• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Elifim Allah nazarlardan saklasın.
Fotoğraflarına baktım her şeyciğin çoooook güzel olmuş :nazar:
Umarım bir ömür boyu öyle geçer

Haticem çok teşekkür ederim kuzum, inşAllah herşey hep böyle gideeerrrr:16:
Beğendin miii beniiii?:17:

Maşallah sizeeeee :nazar: Allah ağzınızın tadını bir ömür bozmasın inşallah!Kem gözlerden korusun yuvanızı :16:

Çağlam çok sağol uzaktan takipçiiimmmm:54:
Sen nasılsın alışabildin mi balım?:16:

Elifffffffffffffffffffffffff :52::52::52::52::52:

maşallah barek Allah :69: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daim olsun o mutluluğun fındıgım benim :69: :69: ne de güzel olmuşsun maşallah :54:

Aslııımmmmmmm:16::16:
Kuzuuummmmmm çok çok sağol bideneemmm:54:
Beğendin miiii benii de bakem banaaaa:17:

Hepinizi en bolundan öperekten kısacııkkk bi özet geçiveriiiimmm hemeeennnnn:54:

Her iki düğünümde öyle güzel geçti kiiiii:123:
Resmen ben musmutlu, huphuzurlu bi gelincik oluverdiiimmmmm:17::38:
Bazı aileler arası sorunlar olmuştu, ama düğünde keramet var derler ya hepiciğiii puuufff olup uçuverdiiiiii:16:
Şükür!:nazar:

Düğün hikayesi fotoğraf çekimi olduğu için kuaförde bile çekildim, her anım her saniyem dolu dolu fotolandı yaneeee!:16:
Bundan dolayı eşime buradan kocaman teşekkürleeeeerrrr, seni seviyoruuummm!:69::17:

İkinci düğünümüzden sonnaaa İstanbul'da boğaza sıpsıfır bi otelin suit odasında kalıverdiiiiikkkkkk:38:

Sonnacığıma sabah uyanıp hemencecik hava limanına gittiiikkkkk:10:
Hava limanından hoooo..op Antalya'ya varıverdikkk:10:
Ets turun farkını o anda fark ettiiiikkkk:16:
Transfer almıştık, hemen bizi cipciiiiiiciiiik otelimize bıraktılar:16:
Odaya birde girdik ki meyve tabağı, şarap, yatakta gülleeeerrrrr:69::69:
Aman Allahım!:69:
Prensesle prens gibi olduuukkk biiiizzz:69:

Voyage Belek kesinlikle inanılmaz güzel bi tercihti!:46:
Tatil boyunca her bir santimetrekaresine hayran olarak geçirdik!:69:
Sen çok yaşa Voyage, sen çok yaşa Ets!:46::46::46::46:

Şarj aletlerimizi unutmuşuz, daha doğrusu şöööle oldu bizim ikimizinkide kayıptı:9:
Ben annemden kullanıyodum, o laptopla şarj ediyodu:9:
Al bak kalırıız ööölleee dedim, ve biz öölleee kaldıııkkk:9::9::9:

Son gün Belek merkeze inene kadar sıfır şarjla başbaşa takıldıııkkk!:52:
Ama perfecto olduuuuuuuu!:52::52::52::52:

Herkes bilerek yaptık sandı bide:23::9::9:

Hava mükemmeldi Antalya'da!
Sıcak ama kavurmuyo, akşamları hafif esiyooo, ohhh miiissssss:16:
Tatillleri mayısda yapmak gerek bunu anladık biz:9:

Voyage boyunca yapmadığımız şey, katılmadığımız aktivite kalmadı:9:
Biiiiiizzz birlikte jet skiye bindiiiiikkkk:10:
Deniz dalgalıydı, dalgaların üzerinde uçtuk resmen çığlık çığlığaaaa!:52:
Nasıl sıkı sarılmışsam bel ağrısından öldüm ertesi gün:9:

Sonnnaaacığımmmaaaa paraşüte bindiiiikkkkkk:16:
Mükemmel bi histi!
230 mt yukarıda başbaşaa!:16:
11 otel göründü aynı anda, Maxx Royal,Adam Eve, Cornelia, Hotel Spicy vs..

Zaten oteller arası geçiş yapılabiliyo sahilden:9:
İlk gün deniz kenarında yürürken Maxx Royal'e geçmişiz de yanlışlıklaaaa:60:

Atıcılık, ok, aqua parkkkkk:52:
Aqua parkta uçtuk keyiften yaaa!:9::9:

Sonnaaa akşamalrı animasyonlara katıldık, herkesin önünde çıkıp karaoke yaptıııkkk:9::9:
O seslerleeee:24::24:
Fesuphanallahta hem oynadık hem sööllediiikkk:32::32:
Deli gibi alkışlandııkkk!:9:
Honeymoooonnn dediler bizeeee:9::9::9:

Ayyy ne biliiiim anlat anlat bitmez şimdi!:9::9:
Çenem düştü yine, yeter bu kadar balayı anısııı!:9:

İki kişi uyumak garipmiş cidden:17:
Ama gecenin 2 buçuğunda beni öperek uyandıran, boğazım çok ağrıyooo diye o saatte dert yandığımda kalkıp bana evdeki azıcık şeyle, kendi uydurduğu doping çayını içeren bi eşim var!:69::nazar::nazar:

Sallama papatya çayını, kuşburnunu delip demliğe boşaltıp demleyen, içine kuru nane, tarçın atan bunu bana ballı elleriyle içiren bi eş!:69::nazar:
Artık bizim grip çayımız var sıcacık dumanı tüten!:69::nazar:
Bizim dumanı tüten sıcacık bi yuvamız var!:69:

:nazar::nazar::nazar:

Elifcimmm maşallah çok güzel olmuşsun fotoğraflarını gördüm gülen yüzün hiç solmasın. Evlendin ve 15 gün bile oldu maşallah zaman su gb geçse artık bizde görsek o güzel günlerriiii:16::16:

Ben dün o kadar kötüydüm ki anlatamam
Aşk bir saat telefonda konuştu.Sabah aradı normalde aramaz bilirsiniz bu yüzden şikayetçiyim.
Ben telefonu kapatmaya çalıştıkça o iyi misin diye soruyordu. Herkes laf söylüyor biliyorum hak etmiyoruz ama onlar yüzünden de en güzel anılarımı zehir etmek istemiyorum. Bizde resmen kriz çıktı. Çeyizi erkek evinden kimse gelip almadı biz kendimiz gittik.Bu ne biçim iştir diye bir sürü kişi laf söyledi.Annem baya ağladı.Eve gittiğimizde kayınvalidem ve aşkım evde bizi karşıladılar. Onlarada bir sürü laf söylendi.Bana düşün kaç kez babasız olduğunu senin her şeyine bakınca anlıyoruz dediler.Baban olsaydı bunlar olmazdı vs. napim yok o yüzden evlenmeyeyim mi? NAptım bir süre üzüldüm taktım ama sonra unuttum inşallah banane benim evim benim çeyizim benim hayatım gerisi teferruat
Canım kıyamam sana bular sölenecek sözler mi yaa ama sen en güzelini yapmışsın inşallah bende yaparım herkese inat mutluluk canım:16::16::16:
mavişim herşeyin en güzeli olsun istiyosun ondan bu kadar gerilmişsin. kendine rahatlatmaya çalış bence. elinde gelen yapıyosun. üzme kendini bu günlerin tadını çıkarmaya bak tatlım.

eliiiiiiiiiiifffff :118: anlatsana neler oldu. nası geçti 2 düğün 1 balayı :10: evin nası alıştın mı :44:

Canım evet öle istiyorum ama olmuyo canım olamazda zaten ama aksilikler olunca üst üste gelince insan patlıyor rahatlıcam evet çok mutlu olacam herkese inat:16::16::16:
Sizinle konuşunca biraz daha rahatlıyorum kuzum canlarım iyiki varsınız iyiki burdayım ve iyiki sizin gibi yanınızda olamasamda ama reel arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana sizleri çoooooook seviyorum ben:16::16::16::16:

Hepinizi en bolundan öperekten kısacııkkk bi özet geçiveriiiimmm hemeeennnnn:54:

Her iki düğünümde öyle güzel geçti kiiiii:123:
Resmen ben musmutlu, huphuzurlu bi gelincik oluverdiiimmmmm:17::38:
Bazı aileler arası sorunlar olmuştu, ama düğünde keramet var derler ya hepiciğiii puuufff olup uçuverdiiiiii:16:
Şükür!:nazar:

Düğün hikayesi fotoğraf çekimi olduğu için kuaförde bile çekildim, her anım her saniyem dolu dolu fotolandı yaneeee!:16:
Bundan dolayı eşime buradan kocaman teşekkürleeeeerrrr, seni seviyoruuummm!:69::17:

İkinci düğünümüzden sonnaaa İstanbul'da boğaza sıpsıfır bi otelin suit odasında kalıverdiiiiikkkkkk:38:

Sonnacığıma sabah uyanıp hemencecik hava limanına gittiiikkkkk:10:
Hava limanından hoooo..op Antalya'ya varıverdikkk:10:
Ets turun farkını o anda fark ettiiiikkkk:16:
Transfer almıştık, hemen bizi cipciiiiiiciiiik otelimize bıraktılar:16:
Odaya birde girdik ki meyve tabağı, şarap, yatakta gülleeeerrrrr:69::69:
Aman Allahım!:69:
Prensesle prens gibi olduuukkk biiiizzz:69:

Voyage Belek kesinlikle inanılmaz güzel bi tercihti!:46:
Tatil boyunca her bir santimetrekaresine hayran olarak geçirdik!:69:
Sen çok yaşa Voyage, sen çok yaşa Ets!:46::46::46::46:

Şarj aletlerimizi unutmuşuz, daha doğrusu şöööle oldu bizim ikimizinkide kayıptı:9:
Ben annemden kullanıyodum, o laptopla şarj ediyodu:9:
Al bak kalırıız ööölleee dedim, ve biz öölleee kaldıııkkk:9::9::9:

Son gün Belek merkeze inene kadar sıfır şarjla başbaşa takıldıııkkk!:52:
Ama perfecto olduuuuuuuu!:52::52::52::52:

Herkes bilerek yaptık sandı bide:23::9::9:

Hava mükemmeldi Antalya'da!
Sıcak ama kavurmuyo, akşamları hafif esiyooo, ohhh miiissssss:16:
Tatillleri mayısda yapmak gerek bunu anladık biz:9:

Voyage boyunca yapmadığımız şey, katılmadığımız aktivite kalmadı:9:
Biiiiiizzz birlikte jet skiye bindiiiiikkkk:10:
Deniz dalgalıydı, dalgaların üzerinde uçtuk resmen çığlık çığlığaaaa!:52:
Nasıl sıkı sarılmışsam bel ağrısından öldüm ertesi gün:9:

Sonnnaaacığımmmaaaa paraşüte bindiiiikkkkkk:16:
Mükemmel bi histi!
230 mt yukarıda başbaşaa!:16:
11 otel göründü aynı anda, Maxx Royal,Adam Eve, Cornelia, Hotel Spicy vs..

Zaten oteller arası geçiş yapılabiliyo sahilden:9:
İlk gün deniz kenarında yürürken Maxx Royal'e geçmişiz de yanlışlıklaaaa:60:

Atıcılık, ok, aqua parkkkkk:52:
Aqua parkta uçtuk keyiften yaaa!:9::9:

Sonnaaa akşamalrı animasyonlara katıldık, herkesin önünde çıkıp karaoke yaptıııkkk:9::9:
O seslerleeee:24::24:
Fesuphanallahta hem oynadık hem sööllediiikkk:32::32:
Deli gibi alkışlandııkkk!:9:
Honeymoooonnn dediler bizeeee:9::9::9:

Ayyy ne biliiiim anlat anlat bitmez şimdi!:9::9:
Çenem düştü yine, yeter bu kadar balayı anısııı!:9:

İki kişi uyumak garipmiş cidden:17:
Ama gecenin 2 buçuğunda beni öperek uyandıran, boğazım çok ağrıyooo diye o saatte dert yandığımda kalkıp bana evdeki azıcık şeyle, kendi uydurduğu doping çayını içeren bi eşim var!:69::nazar::nazar:

Sallama papatya çayını, kuşburnunu delip demliğe boşaltıp demleyen, içine kuru nane, tarçın atan bunu bana ballı elleriyle içiren bi eş!:69::nazar:
Artık bizim grip çayımız var sıcacık dumanı tüten!:69::nazar:
Bizim dumanı tüten sıcacık bi yuvamız var!:69:

:nazar::nazar::nazar:

Elifmuu çekigk gözlüm senin o pembiş yanaklarını ısırırım sıkarım mıncırırım seni ben yaa seen evet sen sen çoook güzel olmuşsun ki maşallah Allah mutluluğunu daim etsin canım yerim seni hapur hupur:56::56::56::56:

Canım kıyamam sana bular sölenecek sözler mi yaa ama sen en güzelini yapmışsın inşallah bende yaparım herkese inat mutluluk canım:16::16::16:

Eee onlar böyle napacaksın.
Kıskançlığından mı, lafı sözü bilmemezlikten mi, dengesizlikten mi bilemezsin ki ondan bende sesimi çıkarmadım.
Bende anneme kızdım onlara bakıp ne ağlıyorsun benim bu günümü zehir mi edeceksin dedim.Çeyizim serildi.Ev görüldü sesler kesildi.Sonra demedim mi ben sana anne bak ağlamaya değmez diye.Annemde sustu çok şükür. Oda eşyalar yerleşince çoook mutlu oldu. İyiki ailem iyiki annem var. Gerisi olsada olur olmasada

Haticem, Mavişim, Handem çok teşekkür ederim kiiiiiii:17::17:

Siz hepiniz gördünüz mü beni yaneeee:17:
Dilaaaa sen mi koyduuunnnnn:17::17::17:
Yerim seni pikaçuuuuu:56:

Haticem çok teşekkür ederim kuzum, inşAllah herşey hep böyle gideeerrrr:16:
Beğendin miii beniiii?:17:

Çağlam çok sağol uzaktan takipçiiimmmm:54:
Sen nasılsın alışabildin mi balım?:16:

Aslııımmmmmmm:16::16:
Kuzuuummmmmm çok çok sağol bideneemmm:54:
Beğendin miiii benii de bakem banaaaa:17:

Tatlıııııım :16: o şirin cümlelerini şirinliğini hiç kaybetme inşallah.Yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu..
ben alıştım sayılır, günler çok çabuk geçiyor. Bende daha 2 3 kere yemek yaptım evde. Ya annem getirdi 1 2 kere, dışarda yedik.Hazır bişeyler,salatalarla geçiştirdik :) Senin çok güzel geçmiş zaten balayın. Hep daim olur kuzum inşallah :16:

Eee onlar böyle napacaksın.
Kıskançlığından mı, lafı sözü bilmemezlikten mi, dengesizlikten mi bilemezsin ki ondan bende sesimi çıkarmadım.
Bende anneme kızdım onlara bakıp ne ağlıyorsun benim bu günümü zehir mi edeceksin dedim.Çeyizim serildi.Ev görüldü sesler kesildi.Sonra demedim mi ben sana anne bak ağlamaya değmez diye.Annemde sustu çok şükür. Oda eşyalar yerleşince çoook mutlu oldu. İyiki ailem iyiki annem var. Gerisi olsada olur olmasada

Cansın sen bilyon mu şurda 5 günün kaldı ki herşey çook güzel olcek sende çok cicik bi gelin olacaksın ki vee çook mutlu olacaksın kuzum Allah'ın izniyle:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

Tatlıııııım :16: o şirin cümlelerini şirinliğini hiç kaybetme inşallah.Yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu..
ben alıştım sayılır, günler çok çabuk geçiyor. Bende daha 2 3 kere yemek yaptım evde. Ya annem getirdi 1 2 kere, dışarda yedik.Hazır bişeyler,salatalarla geçiştirdik :) Senin çok güzel geçmiş zaten balayın. Hep daim olur kuzum inşallah :16:

Bizde aynı sizin gibi daha bi iki kere yedik evdee:9:
İnşAllah kuzum benim..

Evli sıfatı bana extra large ama halaaaa:9::9:

Facemde eklisin ya kuzu

Seni demiyorum, Handeyi felan Haticecan:16:

elif begenmem mi :69: çok duru bir güzelliğin var maşallah :16: kuaföründe iyi yapmış o duruluğu yalınlığı bozmamış :69:

Canım evet öle istiyorum ama olmuyo canım olamazda zaten ama aksilikler olunca üst üste gelince insan patlıyor rahatlıcam evet çok mutlu olacam herkese inat:16::16::16:
Sizinle konuşunca biraz daha rahatlıyorum kuzum canlarım iyiki varsınız iyiki burdayım ve iyiki sizin gibi yanınızda olamasamda ama reel arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana sizleri çoooooook seviyorum ben:16::16::16::16:

aynen bende öyle hissediyorum tatlım. yıllardır tanıdığım kız arkadaşlarımla konuşamadığım şeyler bile burdan soruyorum öğreniyorum. hepsi geçecektir. çok mutlu olacaksınızdır sevdiceğinle :16:

elif canım özeti okurken masal okuyor sandım kendimi harika gçemiş nazar değmez inşallah ailler iyi oldu ya şükür huzurlu geçti en güzel ügnlerin balayı olarak tavsşiye ediyorsun yani biz deluxe oda için fiyat almıştık bir ara siz hangi oda tipinde kaldınız standrtmı sonuçta odada vakit geçirlmiyor bol aktiviteli bir otel değilmi :)

Eliiiiffff miii gelmiiiiş :3::3:
jeteliiiiiiffff hoş geldiin mutlu geliiiinn :16::16:

ben artık bir korkmaya basladım yakalnıcam diye adımı da değiştirim ama
yazmıyorum yinede:18::18:
ama senin için yeminimi bozdum uleyn :9::9:
sana hayırlı olsun demek içiiiinn :16:

ben göremedim fotoğraflarını ama yaaa :43::43:

Cansın sen bilyon mu şurda 5 günün kaldı ki herşey çook güzel olcek sende çok cicik bi gelin olacaksın ki vee çook mutlu olacaksın kuzum Allah'ın izniyle:nazar::nazar::nazar::16::16::16:
İnşallah canım benim ikimizde çooooook mutlu olacağız

Bizde aynı sizin gibi daha bi iki kere yedik evdee:9:
İnşAllah kuzum benim..

Evli sıfatı bana extra large ama halaaaa:9::9:

Seni demiyorum, Handeyi felan Haticecan:16:

Tamam fıstığım :54:

Back
X