heyyyy sizzz ordakilerrrrr
bu kızın haftaya yarın düğünü var ayık olun
ilk görüş çok önemli haberin olsun
gülinnnnnn dışarıda olacağı için daha rahatsın bence evde çay kahve dökme riskinde olabilirdi
ne giyeceğine karar verdin mi :26:
Kızlar heyecanlarınız hep böyle sürdü hiç bitmesin
Geçmiş olsun canımÖzledik seni
Canım dışarıda buluşmanız çok iyi bence daha rahat olursun
evet canım güzel tesadüf ve heyecanları benim yüzüğüm takılırken sende evlenme teklifini aldımn büyük ihtimal inanamıyorum çok güzel o anlar ölümsüz oldu bizim için
çok mutlu olucaksın kuzum çok mutlu hemde maşallah sana
canım çok çok güzel heyecan ubnlar hayırlı olsun valla nişanımda yüzüğüm takılırken elim ayağma dolandı yaa işte öyle bir heyecanlandım ki nikah olsa düşer bayılırdım snei çok iyi anlıyorum heyecanlı olman kalbinin pır pır etmesi özellikle bu süreçte çok güzel bir duygu allah bu heyecanları en kısa zamanda gülinim benim içinde yaşatsın inşallah
tatil alışverişinde çok iyi olmuş canım bende şimdiden penti koton ve lcw den bişiler alıp atıcam kenara seneye içinlcw de çok güzel şortlar gördüm hani bikini ve mayoya takım şortlar
bugün mutluyum yaaaa midemde kelebekcanlar cirit atıyooo
gülinin kelebeklerinin yanına mı yollasam aceba onları
gülinnnnn kelebeklerimi sana yolluyom seninkilerle beraber iyi bak onlara e mi
cinconlar
akşam oldu ama ben daha yeni gelebildimmmm
napıyonuzz
dilamikim nası oldun şimdi canım :26:moralin nasıl :26:
erkekler bunu hep yapıyor ya inan bak hepimizin başında var sende dolmuşsun demek ki
uzak olmak böyle bişi iştebenden iyi anlayan olamaz heralde seni
üzme tatlı canını hepsi geçecek 2013 gayette sizin yılınız bi kereee
gülibik de bu gece tanışılmış bir genç kız olicik
bknz tanışılmış kız :sözlü nişanlı değil ama aileler tanıştığı ve araya daha bi resmiyet girdiği için başı bağlı olan kız
bende regli olma aşamasında canı tatlı istemeyle karın ağrısı arasında bi yerdeyim
öyle işte
cincon
valla bende çok gelemedim bugün Pınartoşum bu arada Elif artık hiç mi gelmeyecek sayfaya
aa evet sana da geçmiş olsun hümm
rapor alman çok iyi olmuş dinlenmişsindir de hem
elif mimaalesef gelmeyecek artık
tüh kötü oldu ya
sağol canım evet dinlendim annemlere gittim falan iyi oldu şimdi de haftasonu geldicanımın kuzeninin düğünü var gelin kız ilk defa tek başıma içlerine gideceğim
ay herkes aynı şeyi söylüyor zaten... setimi takacağım sadece bilezikleri almadım bankadan arabamız yok şu an otobüslerde tedrgin olurum giderken gelirken
kötü oldu onca güzel anıdan sonra
sende güzelce hazırlanır salınırsın etrafta
bileziklerini de tak heeee
Elife noldu kiii :26: :26:
ay herkes aynı şeyi söylüyor zaten... setimi takacağım sadece bilezikleri almadım bankadan arabamız yok şu an otobüslerde tedrgin olurum giderken gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?