'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlısı dilamikim nası istiyosun öyle olur inşAllah

aslıcıkkıımm benim de çok yok takım olarak 4-5 takım sanırım :26:

yeter daha almıcam

dün sabahtan benim bu çamaşırları gecelikleri koyduğum bi köşem var evde orayı deştik arkadaşımla bakarken evde giymelik şortlar askılılar falan almadın mı dedi

yooo dedim

tuttu kolumdan gittik pembiş askılı fırfırlı badiler aldık altına şort baktık ama bulamadık pazardı bide çoğu yer kapalıydı bugünle yarın bida bakcaz kot etek alcakmışız kısa keten şortlar alcakmışız

evde eşofmanla dolaşmıcakmışım

öyle didi

kolsuz uzun tunik gibi t-shirt alcakmışız altına da diz altı tayt

hiç aklıma gelmezdi benim ama haklı didim valla

Ne güzel şeyler önermiş sana arkadaşınn canım bu arkadaşının geldiği iyi olmuş bize de fikir olduu

Ne güzel şeyler önermiş sana arkadaşınn canım bu arkadaşının geldiği iyi olmuş bize de fikir olduu

ilk 2 yıl evde eşofman giymek yasak didi

çok iyi oldu gerçekten gelmesi gecelik falan aldım ama onları da 5 dk durmuyo diye biliyoruz zaten

normalde evde böyle giyinmek gelmezdi benim aklıma her zaman abim olduğundan evde hiç böyle askılılar şortlar giymedim de

pınar al ciciler kuzum benim bir 15 takımım vardır çamaşıor 6 takım icili pijama takımım var ve gecelik takımlaırm ve arkadaşlaırma çarşı pazardan aldırdığım cıvıl cıvıl donlar

en sonda tedidden piti kareli ve puantiyeli iki tane kapri seti aldım bluzleride çok cici ev giysilerim olucak onlar

ayyyy evlenmek istiyorum bu cicileri giymek istiyorum bakıp bakıp ölüyorum çok hevesliyim

bence hep giymek yasak
salmamak gerek.
spor ama şık olunabiliniyor mini şort hafif göğüs dekolteli askılı badyler .. parfüm hafif ruj..
saçlar bazen topuz bazen salık..
banyodan cıkınca bebe yagı her yere mis mis kocişler de

aslııııııııı Allah iyiliğini versinn

her daim hazır oliciz yaniiiii

bebe yağı kullanıyon mu sen :26: bende alcam artık ondan

bide bugün kil alıcam aktardan maske yapayım da 3-4 günde 1 yüzüm ışıldasın düğüne kadar

çillendim zaten güneştenn

**

handecim hepmiz iyi günlerde giyelim inşAllah sende nişanlına bakma al bu dediklerimizden

bebe yağı kullanıyorum yüzüm yağlı ama ciltim kuru nedense bacaklarım vs.
banyodan cıkınca sürüyorum her yerime .10-15 dk yağı emiyor. süper ışıltılı ve yumuşacık oluyor

kızlarr nişanlıcan görüşmeden çıkmışş
bi daha görüşmeye çağırcaz demişlerr ne uzattılar ya huu

bebe yağı kullanıyorum yüzüm yağlı ama ciltim kuru nedense bacaklarım vs.
banyodan cıkınca sürüyorum her yerime .10-15 dk yağı emiyor. süper ışıltılı ve yumuşacık oluyor

sen kullanıyosan bende kullancam işte

nerden alcam :44:

saçma mı oldu hiç almadım daa

kızlarr nişanlıcan görüşmeden çıkmışş
bi daha görüşmeye çağırcaz demişlerr ne uzattılar ya huu

kurumsal bi firma

yarın gel başla diyenleri biliyoruz çünkü bu iyi bişi yaniiiii

adı neymiş:26:mesaj atsana bi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…