme titremesi hep bu yüzden. Demiştim ya ben 39 kilo bile gelmiyordum ben ve kandaki demir oranı yok denecek kadar azdı.B vitamini desteği yetmiyordu. İnsan hayatta en sevdiği kişiyi kaybedince acının dibine vuruyor. Lakin ölüm her an herkes için böyle düşünmekte hem dinimizce, hemde psikolojik açıdan iyi değil.Tevekkül et ve kendini sahip olduklarını düşünerek telkin et.Mümkünse o ilaçları bir daha kullanmaBen yaşayarak tecrübe ettim sen etme istiyorum.
bende istemiyorum o yüzden bırakmak istedim ama yapamadım hatice ve şu an yapamayacağıma kanaat getirdim
çünkü tam telaşlı olduğumuz zamanlar ve benim sorunlarım geri geliyor
bi müddet daha yalancı mutluluğa devam edicem
oyy kuzumm benimmm panikatak gibi olmuş bu biraz amaaa
öncelikle bu ilacı kendiliğinden bırakamazsın pınar, hele kafana göre hiç bırakamzsın.
kendine göre bi plan yapman lazım.
mesela 2 hafta;
2 gün iç 1 içme şeklinde.
sonraki 1 hafta ;
1 iç 2 gün içme şeklinde..
bu şekilde bile insan zorlanıyo bırakırken ki ben bu programı doktor önerisiyle yaptım.
ha düşüncelerine gelirse bende fazlaca takıntılı bi insan olduğum için düşünme etme diyemiyorum.
çünkü bi uçar akıllıda benimm..
bu düşüncelerin aklında gitmesi için sana çok iyi gelen bişelerle uğraşman gerekiyo kötü şeyleri aklına getirmemek için.
ve bunları bize hep anlat içinde tutup kendi kendine yazmaa.
anlat burda biz 3 5 bişe yazarız aklın dağılır.
unutma biz burda bir aileyiz ve birbirimizi iyi etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırızz
ayrıcaa bu ilaç bırakma evresi bu tarz durumlar olur, hemen ilacına sarılma aşkitona sarr daha zararsız![]()
biliyorum canım benim herşeyi anlatıyorum zaten ben burda ilk başta anlatmamamın sebebi sizleri üzmeyeyim diyeydi hani sakladığımdan falan değil
doktor da buna benzer söyledi mesela bi hafta yarıma düşür sonra bida bak duruma gibi
ama yapamadım ben bu ay eski düzende her gün içicem abimin düğününü bi atlatalım en azından biraz gerginlik gitsin üzerimizden tekrar kontrolüm var o sıra zaten o zaman tam olarak konuşucam doktorla bırakmak istiyorum düzgün bir yol çizin bana ona uyarak bırakayım diye
o bana kendin bulacaksın yolunu dedi e sen niye maaş alıyon desem iyimiş ama
yoksa iyi olmayacak