'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhabalar kızlarr hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsinn Dün nişanlım rahatsızlaşmış acile gitmişti her zmanki gb fazla bişey yapamadılar eve geldik annemle iftardan sonra yanına gittim sevdiceğimm yatıodu halsiz kalmışş:2:çorba içirdim, nane çayı demledim, sirkeli su koydum alnına öyle işte bugünde hastaneye gittik çok şükür daha iyiyim diyor..

Hoşbulduk Dilaammm

Topiğimizin adı süper oldu şimdi daha da ait hissediyorum buraya kendimi

aynenn
tam bizim oldu burasıı
dağılmak, dağıtmak istemedim kimseyii
bu sayfaya sonradan ben geldim, dahil oldum, saolsun kızlar kollarını açtılar sonuna kadar
ben de yetişemedik 2013 e bari araya sıkıştıralım bizi dedimm

Benim huyum bu kuzu. Hem korkarım hem de yaparım. Birgün iyi bi ders verecek bana o olacak :18:

bence o da senin bu huyunu seviyoo

kızlar isim çok güzel olmuş nasıl oldu bu görünce çok şaşırıdm çokta güzel oldu evet biz 2013 1014 gelinleri olucaz burda hazırlıklarımızı yazarız 2011 yılından beri burdayım çok seviyorum çokta anım var :))))))))

Son düzenleme:
niye kızalımmmm diloşum, siz-biz yok kiii bizim hepimizin anıları var burdaaa

çok geçmiş olsun handecimm:26::26:

geçmişler olsuuunn.. Allah dermansız dert vermesin birde erkekler hastalık konusunda pek bir nazlılar ya Allah bize yardım etsin

kıyamam ona hiiiççç.

dile kolay yaa kaç sayfa yazılmışş baksanaaaa

gunicen..

ucuz da birşeydi.. ama çok anımsayamıyorum fiyatını.. ama takriben 40 kuruşla 75 kuruş arası bişeydi adet fiyatı.. istediğini de yazıyorlar kutuya.. tarih falan da attırabilirsin bizim tarih tam net olmadığı için attıramamıştım ben..

hakkaten uzatmadı mı birass :44::44:
sen de ona ben gibi kızz
trip kızlara yakışır, benim yapcağım şeyi sen yapma dee

Zaten tepkimi anlasın diye uzak duruyorum dilam.
Gıcık ediyor beni başka da bişey değil yani

hemen bilgileri şey edeyim sana..

Aldım bilgileri şeyettiğin

Çok iyiymiş gerçekten. Pembiş olsun benim kutucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…