'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese güüünayyyyydııınnn bacııııımmmm

amanııınn maşallah tatlım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

dila kendini hemen liste basına alır

evet evet o kadar sinerji yaptık düğün olmalı
gelin ayakkabım dağıtıma çıkmış sevdiceğin adresi vermiştim, okuldan sonra hemen kv ye koşcam

işle ilgili olumsuz bi gelişme oldu ve ben çok üzüldüm
düğün öncesi güzel bi kazık oldu bu bana

hayırdır Özgem.......

kasım ayında bi şirketle anlaşmıştım çok da olmasa ordan gelen bi maaşım vardı
şirket sözleşmeyi feshetti artık merkezden yürütçeklermiş bizim ilçeden değil
elime 3 kuruş para geçiyodu, rahatlamıştım biraz
şimdi napçam bakalım

:26::26::26:

bir kapı kapanır yeni bir kapı açılır.
herşey daha da güzel olacak ki
bugün cuma rabbim isteklerini kabul eylesin.

Kızlar mavişin hepinize selamı var..
Şuan kuaförde hazırlanıyormuş..
Balayından sonra dönücek aramıza

a.s

özge olumsuzunu düşünme bir kapı kapanırken mutlaka diğerini açarmış kısa zamanda daha güzeli çıkar karşına :26:

Hayırlısı olsun çok üzüldümm.. :26:ama Allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar canımm inş daha bir yerler olur

üzülme....kızlar da demiş benm diyeceğimi Allah i kapıyı kapatır diğerini acar..daha hayırlı olanı.....

inş kızlar çok sağolun
o kadar üzüldüm ağladım ki.. çok borçla evlenmiyoruz belki ama yine de eve bi katkım olur diyodum
şimdi kazandığım anca büroyu çevirirse evlenince sadece kocamdan harcarsak ben kendimi çok kötü hissetçem biliyom

evet bu zor bir durum. kabullenmesi tuhaf olur ama gün doğmadan neler doğar ki özgem.
bazı şeyler kademe kademe ilerler. hem Allah evlenene yardım edermiş.

güzel şeyler olacak inş.

Üzülmee canım, herşeyin hayırlısı. Nikahta keramet var diyorlar ya, doğru gerçekten.Çok bereketli olursunuz .

belkim bi yerlerden bi süpriz bi düğün hediyesi gibi bi iş teklifi gelir sana sen hem güzelini düşün gönlünü ferah tut

bu sürahiyi çok bependim ama 27 tl çok mu ki hiç dışarıda gören oldu mu ya da alsam pahalı mı ki acaba yaaa ama rengarenk :26:

tatlım benim ya Rabbim hakkında hayırlısını versin üzülme hiiç sen kosskoca avukatsn yeni bir fırsat çıkar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…