Ben de 22 yaşındayım gamzecimBiz lise 1de tanıştık 1 sene falan özel arkadaşlığımız oldu , ilişki diyemiyorum yaş 16 olunca garip geliyor şimdi küçükmüşüm sonra ayrılık oldu benim yüzümden Sonra üniversiteyi kazanınca yeniden birleştik 4 yıla yakın oldu işte... Allahım o büyük mutlulukla taçlandırmayı nasip etsin inşallah
dila izin alabildin mi
çcok pahalı yaaanası kıyıcan kız o parayaa:18::18::18:
ciddi neler alınır o paraynan :111::111:
:13::13::13::13:
aynen öyle.çok özellik olunca kafayı yiyor. hele de şarjı nasıl bitiyor birçok uygulamayı sildim ben telimden onun yüzünden.
geçmişe bakamadım ama hala dilayı görüyorum kuzum sen nedne izin alıp gitmiyorsun yahu trip biripmi kalırmış adam askerden gelmeden önce çılgın atsa yeridir valla haklılar orası bunalım yeri gelmiş koş git yaa dakka durmam isyaaaaağnnnnnnnnnn ederdimmm bennn
Dilaaaa henüz kavuşamadın sevdiceğine ama ben şimdiden gözünaydın diyimTez zaman da görüp hasret giderirsin inşallaaah Bilmiyorum yanlış anlarmısın ben görüş bildirince ama Bence de hemen gitmelisiiiin :44: sonra yalnız kalmak için daha sonra yine gidersin Hem blki gitmezsen yanlış anlarlar :44: Hem dini nikahınız da varmış :123: Koooşş koooş
dila bana para ver binlik olsun
dila bana ayfon ver hem de 5 olsun
dila seni zengin gördüm yanaşıyom farkındamısın cicim
Bende evlenip sevdiceğime kavuşmak istiyorummm artık yaaaaeşyalarım gelsin evime göreyim artık... >Dila siz düğünü ne zman konuşacaksınızzz
Eki Görüntüle 717525
Cancağızlarım bu davetiye sizce nasıl fikir alabilebülür müyüm sizden:44::44::44::44:
Güzeeelbenim arkadaşımın nişan davetiyesiydi.
gönlüm zengin anacımm benimmm
zengin diilim aslında bennn
giz bende şoka uğradım
bozok'un fatmagüle elenmesine de şaşmıştım..
*
dilammmmmmm yarine kavuşcak
**
pınar şarkı da cuk diye oturdu
*
maviş davetiye nostaljika
Memnun oldum canımbende 14-15 yaşındaydım, oda 20 yaşlarında genç bir delikanlı birbirimizi büyüttük işte Çok şükür hiç ayrılığımız olmadı, Amin inşallah o günler bizede hemen gelsin
Sizin ne kadar var daha tatlımm
hepsine kıymicamm
bu askere giderken elinde biraz parası vardı aldım ben onuu
altın hesabına yatırdımm üstüne bide ben ekledimm
ama altınn düştüüü
şimdi ona destek yapcam ama yine yapacam yaniiiii
şarj deme banaaa demeeeee
işyerimde ve evde olmak üzere 2 tane kullanıyorumm
dışardaydam mutlaka yanıma alıyorum bitmesin dieee
henüz alamadım babaya danıştım bi gidim dieee
şimdi gitcem inşallahh
kavuşciiimm inşallahhh
çalışmıyo olsam bugünden çıkardımm giderdim tekirdağaa
özge, zehra ve gülinle buluşurdum gezerdimm bu vesileyleee
aşkitomu da alıp giderdim kv yeeee
amaaaaa
Beğendin mi canım ben beğendim de bide sizlerden fikir alim dedim cicik olur mu zaman daraldı 16 gün kaldı hemen bastırmamız lazım
tahminen evlilik için 2016 yı bulacak sanırım :44: benim okulum bitiyor seneye ama onun biraz daha uzayacak. biter bitmez ilk dönemle askere gidicem diyor normalde tecil ettirip bi süre çalışmaktan yanaydı ama hemen aradan çıksın da çabucak evlenelim diyo :123: askere gitmeden nişan olur heralde ama düğün asker dönüşü iş bulup bi süre çalıştıktan sonraGerçi evlenmeyi çok istesem de ben de işimde belli bi kademeye ulaşmak istiyorum önce Her açıdan 2016 iyi bi tarih olcak sanırım.Hayırlısı artık
dilammmmmmm yarine kavuşcak
**
:
hadi beee
o zaman senle arama mesafe koysam iyi olacak
Neden canım hayırdır
gündaşım noldu kuzum ya:26:
Sinoss nolduu kuzumm ??
Sanemikooooooo
Çok çok çok tenk yuuu ballı es esliiiii
Senin neyin var ama de bakem heleeeeee
Bukeeettttt!!!!
Mesajını görmek nasıl duygulandırdı beniiiiiiiiiiii
Gel sık sık yaz kuzuuuu, bizim kızların hepsi birbirinden kaynak kanlıdır hepimiz seni severiz kiiiiiiiiiiiii
Zaten sen sevilmicek gibi diilsiiiinnnnn
Öğrendiklerin eğer böyleyseaman dikkat bazen aşıyoruz
Dilaaaaaaaaaaaaaa:98::119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::119::122::122::122::119::119::119::119::118::118::118::118:
Haızrlıklar var mı hazırlıklaaarrr?
Ay ne mutlu sana 16 gün kalmış ben çok hızlıyım zamanım var ama şimdiden davtiyelerimiz hazır bizim
ayyy gelsene gelsene yaaaa :84::84::84:
Beğendin mi canım ben beğendim de bide sizlerden fikir alim dedim cicik olur mu zaman daraldı 16 gün kaldı hemen bastırmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?