'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saoll pınartoşummm :16::16:
çok bi çaresi yok dikkat etmem gerek yediklerimee :50::50:
*
reyhanlı çok uzak diil bizee, bi kaç saat var aramızdaa:31::31:
ve adanayla ilgili şüpheler çok fazla.
bomba yüklü araçların plakaları dolanıyo ortalıkta ama yapacak olduktan sonra plaka değiştirmek çok zor olmasa gerek.
çok korkuyorum sevdiklerime, aileme bişe olur diee.

biliyosun canım benim de var korkularım benimki psikolojik tabiki seninki ise bariz bi olaydan dolayı

ama ben geçen gün biraz araştırdım da karşıma çok güzel bi söz çıktı vaden geldikten sonra urganda da ölüm yorganda da

dini konular yasak olduğu için fazla detaylı anlatamayacağım ama olacakla öleceğe çare olmaz denmiş

bize düşen dualarımızı etmek cüzi irademizle hakkımızda hayırlısı dilemek

ölüm elbet birgün hepimizin başına gelecek Rabbim onunda hayırlısını versin

kör bir kurşuna aptal bi patlamaya hedef olmayalım inşallah

dün bizim burda derbi(!) sonrası kavgada biri bıçaklanmış ölmedi yaralı ama ne kadar saçma şeyler dimi

Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

dualarımızı birbirimzden eksik etmeyelim:16:

günaydınnn:16::16::16::16::16:

size enerci pompalamaya geldimmm :122::122::122::122::122:

biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık:ssz::ssz::ssz:

ama hayatta güzel şeyler de oluyor :129::129:

mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyor :69: babası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:

sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar

gelinlik bakıyorlar :123::123:

kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla :1:

sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:

annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:

tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse :69::69::69:

sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyor:20::20: bu saatte göndermem :45:

tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sonra sabah olmasın diye dualar ediyor :132:

ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı :17::17:

ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza :17::1::1::1:

nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona :69:

birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:

birlikte magazin izleniyor :52::52:

ve zaman geçiyor ayrılık çanları çalmaya başlıyor

ama kız da delikanlı da çok mutlu :69:

2 gün birlikte oldukları için kokuları sinmiş birbirlerine :17::17:

kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor :91::91:

ama takvime bakıyor ki 103 gün kalmış :69:

çok az kalmış :69:

360 dan beri saydığı için kız çok çok az kalmış :69:

Harikasın yaa:21:

pınarrrr canım çok sevindim haftasonunun güzel geçmesineee
maşallah size :nazar: Allah aşkınızı, mutluluğunuzu hep daim etsin :54:

biliyosun canım benim de var korkularım benimki psikolojik tabiki seninki ise bariz bi olaydan dolayı

ama ben geçen gün biraz araştırdım da karşıma çok güzel bi söz çıktı vaden geldikten sonra urganda da ölüm yorganda da

dini konular yasak olduğu için fazla detaylı anlatamayacağım ama olacakla öleceğe çare olmaz denmiş

bize düşen dualarımızı etmek cüzi irademizle hakkımızda hayırlısı dilemek

ölüm elbet birgün hepimizin başına gelecek Rabbim onunda hayırlısını versin

kör bir kurşuna aptal bi patlamaya hedef olmayalım inşallah

dün bizim burda derbi(!) sonrası kavgada biri bıçaklanmış ölmedi yaralı ama ne kadar saçma şeyler dimi

Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

dualarımızı birbirimzden eksik etmeyelim:16:

orası öyle tabi pınartoşumm..
Allah ölümünde hayırlısını versinn inşallahhh.
dün derbi yüzünden silahlar ateşlendi evde nerde durcağımı şaşırdımm..
ve derbi sonrası istanbulda 19 yaşında genç bi çocuk öldürüldü.
sadece üzerinde fb forması var die gs taraftarı tarafından kalbinin altından bıçaklandı ve öldü.
değer mi bi futbol yüzünden bi canın gitmesine.
en çok üzüldüğüm konu bu yaa zatenn.
5 paralık canımız yokk.

biliyorum canınız sıkkın e malum pazartesi düğünler yaklaştı duygular karmakarışık:ssz::ssz::ssz:

mesela bir kız çocuğu sevdiceğiyle çok güzel bi hafta sonu geçirebiliyor :69: babası izin veriyor nişanlısı onlarda kalıyor sabah horozlar ötene kadar konuşup eski albümlere bakıp dalga geçip şirinlik yapıyorlar :127:

sonra düğün fotografçılarını ve pastaları falan ayarlıyorlar hatta üşünmeyip düğün salonlarına gidip iç geçirip son 103 günü sayıyorlar

kız çocuğunun abisinin düğününde çift oldukları herşeyden belli olsun diye kızın elbisesinin renginde kravat arıyorlar yana yakıla :1:

sonra kızçocuğu bakıyor sevdiceğinin ayakkabıları hafiten eskimiş kıyamıyor tabi tutuyor elinden ayakkabıcıya götürüyor alıveriyor beğendiği ayakkabıyı :109::109:

annesi kendi annesi gibi olduğu için en güzelinden bi eşarp alıyor babaannesine de bir namaz örtüsü nişanlısı çok seviniyor tabi bunları görünce :81::81::81::81::81:

tüm gün geziyorlar akşam birlikte dünürlere gidiyorlar kız çocuğu babasının ve abisinin yanında sevdiği adamı görünce öyle gururlanıyor ki mutluluktan uçacak nerdeyse :69::69::69:

sonra gece oluyor baba diyor oğlum gidilmez bu saatte kal yarın gidersin önce nazlanıyor delikanlı çok hevesli görünmemek için ama baba naynn diyor:20::20: bu saatte göndermem :45:

tabi kız çoçuğuuuuu arabada arkada:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ama oluyor sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlanıyor abiyle nişanlı bi odada uydukları için gidip öperek uyandırılamıyor nişanlı :17::17:

ama zaten bigün önceden yeterince mıncırılmış olduğundan koymuyor bu kıza :17::1::1::1:

nişanlıyı uykudan uyanmış görüyor abisinin pijamalarıyla yüzünü yıkıyor havlu tutuyor ona :69:

birlikte kahvaltı ediyorlar yumurtalı ekmek bile var abi bile şaşırıyor bize bigün bile hazırlanmadı böyle diye :78::78:

kız çocuğu nişanlıcanı gittikten sonra kendine gelemiyor bi süre sanki bu 2 gün bi rüya gibi geliyor :91::91:

Pınarkoviç Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok sevindim sizin adınıza oh ne güzel herşey yolunda herşey istediğiniz gibi olmuş veee zaman gittikçe daralıyor çanlar senin içinde çalacak kuzum:nazar::nazar::nazar::16::16::16:
Bide şöyle uzun uzadıya yazıyosunuz yaa bayılıyorum ona bide güzel anlatıyosnuz maşallah ama bende nerdeee çok konuşurum ama fazla yazamıyorum sanırım:17::17::17:

tenk yuuuuu:17::17::17::17:

hepimiz harikayız :12::12:

bak kız çocuğunun hikayesinde direksiyon kısmı eksik kalmış :1:

nişanlıcanım arabayı verdi bana bende ehliyet var ama aldıktan sonra kullanmadım bida yanımda bile taşımam araba olmadığı için

küt diye çevirme çıktı mı karşımıza :9::9::9:

sevdiceğim şok :53::53::53: napcaz :18::18::18:

dur didim sakiinnnn:21::21: hiiiççç istifimi bozmadan aynen devam :10::10::10::10:

durdurmadılar bilem :9::9::9::9:

geçtik hemen çek sağa çek çek çek diyo yazıkkk korktuuu ceza yicek diyee :9::9::9::9::9:

tenk yuuuuu:17::17::17::17:

hepimiz harikayız :12::12:

bak kız çocuğunun hikayesinde direksiyon kısmı eksik kalmış :1:

nişanlıcanım arabayı verdi bana bende ehliyet var ama aldıktan sonra kullanmadım bida yanımda bile taşımam araba olmadığı için

küt diye çevirme çıktı mı karşımıza :9::9::9:

sevdiceğim şok :53::53::53: napcaz :18::18::18:

dur didim sakiinnnn:21::21: hiiiççç istifimi bozmadan aynen devam :10::10::10::10:

durdurmadılar bilem :9::9::9::9:

geçtik hemen çek sağa çek çek çek diyo yazıkkk korktuuu ceza yicek diyee :9::9::9::9::9:

Kuzum panik yapmamışsın diye durdurmamışlar ucuz atlatmışsınız benim nişanlıcanda arabayı kullandırırken hep öle der acemi olduğunu anlarlarsa durdururlar diye ama taktım kafayı çok iyi bi şöför olcem çıkacam tek başıma trafiğe:17::17::17::17:

pınarrrr canım çok sevindim haftasonunun güzel geçmesineee
maşallah size :nazar: Allah aşkınızı, mutluluğunuzu hep daim etsin :54:

teşekkür ederim özgecimmmmm:16::16: amin diyelim :nazar:

sende üzülme emi :20: gelin oliciksin balayına gidiciksin :21::21::21::21:

muhteşem günler var yakında:16:

orası öyle tabi pınartoşumm..
Allah ölümünde hayırlısını versinn inşallahhh.
dün derbi yüzünden silahlar ateşlendi evde nerde durcağımı şaşırdımm..
ve derbi sonrası istanbulda 19 yaşında genç bi çocuk öldürüldü.
sadece üzerinde fb forması var die gs taraftarı tarafından kalbinin altından bıçaklandı ve öldü.
değer mi bi futbol yüzünden bi canın gitmesine.
en çok üzüldüğüm konu bu yaa zatenn.
5 paralık canımız yokk.

aynen öyle bizimm burdakilerde öyle gs şampiyon diye sokaklarda fb yendik diye birbirlerine girmişler bıçaklanmış Allah'tan ölmemiş ama ölebilirdi o da

Allah herşeyin hayırlısını versin

ee senin nişanlıkoviçi ne zaman görcen sen :44: izmire mi gelcen:26:

Pınarkoviç Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok sevindim sizin adınıza oh ne güzel herşey yolunda herşey istediğiniz gibi olmuş veee zaman gittikçe daralıyor çanlar senin içinde çalacak kuzum:nazar::nazar::nazar::16::16::16:
Bide şöyle uzun uzadıya yazıyosunuz yaa bayılıyorum ona bide güzel anlatıyosnuz maşallah ama bende nerdeee çok konuşurum ama fazla yazamıyorum sanırım:17::17::17:

amin canım teşekkür ederim :16:

bu uzun yazmakla ilgili olarak az öncede demiştim muhattap konuşturur insanı :31:

birde sanırım kitaplar :16: canlarım benim hitap yeteneğimi geliştiren tek dostlarım :16::16::16:

sen okurmusun canım:26:

Kuzum panik yapmamışsın diye durdurmamışlar ucuz atlatmışsınız benim nişanlıcanda arabayı kullandırırken hep öle der acemi olduğunu anlarlarsa durdururlar diye ama taktım kafayı çok iyi bi şöför olcem çıkacam tek başıma trafiğe:17::17::17::17:

Pınarrr çok sevindim okuduklarıma çok mutlu oldum canım ya çok güzel yazmışsın ve çokda güzel bir hafta sonu geçirmişsin hep böyle güzel zamanlar geçirin Allah daim etsin canım benim :32::8::7:

Bu arada polisleri görünce iyi panik yapmamışsın ben panik yapıyorum ya ehliyet vam ama evde yatıyo arada çıkmaya başladım akşam geç saatlerde alışayım diye ama inşallah öğrenicem ben bu işi :1:

aynen öyle bizimm burdakilerde öyle gs şampiyon diye sokaklarda fb yendik diye birbirlerine girmişler bıçaklanmış Allah'tan ölmemiş ama ölebilirdi o da

9 gün sonra terhis olcak Allahtan bişe gelmezsee :16::16::16:
önce ailesiyle az hasret gidersin ben gelcem canımm izmireee:10::10::10:
haziranda fln izmirde olurum sanırımm :34::34::34:

kuzular üzüldüğüm konu şu... yani geçti aslında ama yine de buruk içim
davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
ailemi geride bırakıcam kendimi yapayalnız hissedicem
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok
o koydu biraz :5:

aslında en iyisi direk yalnız çıkmak tabi biraz deneyim şart öncesinde:31:

ama devamlı yanında biriyle olunca panik yaptırıyolar insana:1:

teşekkür ederim özgecimmmmm:16::16: amin diyelim :nazar:

sende üzülme emi :20: gelin oliciksin balayına gidiciksin :21::21::21::21:

muhteşem günler var yakında:16:

amin canım teşekkür ederim :16:

bu uzun yazmakla ilgili olarak az öncede demiştim muhattap konuşturur insanı :31:

birde sanırım kitaplar :16: canlarım benim hitap yeteneğimi geliştiren tek dostlarım :16::16::16:

sen okurmusun canım:26:

Ben okurdum canım bir zamanlar 2 günde 700 sayfalık kitap biterdi o zamanlar bu kadar yoğun ve dolu değildim artık okuyamıyorum ve bu durum canımı çok sıkıyo ben edebiyat öğrencisiyim kuzum bide açıköğretim 2. sınıfım hem dersler hem evlilik hazırlığı okudum tek şey ders kitapları artık:1::1::1:

davetiyeye alay saatini 12 yazdırdık.. ama işte ordan çıkıp bize gelmeleri 1i bulucak
sonra beni alıp götürmeleri falan saat rahat bi 3 olur sanki.. düğün 7 de başlıyo.. o kadar saat ben nişanlımın ailesinin evinde durcam
düşünsenize düğün salonunda görücem onları.. yabancı kalabalık bi yerde bi başımayım.. ailemden kimse yok

öle düşünme canımm benimm :31::31:
o gün o kadar telaşta bence 3 ü geçer eve gelmenizz:31:
ayrıca ailenden kimse gelemiyomu seninle birliktee ??
hem sen hangi ara kuaföre fln gitceksinn :44::44::44:

aslında en iyisi direk yalnız çıkmak tabi biraz deneyim şart öncesinde:31:

ama devamlı yanında biriyle olunca panik yaptırıyolar insana:1:

Evet kuzum ya düğünden sonra araba sürekli elimin altında olacak ve tek çıkmayaca başlayacam inşallah:17::17::17:

Kuzum canım kıyamam ben sana yaa öle düşünme sen kuaföre tek mi gideceksin ailenden kimse olmayacak mı yanında:44::44::44:
Pınarrr çok sevindim okuduklarıma çok mutlu oldum canım ya çok güzel yazmışsın ve çokda güzel bir hafta sonu geçirmişsin hep böyle güzel zamanlar geçirin Allah daim etsin canım benim :32::8::7:

Bu arada polisleri görünce iyi panik yapmamışsın ben panik yapıyorum ya ehliyet vam ama evde yatıyo arada çıkmaya başladım akşam geç saatlerde alışayım diye ama inşallah öğrenicem ben bu işi :1:

Bende ehliyeti alırken dedim cüzdan kullanmayacak o zamandan beri çıkmaya çalışıyorum trafiğe ama hep yanımda nişanlım oluyo ama düğünden sonra biraz daha sık çıkacaz ve ben trafiğe tek çıkmaya başlayacam inşallah:17::17::17:

bircanımmm:16::16: inşallah her günümüz böyle mutlu geçer :nazar::nazar:

araba kullanmada hepimiz aynıymışız hee :1::1::1:

yavaş yavaş alışırsın canım ya gündüzleri de çıkmaya çalış çevre yolları falan varsa tenhadır oralar en azından alışırsın arabaya sonra şehir içine girersin zamanla olur inşallah

9 gün sonra terhis olcak Allahtan bişe gelmezsee :16::16::16:
önce ailesiyle az hasret gidersin ben gelcem canımm izmireee:10::10::10:
haziranda fln izmirde olurum sanırımm :34::34::34:

inşallah canım :72::72:

haziranın 8 den sonra gel emi:26:

nasıl da kendimi düşünüyorum :27: bu fırsatı kaçıramam bide pazar olsun ben atlar gelirim merkeze acıcık da olsa görüşürüz :29::29:

aslı da gelir kiiii :16::16::16::16:

ayyy heyecan yaptımmm :52::52::52::52:

kuzum benimmmm :16::16::16::16: onlar da senin ailen olacak artık sevdiğin yanında olacak :69:

pamuklara saracaklar seni :21::21::21:

herkes için çok zor bi durum bu :5: uzağa gidecek olanları bi düşünsene :31:

hem gururlu hem hüzünlü:5: ama hep diyoruz ya düzen böyle

doğanın kanunu bu :ssz:

öle düşünme canımm benimm :31::31:
o gün o kadar telaşta bence 3 ü geçer eve gelmenizz:31:
ayrıca ailenden kimse gelemiyomu seninle birliktee ??
hem sen hangi ara kuaföre fln gitceksinn :44::44::44:

Evet kuzum ya düğünden sonra araba sürekli elimin altında olacak ve tek çıkmayaca başlayacam inşallah:17::17::17:

Kuzum canım kıyamam ben sana yaa öle düşünme sen kuaföre tek mi gideceksin ailenden kimse olmayacak mı yanında:44::44::44:

Bende ehliyeti alırken dedim cüzdan kullanmayacak o zamandan beri çıkmaya çalışıyorum trafiğe ama hep yanımda nişanlım oluyo ama düğünden sonra biraz daha sık çıkacaz ve ben trafiğe tek çıkmaya başlayacam inşallah:17::17::17:

kızlar bu gelin alma falan kuaförden sonra kii
ben sabah 9 gibi gidicem işte kuaföre
sonra kendi evime gelicem.. kuşak bağlama olcak
sonra gelip beni alıp götürcekler :4: :5:
yoksa gelin almadan sonra benimkilerden kimse gelmiyo onlaraaa
adı üstünde beni alıp götürcekler ailem geride kalcak :5:
akşam salonda görcem onları :5:

Back
X