'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dila bana para ver binlik olsun

dila bana ayfon ver hem de 5 olsun

dila seni zengin gördüm yanaşıyom farkındamısın cicim

Bende evlenip sevdiceğime kavuşmak istiyorummm artık yaaaa eşyalarım gelsin evime göreyim artık... >Dila siz düğünü ne zman konuşacaksınızzz

Memnun oldum canım bende 14-15 yaşındaydım, oda 20 yaşlarında genç bir delikanlı birbirimizi büyüttük işte Çok şükür hiç ayrılığımız olmadı, Amin inşallah o günler bizede hemen gelsin
Sizin ne kadar var daha tatlımm

dila izin alabildin mi

çcok pahalı yaaa nası kıyıcan kız o parayaa:18::18::18:

ciddi neler alınır o paraynan :111::111:

hepsine kıymicamm
bu askere giderken elinde biraz parası vardı aldım ben onuu
altın hesabına yatırdımm üstüne bide ben ekledimm
ama altınn düştüüü
şimdi ona destek yapcam ama yine yapacam yaniiiii

:13::13::13::13:

aynen öyle. çok özellik olunca kafayı yiyor. hele de şarjı nasıl bitiyor birçok uygulamayı sildim ben telimden onun yüzünden.

şarj deme banaaa demeeeee
işyerimde ve evde olmak üzere 2 tane kullanıyorumm
dışardaydam mutlaka yanıma alıyorum bitmesin dieee

henüz alamadım babaya danıştım bi gidim dieee
şimdi gitcem inşallahh

kavuşciiimm inşallahhh
çalışmıyo olsam bugünden çıkardımm giderdim tekirdağaa
özge, zehra ve gülinle buluşurdum gezerdimm bu vesileyleee
aşkitomu da alıp giderdim kv yeeee
amaaaaa

dila bana para ver binlik olsun

dila bana ayfon ver hem de 5 olsun

dila seni zengin gördüm yanaşıyom farkındamısın cicim

gönlüm zengin anacımm benimmm
zengin diilim aslında bennn

Bende evlenip sevdiceğime kavuşmak istiyorummm artık yaaaa eşyalarım gelsin evime göreyim artık... >Dila siz düğünü ne zman konuşacaksınızzz

nişanlıcan işe girinceeee

giz bende şoka uğradım

bozok'un fatmagüle elenmesine de şaşmıştım..

*

dilammmmmmm yarine kavuşcak

**

pınar şarkı da cuk diye oturdu

*

maviş davetiye nostaljika

giz bende şoka uğradım

bozok'un fatmagüle elenmesine de şaşmıştım..

*

dilammmmmmm yarine kavuşcak

**

pınar şarkı da cuk diye oturdu

*

maviş davetiye nostaljika

Beğendin mi canım ben beğendim de bide sizlerden fikir alim dedim cicik olur mu zaman daraldı 16 gün kaldı hemen bastırmamız lazım

tahminen evlilik için 2016 yı bulacak sanırım :44: benim okulum bitiyor seneye ama onun biraz daha uzayacak. biter bitmez ilk dönemle askere gidicem diyor normalde tecil ettirip bi süre çalışmaktan yanaydı ama hemen aradan çıksın da çabucak evlenelim diyo :123: askere gitmeden nişan olur heralde ama düğün asker dönüşü iş bulup bi süre çalıştıktan sonra Gerçi evlenmeyi çok istesem de ben de işimde belli bi kademeye ulaşmak istiyorum önce Her açıdan 2016 iyi bi tarih olcak sanırım.Hayırlısı artık

ayyy gelsene gelsene yaaaa :84::84::84:

Beğendin mi canım ben beğendim de bide sizlerden fikir alim dedim cicik olur mu zaman daraldı 16 gün kaldı hemen bastırmamız lazım

Ay ne mutlu sana 16 gün kalmış ben çok hızlıyım zamanım var ama şimdiden davtiyelerimiz hazır bizim

Aynen öyle, bütün engelleri aşmak lazım, sonuçta sadakat, güven ve niyet varsa aman ne kadar uzarsa uzasın bi gün olunucağı biliniyor. Beklemekten başka çare yok ilerde sağlıklı mutlu huzurlu bi yuva için şart. Yoksa şimdide evlenilir ancak birsürü sorumluluk varken iyi geçinmemiz biraz zor olur ve tat alamayız gibi geliyo evlilikten. Geç olsun güç olmasın en iyisi bu. Sabırlı olduktan sonra hepsi olur inşallah

Neden canım hayırdır

gündaşım noldu kuzum ya :26:

Sinoss nolduu kuzumm ??

kızlar günaydın dün alışverişe vurdum kendimi bugün geçmişi okuyacam nasip olursa iyiyim şuan şükür sewdicek kıskançlık krizine girdi dee ondan moralim bozuktu.

dün ben kendime pentiden bikini ve plaj çantası aldım sonra tv üznitemiz için ölçü alındı halılarımızı da hallettik bugün gelecek çok şükürr

Ay ne mutlu sana 16 gün kalmış ben çok hızlıyım zamanım var ama şimdiden davtiyelerimiz hazır bizim

Kuzum evet biz biraz yavaş hareket ediyoruz sonram böle 2 ayağımız bir pabuca giriyor ama yetiştirecez inşallah bu haftasonu çeyiz taşıcaz bi parti gitti diğerleri gidecek yerleşecek sonra her akşam çarşı eksikleri tamamlıcaz daha çook işimiz var çoook:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…