• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzulaaaar kuzulaarr herkese günaydın:79: hayırlı kandiller bu güzel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ,
kalbimizden vesveseleri huzursuzlukları kaldırsın Allahım :61:

mavişim hiiç canını sıkma kaldırıverirsin fonları boşver her şey en başta dört dörtlük olmuyor ki her kafadan bi ses kafası bulanıyor insanın ilerde evine gönlüne göre yaptırırsın inşallah :16:

pınarcıııkkk daha kocaaa 3 ay var beyaz eşya falan bir güne gelir hiç tadınızı kaçırmayın bu konuda tatsızlık büyüyorsa başka bi ihtiyacınıza bakın onu erteleyin hiç bozma moralini.. erkekler panik oluyo galiba :97:

sizler de yaşadınız mı bilmiyorum ama nişancan bi değişik oldu son günlerde durguun sessiz gibi :26: düğün yaklaştığından mıı senenin yorgunluğu mu bilmiyorum
haftabaşı rahatsızdı zatn rapor aldı dinleniyo evde ama tabi eşyalar geldi onlara gittik falan yine bi yoğunluk oldu.. dün akşam birlikte yemek hazırladık yemek yedik sonra üniversite fotoğraflarına falan baktık ..
sanki böyle eski günlerini özledi gibi geldi .. alıştı mı yoksa huzur yüzlüm bana yaa.. niye böyle durgunlaştı ki sevdiğim :14:

dün akşam bende ağladım :5: ama kuzeyin konuşmasına :27::27::9::9::9::9:

tamam yaa çok güzeldi ama kendi kuzeyim tam bir odun bu günlerde:38:

o haliylede seviyorum daaa :69: ne bilim daha anlayışlı olabülür yani

sonuçta yalnız o evlenmiyo bende evleniyorum o bende önce girdi strese :9::9:
Duygu, Pınar o söylediğiniz bende ve benim aşkımda da gözlendi.
Nasıl mı diyeceksiniz anlatim. Geçen baktım aşkla son zamanlarda pek konuşmuyoruz, konuşunca sesindeki o heyecan, istek arzu yoktu. Hafta sonu baş başa olduğumuz bir an aldım karşıma konuştum. Anlattım dedim "evlenmek zorunda değiliz.Eğer aklına takılan seni üzen sıkan bu durumsa hemen bir son verebiliriz.Benden yana ne hakkım varsa helaldir.Lakin evlilik stresine girip acabaların varsa ben evlenmek istemiyorum." Oda anlattı "Ya iyi bir eş olamazsam, iyi bir baba olamazsam, sen çok nazlısın ya seni incitirsem, kıskançlığım, çabuk öfkelenmem seni üzüyor. bunların hepsini düşünüyorum. İşten eve geldiğinde hazır sofraya oturuyordun. Şimdi yemek yapmak, ütü yapmak seni hepten yoracak.Ben seni mutlu edemezsem diye endişeleniyorum.Sende her şeyi içine atıyorsun.Sana ulaşamıyorum bu defa evliliğimizde de böyle olursa diye yoksa seni çok seviyorum" dedi.:17:

Sonra dün davetiyeleri dağıtıyordum.Arkadaşların yanına gittim.Oradan buradan konuşurken gözlerim doldu ha ağladım ha ağlayacağım. Millet ne oldu diyor ama ben cevap veremedim. Kızım görende zorla evleneceksin sanacak dedi. Bunlar nikah, ev, gelinlik gibi detayları sordukça gözlerim doldu.Sonra dedilerki sen evlilik stresine girmişsin. üzülme hepimizin başından geçti. Yeterki çok üzme kendini hasta olursun yoksa düşündüm evet bana birşey diyen yoktu ama o anda sanki ben ne yapıyorum der gibiydim.

mavişim ben de kızlara katılıyorum sadece tül ve storla kullanırsın şimdilik, koltukların çok güzel çünkü üzme sen kendini öyle daha ferah olucak evin :16:

elif evini çok beğendim ben miss gibi manzara var valla.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :16:

diloşum seve seve sana devredicem tahtımı, şehzadem benim :27: taht devir töreni bilem yaparız burda :9:

ceren çok geçmiş olsun, mutlaka sadaka verin :50: biz de kaza atlatmıştık nişanlıcanla cidden çok kötü bi olay.. Allahım herkesi kazadan beladan korusun

duygucum benim nişanlı durgun değil de bu aralar çok yoğun ve benle ilgilenmiyo pek ben de buna üzgünüm biraz.. yoksa yanyanayken oldukça şımarıyo, keyfi yerinde
ama işte ilgilenmiyo benle :50: onun yüzünden ben giricem evlilik stresine evlenince de mi böyle olcak diye :47:

güzel dilekleriniz için sağolun kuzular akşam söz yapıcaz kardeşim çok yakışıklı oldu o takımın içinde :nazar: büyümüş de evlenmeye kalkmış :27:

topik damatlarınaa stres basmışş sanırımm :1::1::1::1:
sıkma canını duygucum belki bişeyleri oturtmaya çalışıyodurr sen onun yanında neşeli ol oda seninle düzelirr :34::34::34:

dilacım elimde değil ki onu öyle durgun görünce benim de yüzüm düşüyor.. gıcık oluyorum..
ben de aynı stresı yaşıyorum sonucta .. ki her şey de alındı bi halımız ve tv sehpamız kaldı bi sıkıntı da yok ama işte bilemedim artık :17:
haftasonu ailelerimizin yanına giidyoruz artık o iyi gelecek inşallah :34:

diloşum seve seve sana devredicem tahtımı, şehzadem benim :27: taht devir töreni bilem yaparız burda :9:

duygucum benim nişanlı durgun değil de bu aralar çok yoğun ve benle ilgilenmiyo pek ben de buna üzgünüm biraz.. yoksa yanyanayken oldukça şımarıyo, keyfi yerinde
ama işte ilgilenmiyo benle :50: onun yüzünden ben giricem evlilik stresine evlenince de mi böyle olcak diye :47:

güzel dilekleriniz için sağolun kuzular akşam söz yapıcaz kardeşim çok yakışıklı oldu o takımın içinde :nazar: büyümüş de evlenmeye kalkmış :27:

yaparız listecibaşı aplaaaa :1::1::1::1:
şeyy pardon hünkarımm :86::86::86::86::86:

sevdicek sizin için çalışıyoo, strese girmee hemenn kuzucann :24::24::24::24:
bak yanındayken sıkıntı yokk :23::23::23::23:

kardeşine de maşallahh, mutlu mesut olsunlar inşallah :16::16::16::16:

dilacım elimde değil ki onu öyle durgun görünce benim de yüzüm düşüyor.. gıcık oluyorum..
ben de aynı stresı yaşıyorum sonucta .. ki her şey de alındı bi halımız ve tv sehpamız kaldı bi sıkıntı da yok ama işte bilemedim artık :17:
haftasonu ailelerimizin yanına giidyoruz artık o iyi gelecek inşallah :34:

herşeyi bayandan bekleyen eş yapımız olduğu içinn şımarıklık yapmak bize düşüyoo :34::34::34:
boşver düğün olana kadar idare et soraa acısını çıkartırsın geceleri kirpik diplerini ağrıtarakk :23::23::23::23::23:

evet ya değiş tokuş yapıyoruz ben o tarafa gelin sen bu tarafa senin düğün ne zaman canım

ben oraya gelin gitmicem eliff :31::31::31:
biz ya ankara ya izmirde oturcaz nişanlımın işine bağlıı :34::34::34:
düğün tarihim henüz belli diil ama askerden geldikten snra belli olur inşallahh :16::16:

Sağolun kızlaar :16:

Bende öyle bişey düşünüyorum özge. zaten bi adağımızda vardı. yaparız işallah.

elif bende iskenderunlu sayılırım. ortaokulu liseyi orda okudum babam memur olduğu için. çok seversin kesin:16:

ceren :26::26: Allah korusun canım verilmiş sadakan varmış :16::16::16:

topiğin damatları pek bi ilgisiz geldi :26::ssz: düzelirler... onlarda en az biz kadar stresliler.

dün eşim benim üstümü örttü sıkıca aman üşüme vs dedi. gitti ben :53: insan bari bu kadar gelmiş bir öper dedim :9::9:yatarken öpeceğim dedi. tabii o cilt bakımını yapana dek ben "zzzzzzzzzzzzzz" :9::9::9::9: sabah diyo ki ayyaşlar gibi sızıyorsun :60:

odaya kamera koysak komedi ikimizin de uykusu agır arada uyku sersemi bişi diyoz bişi oluyo :9: sabah belki bazen hatırlıyorum.

bu gece mesela wc ye kalkcam doruldum yataktan tuttu bırakmıyo :60: ama bi yandan da uyuyo :60: sabah yok öle bişi diyo :48::48::48: yerim onu ben..

bende cicek böcek mum istiyorum hala yapan olmadı.. ama ilgi baska sekilde yine gösteriliyo :26: ama romantiklik istiyom :15:yine de :15::9:

**

özgem oyyyyyy kardesine de maşallah :16::16:

EFET İSKENDERUN YOLCUSUYUM BEBİŞ:21::21:

evet canım ata uni.de okudum ben 2011 mezunuyum Elektrik Elektronik Mühendisiyim.Sen ne mezunusun ve ne zaman?? Ben tüm mobilyalarımı adanadan mobilyacılar çarşısından aldım::27::27::27:
Canım senin düğününe ben evli oluyorum bize yakınsın 3 saat en fazla Adana İskenderun arası o zaman eşim olacak belkim düğününe geliriz ki:16::16::16:
mavişim ben de kızlara katılıyorum sadece tül ve storla kullanırsın şimdilik, koltukların çok güzel çünkü üzme sen kendini öyle daha ferah olucak evin :16:

elif evini çok beğendim ben miss gibi manzara var valla.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :16:

ceren çok geçmiş olsun, mutlaka sadaka verin :50: biz de kaza atlatmıştık nişanlıcanla cidden çok kötü bi olay.. Allahım herkesi kazadan beladan korusun

Özgem canım bende şu anlık düşümcem o üzmeyecem kendimi ki herşey çok güzel olcak ki:17::17::17:

*
Az daha işleri bırakırsam patrondan kötü fırça yicem ki:18::18::18:
Ceren canım çok geçmiş olsun dikkat et verilmiş sadakanız varmış kuzum Allah nazarlardan saklasın hepimizi:18::18::18:

Özgem şimdi benim ne çektiğimi anlarsın. Ben biraz, baya hatta bana uzun yıllar gibi geldi. Aşkla iş vakitlerinde görüşemiyoruz. Üzülüyorum diyordum ya işte bu sebeple neyse inşalalh evlendikten sonrada böyle olmaz o zaman en yaparım bilmem.Hem çok uzak hiç bilmediğim bir yere gideceğim hemde bir sürü sorumluluğum olacak yalnızda olursam tamamdır.Dipteyim , sondayım depresyondayım diyeceğim.:24:
İnşallah öyle olmazlar inşallah:18:

KArdeşin içinde çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

dila benle pınarın kollarına gelcek :9::9: :16:

artıkk bi kesinleşeydii :86:86::86::86::86:
elifle hümün kollarına da gidebilirimmm :27::27::27:
aslımm biz evlencez dimi yaa bu yıll :1::1::1:
ne diyo hislerinn :44::44::44::44:
eşkitomm gelim hemen başlayalım hazırlıklara dioo:31::31:
bende ' ben eşyalarım hazır zaten sen hazır olunca evleniriz' dedimmm :9::9::9::9::9::9:

artıkk bi kesinleşeydii :86:86::86::86::86:
elifle hümün kollarına da gidebilirimmm :27::27::27:
aslımm biz evlencez dimi yaa bu yıll :1::1::1:
ne diyo hislerinn :44::44::44::44:
eşkitomm gelim hemen başlayalım hazırlıklara dioo:31::31:
bende ' ben eşyalarım hazır zaten sen hazır olunca evleniriz' dedimmm :9::9::9::9::9::9:

eylülde düğün var sizin o zaman:23::23::23::16:

Özgem şimdi benim ne çektiğimi anlarsın. Ben biraz, baya hatta bana uzun yıllar gibi geldi. Aşkla iş vakitlerinde görüşemiyoruz. Üzülüyorum diyordum ya işte bu sebeple neyse inşalalh evlendikten sonrada böyle olmaz o zaman en yaparım bilmem.Hem çok uzak hiç bilmediğim bir yere gideceğim hemde bir sürü sorumluluğum olacak yalnızda olursam tamamdır.Dipteyim , sondayım depresyondayım diyeceğim.:24:
İnşallah öyle olmazlar inşallah:18:

KArdeşin içinde çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
kuzum canımm yaa öyle deme bende bambaşka bir şehire bambaşka insanların arasına gidiyorum ki ben kendi memleketimde yerinde duran biri değilim ne yapacakğım bilmiyorum ama depresifte olmayalım ii düşünelim ii olsun kuzum sevdiklerimiz hep yanımızda olur yeni arkadaşlar irtibatlar olur ii olacak herşey bizim için güzelleşecek emin ol yaa:29::29:
Canım senin düğününe ben evli oluyorum bize yakınsın 3 saat en fazla Adana İskenderun arası o zaman eşim olacak belkim düğününe geliriz ki:16::16::16:

Özgem canım bende şu anlık düşümcem o üzmeyecem kendimi ki herşey çok güzel olcak ki:17::17::17:

*
Az daha işleri bırakırsam patrondan kötü fırça yicem ki:18::18::18:
Ceren canım çok geçmiş olsun dikkat et verilmiş sadakanız varmış kuzum Allah nazarlardan saklasın hepimizi:18::18::18:

tabisi yavrum irtibatta olaalım bebiş beklerim düğüne kısmetse clup casmin otel 21 eylül buyurun gelin:29::29:

amaa geleceksiniz kii :5::5::5:
alpiden sözünü bile aldıkk yemekteyken hatırlıyonn dimiii :34::34::34:

evet kuzum aldıkkkk....o gelmezse ben alırım yavrumu gelirim teyzesineee:16::54::54::54::1::1:

dila benle pınarın kollarına gelcek :9::9: :16:

yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh:19::19:

Back
X