itiraf ediyorum azıcık tırstım :18::18::18:
acaba kızdılar mı diee
hem korkuyon hem yapıyonnn
Hoşbulduk Dilaammm
Topiğimizin adı süper oldu şimdi daha da ait hissediyorum buraya kendimi
Benim huyum bu kuzu. Hem korkarım hem de yaparım. Birgün iyi bi ders verecek bana o olacak :18:
bak gunicen bunu yazmıştım..
niye kızalımmmm diloşum, siz-biz yok kiii bizim hepimizin anıları var burdaaa
Merhabalar kızlarr hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsinnDün nişanlım rahatsızlaşmış acile gitmişti her zmanki gb fazla bişey yapamadılar eve geldik annemle iftardan sonra yanına gittim sevdiceğimm yatıodu halsiz kalmışş:2:çorba içirdim, nane çayı demledim, sirkeli su koydum alnına öyle işte bugünde hastaneye gittik çok şükür daha iyiyim diyor..
Merhabalar kızlarr hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsinnDün nişanlım rahatsızlaşmış acile gitmişti her zmanki gb fazla bişey yapamadılar eve geldik annemle iftardan sonra yanına gittim sevdiceğimm yatıodu halsiz kalmışş:2:çorba içirdim, nane çayı demledim, sirkeli su koydum alnına öyle işte bugünde hastaneye gittik çok şükür daha iyiyim diyor..
aynenn
tam bizim oldu burasıı
dağılmak, dağıtmak istemedim kimseyii
bu sayfaya sonradan ben geldim, dahil oldum, saolsun kızlar kollarını açtılar sonuna kadar
ben de yetişemedik 2013 e bari araya sıkıştıralım bizi dedimm
bence o da senin bu huyunu seviyoo
kızlar isim çok güzel olmuş nasıl oldu bu görünce çok şaşırıdm çokta güzel oldu evet biz 2013 1014 gelinleri olucaz burda hazırlıklarımızı yazarız 2011 yılından beri burdayım çok seviyorum çokta anım var :))))))))
Bonibon mu onlar
Kutuları nerden yaptırdınız?
evet bonibon.. her renkten sayıları sabit nizami
kutuları da izmirden yaptırmıştım.. hatta sende izmir yazısını görünce belki yardımım olur diye şey etmiştim..
maşallah sizeee
eneee neresi neresiii
yok kız hala aramız buz gibi :18:
hakkaten uzatmadı mı birass :44::44:
sen de ona ben gibi kızz
trip kızlara yakışır, benim yapcağım şeyi sen yapma dee
hemen bilgileri şey edeyim sana..
gunicen..
ucuz da birşeydi.. ama çok anımsayamıyorum fiyatını.. ama takriben 40 kuruşla 75 kuruş arası bişeydi adet fiyatı.. istediğini de yazıyorlar kutuya.. tarih falan da attırabilirsin bizim tarih tam net olmadığı için attıramamıştım ben..
Aldım bilgileri şeyettiğin
Çok iyiymiş gerçekten. Pembiş olsun benim kutucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?