'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o daha kötü nişanlın evdeyse
bende çeyiz sercem ama
herşeyi kartona dizdik kaldırması toplaması daha sonra kolay olsun diye

benim ev inşaattan çıktı şöyle detaylı temizlik yapılmadı
akrabalar zaten uzak
annemde çalışıyor
her gittiğimde bişiler yapmaya çalıştım ama enerjim bitti

kv de bişiler yapılırken üstünden toz alıyor onu söyleyip duruyor

bişi değil
bu düğün yaklaştı yaklaşalı
zıttıma gitmeye başladılar
uzaklaşıyorum fakrında değiller :26:

kızlar maalesef ki son zamanlarda kv ler sanırım gelinlerin sabrını ölçmek için bunu yapıyorlar.
benimki beni uzaklastırdı.. şuan hala ısınamadım ısınamıyorum da. sadece mesafeliyim saygımı yapıyorum yine.
böylesinde hayır vardır.
Allah sizlere de sabır ve güç versin.3.tekil şahıslar araya girip çoğul olmak istiyorlar

Sabret canım her şey yoluna girecek inş. Bazı davranışlar oluyor etrafımızda ben taktıkça daha çok geriliyorum ve bu sefer bunu ister istemez nişanlıma, çevreme yansıtıyorum..yani ucu bana dokunuyor yine. benim kv ve kp de çok rahatlar artık sormuyorum ben zaten uzaklar gelelim mi diye bana soruyorlar siz bilirsiniz diyorum

aminn inşallah aslım yaa
sabır çok gerekli
kii dk hapı beni acayip değişik bişi yaptı
hiçkimseye tahmmülüm yok
hemen patlıyorum :18: :18:

bizimkisi biraz politik davransa bunlar olmaz
sonuçta bi binada ben yabancı gibi de davranırım onlara isterse

Haklısın Aslı sadece kv olsa iyi .. çevre de var onun içinde. nişanlımın teyzesinin kızı görümce gibi görüyor kendini herşeyimde bulunmak istiyor tamam bu güzel sonra beni küçük kızıyla kıyaslıyor işte ona da gelinlik dikilcek sen diktiriyorsun diye kabull etmedi kızım diyor, kızımda tacını senin gb seçti nişanlımın gelini kızı olacakmış vs. sonra bizim foto çekimlerinde onlarda gelecekler 3 pozda biz çektirelim gb anlamış değilim. Gülüp geçiyorum

eğer gerekirse davranacaksın da..
taviz tavizi doğurur ben bunu yaşadım siz yaşamayın valla.

günaydın kızlar
ben hasta oldum sümüklü sümüklü geziyom
kl,imadan dolayı soğuk algınlığı olmuş..

aşağıdaki gülin mi sen gelir miydin ya buralara

Aslım geçmiş olsun kuzum

Ben hep burdayım bikeremmmm sizler yoksunuz

Hanimiş bitanee gülin varmışşş Başka yerlere gidersen bilemiyorum nolur

ben her gün bakıyorum yoksun
bi sözlendin zaten hava o biçim gidiş o gidiş

Ahaaa

Dk hapı benim 2. kutum o stres bende biraz daha azaldı ilk ay daha bi sinirliydim canım senin kaçıncı kutun? bir arkadaşım var evli 1 yılı aşkın kullanıyorum diyo hiç bir yan etki göstermiyor dedi

Canım boşver kimse yardım etmesin sen 4 elle sarılır yaparsın Bayram da geliyor annenle birlikte bir gününüzü ayırırsanız çoğu şey hallolmuş olur.... Benim evim de inşaattı biz nişan yapmadan ablası ve yengesi temizlemişler pimapenleri yerleri hep çizdirmişler kimse kendi evi gibi yapmıyor zaten.
Benim de annem çalışırdı bir pazar gidip birlikte gece yarısına kadar temizledik bir pazarda gidip çayizi yerleştirdik aralarda ben gidip toparladım...
Yetiştiremediklerim de düğünden sonraya kaldı ne yapalım onlar utansın sen çalışıyorsun elinden geldiği kadar sıkma canını...

aynen öyle..
sen ne kadar iyi niyetli yumuşak yüzlü olursan kullanmaya çalışan çok oluyor. uzak olsun iyi olsun en güzeli..

bu söze sonuna kadar katılıyorum, herzaman iyi niyetimin yumuşak yüzlü oluşumun zararını görmüşümdür, ama işte kötü insanlar seni kullanacak diyede kişiliğinden taviz veremiyosun, ben her zaman yaşadım bu ikilemi acaba nabza göre şerbet mi vermek lazım.

Son düzenleme:
Aslım artık duruma göre uzaklaşcam ya da yakın olcaz görcez bakalım zaman diyorum
bu süre olabildiğince az görüşmek bile bana iyi geldi ama

zehram taviz gerekiyor da diğer taraftan da düşününce
o eşinin sevdiğinin ailesi
bariz bi şekilde yaptıkları bişi yok
ve erkekler bizden çok daha fazla düşkün ailelerine

bircanım artık hallolcak bi şekilde
başladık ya o kadar korkmuyorum

hande ilk kutu daha benim
12 sinde başladım
midemi çok kötü yaptı ölüyorum ağrıdan
birde sinirlerim fecii

her gün kavga ediyoruz
kısknaç desen değilim
alıngan desen değilim
içimden bişi çıkıyor sanki
nişanlıma saldırıyorum devamlı
o da bıktı farkındayım

hatta dün akşam nispeten sakindim
bırak hapı dedi
ben almaya çalışırım önlem dedi ama
regl tarihimi değiştirmek içinde hapı kullanmaya devam etmem lazım
umarım geçer 2. kutu da yan etkiler yoksa dayanamaz bırakırım

Dk hapı bana ilk ay öyle yaptı ama 2. kutuda değişti nişanlımda başta kullan diyordu yan etkisi artınca o da bırak dedi ama devam edicem adet günüm gecikmemesi için balayında havuzda denizde yüzsem yeterlii

dk bende baş agrısı yaptı bitmek bilmeyen agrılarımın sebebi oymuş.
kendimde hep şişkinlik hissediyordum ara ara kalp çarpıntısı gibi birşey oluyordu.5 kutu sonunda bıraktım.
iyi ki de bıraktım vücudum normale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…