• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydınnn :16::16::16:

Kızlarr bişey sorucammm aranızda Groupon'dan alışveriş yapan oldu mu?

Şuan da azur ütü 119 tl piyasa da 230 tl acaba alsam mı ki diyorum ama garanti belgesini falan gönderiyorlar mı?

Sorularımı sormak için müşteri hizmetlerini aradım ama hafta içi hizmet veriyorlarmış fırsatı kaçırcam diye de korkuyorum :26:

günaydın gülinimikoooo :16::16::16:

fiyat çok iyimiş phlips için ama o siteden hiç alışveriş yapmadım ben o konuda yardımcı olamayacağım

bende azur aldım hepsi burada'dan yine böyle bi kampanya vardı uyguna almıştım yani tam hatırlayamasam da :26:

emin değilsen sitedenn hiç riske atma hepsi buradayı gitti gidiyoru falan takip et onlarda da oluyor ve en azından bildiğimiz artık güvendiğimiz siteler :31:

yarın yengecanın çeyizi gelince sizin için foto çekim miiiiiii:26::26::26::26:

çekim çekimmm :9::9::9:

yeni gelin evi olicik miss gibi olicik aşk kokicikkkk :69:

pide de kokabilir ama yarın :60: :60: :60:

annemiko pide ayran yapmayı düşündü yemek olarak genelde öyle yapıyolarmış dimi :26:

1 üye ve 1 ziyaretçi var üye ben olduğuma göre e başka da üye olmadığına göree:28:

ziyaretçi kardeşşşş :3::3::3:

gel gel senle konuşak :9::9::9::9::9:

kızlar cok yogunum okuyamıyorum bile :ssz::ssz::ssz: sanırım pazartesi okucam...

zehramm özgeye cok selamlar :16::16::16: güzel gecer umarım :69: vermeyin onu :14::16::29:

kızlar cok yogunum okuyamıyorum bile :ssz::ssz::ssz: sanırım pazartesi okucam...

zehramm özgeye cok selamlar :16::16::16: güzel gecer umarım :69: vermeyin onu :14::16::29:

okuyamadığın belli :31:

ben yalnızlıktan bunalımı giricem sen zehrayla konuşuyon :9::9: özgeye selam ediyon :9::9::9:

bu arada özgeye bende selam edeyim hayırlı uğurlu olsun yuvası şimdiden mutlu bir gün olsun onun için :16:

günaydın gülinimikoooo :16::16::16:

fiyat çok iyimiş phlips için ama o siteden hiç alışveriş yapmadım ben o konuda yardımcı olamayacağım

bende azur aldım hepsi burada'dan yine böyle bi kampanya vardı uyguna almıştım yani tam hatırlayamasam da :26:

emin değilsen sitedenn hiç riske atma hepsi buradayı gitti gidiyoru falan takip et onlarda da oluyor ve en azından bildiğimiz artık güvendiğimiz siteler :31:

Vazgeçtim canım almıcam riske atmıcam kendimi garanti belgesi falan göndermezlerse sorun olur ilerde hiç riske girmiyim en iyisi :26:

Selamlarınızı ileticem kızlarrr Özgişeee Zehra görmez muhtemelen,saat 2 olsun kuzumla buluşupta gidicez Özgişe :16:

aaa ama olmadı şimdi sigaraya naynnn:20::20::20: yardımcı olun hemen bıraksın daha tam alışmadan sağlığını geleceğini düşünsün :31::31:

dayın var mı senin :26: o da kel mi :26: bizimki öyle de ırsi yani babam da öyle değil ama dayı kel bizim oğlan da öyle iyice açıldı gari son 1 yılda :1:

sevdiceği dün akşam çağırsaydınız ya kızz yazıkkk :29::29: bide sizin yanınızda hasret de gidermezler şimdi :17: öpüşüp koklaşamazlar :1:

doğum günü harika olicik :21: ama gençleri accuk yalnız bırakın :23::9::9::9:

Yok babamin babasi olan dedem keldi ama oda yaslaninca dokulmuss :) tek kel abim kimsede yok baskaaa :))
Sigara zaten icmiyodu gitmedende ama alkolle aliyodu simdi baslamismiss amaaa az iciyomusmusssss :) ole dio :p
Ayrica onun sevdicek istanbulda ucagi oglen anacimm ole oldu mecbur :))
Aksam vallahi baya kalabalik olcak subeden arkadaslari fln gelcek kuzenler flnn cikss yalniz kalamazlar :)

yarın yengecanın çeyizi gelince sizin için foto çekim miiiiiii:26::26::26::26:

çekim çekimmm :9::9::9:

yeni gelin evi olicik miss gibi olicik aşk kokicikkkk :69:

pide de kokabilir ama yarın :60: :60: :60:

annemiko pide ayran yapmayı düşündü yemek olarak genelde öyle yapıyolarmış dimi :26:

Cek tabii ceyiz evi ceyiz evidir :) bizede referans olur hemm :))

çok yalnız hissettim kendimi :26: niye kimse yok :50:

kendi kendime konuşuyorum sankinim :18:

Ben burdayimm pinartoss ara ara geliyomm amaa :) olsun idare ett :)

Vazgeçtim canım almıcam riske atmıcam kendimi garanti belgesi falan göndermezlerse sorun olur ilerde hiç riske girmiyim en iyisi :26:

Selamlarınızı ileticem kızlarrr Özgişeee Zehra görmez muhtemelen,saat 2 olsun kuzumla buluşupta gidicez Özgişe :16:

çok şükür benle konuşan biri geldi :1:

alma bencede küçük bişi değil çünkü ütü yani cok önemli :31:

herkes adına konuşim bari özgişi öptük kocaman :54::54::54::54::54: mutlu olsun çokcanaaaa:16:

pınarrrrrrrr:27::27::27: lafa bak ya koptumm...

yengenin evini cek tabi. :34::34:

bunalım mı :16::16: gel orda oturcagına yardım et :27::27::27:

**

gülin ben almadım... ama internetten epilasyon aleti aldım garanti belgesi icindeydi ve calısır durumda :31:

dilamik hanımmmm :3:

sen burdasın ama bu kız kaçar kii artıkkk :10::10::10: abisinin cicik evine hem deeee :52::52::52::5::5::5::32::32::32::14::14::43::43::43::36::36::36::37::37::37::37:

hadi benden de herkeslere iyi tatiller :16::16::16:

hoşçakalın mutlu kalın:54::54::54::54:

pınarrrrrrrr:27::27::27: lafa bak ya koptumm...

yengenin evini cek tabi. :34::34:

bunalım mı :16::16: gel orda oturcagına yardım et :27::27::27:

ben seni yemek istiyommmmm :56::56: duygularını da :56: :9::9:

yaa yakaladım :1: spor çöpte :9::9: :23::45:

hıhh ben gidiyom ya geldin deme :22::22::22:

kolay gelsin bacım :5:

yiceksen beni bacaklarımdan başla sonra göbek ve kollar olarak devam edebilirsin :60: :60: :60:

tazeyimdir de hem güzel giderim yani :27::27:

ama duygularımı yisen daha makbule geçer :30:

spor muuuuuu:24::24::24::24::24::36::36::36::36::36:

hadi gittim bennnn:54::54::54::54:

baysss:16:

çok şükür benle konuşan biri geldi :1:

alma bencede küçük bişi değil çünkü ütü yani cok önemli :31:

herkes adına konuşim bari özgişi öptük kocaman :54::54::54::54::54: mutlu olsun çokcanaaaa:16:

bende sene konusurum pinartoss :1:

bitsin artik bu guuuun. hastayim evde olmam gereekk:43:

Herkes hüm diyor ben de öyle diyim :1:
Hümcüm hayırlı uğurlu olsuuun kınan, düğünün, balayın çok mutlu geçsin inşallaaahh :16: :16: :16: :123: :123: :123:

iyi geceler kızlarrr :16:
bugün çeyizimi serdik, çok yorulduk valla ama değdi çok güzel oldu yuvam :69: ne çok eşyam varmış :nazar:
gülin ve zehra kuzum da hiç yalnız bırakmadı beni, yardım ettiler, sonrasında da bi güzel yedik mamaları :9: ohh yarasınnn
hiç dönesim gelmedi akşam valla evimden :69:

hümmm kınan inşallah çok güzel geçmiştir kuzum, yarın düğünün de şahane geçsin inşallah
çok mutlu ol, herşey gönlünce olsun :54:

cerenin fotolarını da gördüm facete melek gibi olmuş maşallah :nazar:
o da çoook mutlu olur inşallah :54:

Günaydın canlarım :-):-):-):-):-)
Hüm ünüz artık bir kınalı kuzu :-) sizi haberdar etmek.istedim :-) telden hemen yazayim dedim... kına gecem çok güzel geçti oyna oyna ohh.ohh yaptık :-):-):-):-) her gören ne kadar zayıfladın sen deyip.durdu... Saçımı basım açık makyajlı olunca anem sen de kimsin acaba diyorlar.falan :-):-):-):-) gece 11.30 da eve geldik 2 de yattim
...kına için beni hazırladılar kızlar.sıra oluşturdu ama masallah.arkadaşlar.kuzenleri.belki 30.kız onların arasından geçtim ışıklar falan sandalyeye oturduğum anda ağlamaya başladım zaten..... bayağı ağladım yaaa valla :'(:'(:'(:'( kınam yakıldı bindalliyla kaldım onunla.oynamaya devam ettim... sizlerin de yanımda olmasını çok isterdimm..... Bakalım 4 saat uykuyla.düğün nasıl.geçecek :-) sizleri çok opuyorum beni hatırlayan herkesi.yanaklarındanminciriyorum tatilde giremezsem.eğer Haticem sana da.ömür boyu mutluluklar diliyorum :-):-):-):-):-)
aslim Dilam Elifim pinartosum çağlam tuğçem sinosum.özgem.zehram duygucuklarim hepinizi.opuyorum unuttuklarim kizmasin emi.acele.yaziyorum :-):-):-):-):-) hoşçakalin benim.için dua edin emi :-):-):-):-):-)

Pazar pazar kimseler yokken ben bi ses edim topukcanimizda didimm :))
Sahipsiz sanmasinlar :))
Ozgeeemm ellerinize saglik eviniz kuzummm gule gule huzurla oturunn :16:
Hummm bugunn buyukk gunnn, cok cokk mutlu olunn :16: havadisleri artik 20 gun sora alirizz :))

Herkeşler çook mutlu anlaşılannn ne güzellll :16: :16:

Sevgili meslektaşım özgecim kimbilir ne güzel olmuştur evin mis gibi temiz, herşey yepyeniii :16: Güle güle oturun güle güle kullanın hepsini :16:

Düğün ayı geldi bugün anladım :1: her yerde korna sesleri, davul zurnalar, gelin alayları falan...
Benim de bi hoşuma gittii :69: :69:
Nedense nerde gelin görsem hemen gözlerim doluyor size de oluyor mu :1:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar,

ben ne bir gelin adayiyim nede hayatimda hayatimi paylasasip evlenecegim bir insan var:)
Konuya tesadüfen geldim..okudum...ve cok begendim...
Cok güzel seyler paylasmissiniz burada..cok duygusal ve bir o kadarda romantik.. :16: :5:
Umarim bir gün bende bu konuya dahil olur sizinle hayatimdaki önemli günleri tarihleriyle paylasabilirim, her ne kadar ümidimi yitirmis olsamda:) :25:
Evlenenlere ve evlenecek olan arkadaslara esleriyle aileleriyle ve dogacak olan cocuklariyla ömür boyu mutluluklar diliyorum. :emir_bebek:
Huzur eksik olmasin evinizde..
Hersey gönlünüzce olsun. :54:

sevgiler
honey :)

Son düzenleme:
Back
X