'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..

aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum :1:

duyguu çiçek pek pahalıymış adaşım ya yapay al hem ömür boyu saklarsın..

özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk :52::52::52::52::52: :16:

veeee flash bir haber miss defneden aradılar:21::21: müdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr :32:

çağlaa dualarında bizi de düşünmüşsün ne güzell Allah razı olsun.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..

aslııı düğün günü acil ihtiyaçlar listeme ekledim yazdıklarını küçük bi not defterim var ne görsem yazıyorum :1:

özgee çok şanslısın baban anlayışlıymış hem de çok iyi anlaşmışlar nişanlınla ne güzel gelsin artık da evlenin yaa daha çok düğüüüünn daha çooookkk :52::52::52::52::52: :16:

veeee flash bir haber miss defneden aradılar:21::21: müdür bey kendisi konuştu, istediğiniz düzenlemeyi değişikliği yapmaya hazırız.. üzülmeyin lütfen bekliyoruz bugün dediler ollleeeeyyy çok şükür çok şüküüürr :32:

gözün aydınn canımmm :46::46::46::46:
istediğini yaptırabilirsinnn:16::16::16:

hadi bakalım canım gözünaydın git de yapsınlar :46::46::46::46::46::46:

kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden

$buyulu-beyaz-gelin-buketi.webp
$guller-ve-dusler-gelin-buketi.webp
$gorkemli-dugun-gelin-buketi.webp

balde o fiyatı gözden çıkardın mı ??

eksiklerin vardır ya da başka bir şey az miktar değil çünkü..

bir de sade beyaz yerine ayakkabının tonlarında araya serpmeler yapılabilir.:31:

Gülinimm vermeyin tabii :43::43: c,dden iyi ki yakın yerde :16::16:

evine gidersiniz özgiş size mamalar hazırlar :39::39::39:

siz yere döker batırırsınız :22: gitmeden temizlersiniz :1:

o zaman waffle out :9::9::9: 38 beden in :54: unut unut :9:

**

pınar yataga kahvaltı naynnnnnnn :20::20:

bende eşim de pimpirikliyiz o konuda.. bir de ünv. yurtta kaldıgım dönem yataklarsa yerdik bazen o gece silksek de ben rahat uyuyamazdım karabasan görürdüm :18::18:

**

ayy miden bulansın diye demedim be :9::9: iki latife :9::9:

gecen noldu ya eşim dedi ki aklıma geliyo bazen şimdi evde annemle babam yalnız kaldı :23: acaba hala yapıyorlar mıdır :26: ben ıykk dediğimi hatırlıyorum :9::9::9:

tabii koca adam senin yüzünden rahatla yapamamışlardır da dedim :60: :60:

65-70 yasında da yapılır ki sağlık el verdiği sürece öneriliyor.:34:

Wafflee naynnn :27:

Biz evine gidip kirletip temizlemicezz gıcıklık olsun yeni geline :27:

Ama kıyamayız ki biz Ögzişimizee :48:

Ama daha bir sene var niye ağlatıosun sen benii :5:

Gitmicem ben oynamıyorum banane yaaaa :43:

Gitmeeeeeee yaaaa :43:

El birliğiyle enişteyi buraya alcaz işte görcek o :27:

:32::32: buldum buldumm :52::52:ben bu işi daha ucuza bile hallediceemm inş ((::8: telefonla aradım bildiğim iyi olan bi çiçekçiyi 70 80 civarı olur dedi öğleden sonra bakıcııım inş :10::10:
hatta ben tanıdık çiçekçiye gidersem daha ucuza bile almış olurum nişanlıxcanıma:54: da söyliyim o araba için anlaştığı yerden caysın pek pahalı diyorlar herşeye zati :20:
bi de annemi göndertiyim şu çiçekçiye :9:

adaşımmm vuhuuuu:32: bu çok güzel haber ben gelinliğini gelince görürü herhalde evde girmeye fırsatım olmazsa :54: çok sevindim kii:16:

bende 1.yi beğenmiştim ama zati pazar günü göndertmiyorlarmış :19: hıh istemiyorum ki artıkkk:33:

yaa 80 çok değil değil mi pazarlıkda yaparsam iyi iyi bu fiyat :52:

hüüüm , özgeeee çok teşekkür ederim inşallah mutlu döncem akşam belki başka model bile olabiliirr :16:

kızlarrr gelinliğime hangisi daha çok uyar bunlar canlı ama o gün gelsin istedim 105 120 170 sırasıyla da fiyatları çiçeksepetinden

Eki Görüntüle 706640
Eki Görüntüle 706642
Eki Görüntüle 706643

tatlım kuşağın ayakkabın turkuaz gibiydi ya arada yine renkli çiçekler olabilir ama beyaz istiyorsan ikinciyi beğendim ben .. ilk çiçek de zarif gelinliğinde o da hoş durur.

:32::32: buldum buldumm :52::52:ben bu işi daha ucuza bile hallediceemm inş ((::8: telefonla aradım bildiğim iyi olan bi çiçekçiyi 70 80 civarı olur dedi öğleden sonra bakıcııım inş :10::10:
hatta ben tanıdık çiçekçiye gidersem daha ucuza bile almış olurum nişanlıxcanıma:54: da söyliyim o araba için anlaştığı yerden caysın pek pahalı diyorlar herşeye zati :20:
bi de annemi göndertiyim şu çiçekçiye :9:

adaşımmm vuhuuuu:32: bu çok güzel haber ben gelinliğini gelince görürü herhalde evde girmeye fırsatım olmazsa :54: çok sevindim kii:16:

bende 1.yi beğenmiştim ama zati pazar günü göndertmiyorlarmış :19: hıh istemiyorum ki artıkkk:33:

yaa 80 çok değil değil mi pazarlıkda yaparsam iyi iyi bu fiyat :52:

Duygu benimki de kargosuyla 82 tl olmuştu sanırsam
Hayırlısı olsun :34:

Dolaba saklanma alan dar kaçamazsın oda o araya girerse :23::23::23:
Hüm haklıydın sanırım süre azalınca inşanın aklı bir tuhaf çalışmaya başladı.Tövbe tövbe:17::17:

valla aslı saklanacakmış dolaba :9::9::9::9::9::9: ben onu hiç düşünememiştim.... değişik fanteziler bulmamız lazım :1::1::1::1: balayında yapmak için herkes düşünsün :44::44::44::44::23::23::23::23::23::23:

Back
X